The Witcher-folytatásra utalgat a CD Projekt

  • Írta: InGen
  • 2011. szeptember 11.
  • Hír
Üzletileg viszonylag jól teljesít a játék, s ezen az Xbox 360-as verzió közelgő megjelenése nagyon sokat dobhat. A hardcore szerepjáték-rajongók új kedvence így minden valószínűség szerint megkapja a maga harmadik epizódját is - legalábbis a fejlesztők erre utalgatnak.

A CD Projekt egyik munkatársa, Jan Bartkowicz a Karib-tenger kalózaihoz hasonlította a The Witcher-sorozatot: az első részt úgy tervezték, hogy önmagában megállja a helyét, ekkor még nem igazán gondolkoztak folytatáson, annak ellenére, hogy a játék egy szép nagy fordulattal fejeződik be. Aztán persze később eldőlt, hogy mégis folytatni kell a címet, s ha már a második rész megvolt, akkor legyen belőle trilógia.


"Szóval innentől kezdve már kezd problémás lenni a dolog. A The Witcher egy fordulattal fejeződött be, míg a The Witcher 2 végén sokkal nagyobb események kezdtek kibontakozni" - mondta Bartkowicz, s ennek megfelelően a cég számos betölthető pozícióra keres embert, például játéktervezőt is, lehetőleg olyat, aki járatos a The Witcher világában.

A cég persze jelenleg még a The Witcher 2 Xbox 360-as verzióján dolgozik, miközben folyamatos frissítéseket ad ki a PC-shez is.

14.
bacilus
Én kicsit rövidnek találtam a második részt, az elsőnek 5 ennek csak 3 fejzete van+ prológus és epilógus. Lényegében 2 komoly terület volt Flotsam és Vergen, a másik kettő nekem kicsit csőszerűnek tűnt. A harcrendszer mindenképpen jobb a másodikban, és végre nem 5 karaktermodell van az egész játékban:)
13.
Jégegér
#5: A 87%-os eredmény azért jónak számít, még várok egy kicsit azután meglátjuk.
Azért köszi, és felegyi neked is.
12.
The Lone Drow
#11: Én tutira jobban szeretem a másodikat :)

#10: Egyet értek, jöhetnének a könyvek
11.
drat576
az egyet is imádtam, de nekem a 2 még jobban tetszett, de úgy tűnik ezzel eléggé egyedül vagyok
10.
paganmantis
A 2. rész sikerei után még szép, hogy jön :D Addig még legalább 2 könyvet le is fordíthatnak magyarra, és boldog is leszek.
9.
The Lone Drow
#8: Nekem tetszik ez az egész, hogy meditációs módban tudod fogyasztani a cuccot. Azért tetszik kifejezetten, mert a novellákban sem csak úgy issza meg a főzeteket, hanem meditál előtte.
Szerintem amúgy kicsit a zene lett gyengébb, de mindenben jobb lett, mint elődje.
8.
Az első rész nagyon jó volt, bár volt egy-két apró dolog ami zavart, de majdnem tökéletes. A másodikban szerintem elbaszták picit az irányítást és a főzetek / képességek kezelését, de még így is jó. Illetve gondjaim vannak az egyensúllyal: néha aránytalanul nehéz a játék / túl sok ellenség szakad a nyakadba és körbe-körbe rohangálok, miközben tűzvarázzsal lövöldözöm őket, mint egy idióta. Szerencsére nem gyógyulnak... :) Illetve nem lehet mászni amíg ellenség van és ezzel bezár esetenként egy szűk helyre... Viszont a történet és a vezetése sokkal jobb a kettőben. Szerintem mindkettő tuti vétel és gyanúsan a TW2 az év szerepjátéka lesz. Vagy a Skyrim, de azzal kapcsolatban nagyon komoly negatív előérzeteim vannak . :(
7.
The Lone Drow
#2: Eleinte én is ezt éreztem, de megszoktam végül és most már teljesen magába szippant a dolog. Igazából szőrszálhasogatás, de az hiányzik, hogy Geralt a képernyő valamelyik szélén és nem pedig a közepén.Ez olyan jellegzetes volt :)

Én örülnék egy teljesen spin off kiegészítőnek, új tájakkal, esetleg fiatalabb Geraltal, vagy más karakterrel :)
5.
M.invisible
#1: Nem befolyásolnak túlságosan a tesztek, mert szeretek magam megbizonyosodni a dolgokról, ennek ellenére azért olvasok szaksajtót, és az évek során már kialakult az is, hogy melyikekkel értek általában egyet. Ezeken kívül viszont amit mindig figyelemmel kísérek az a Metacritic. Azért jó, mert az ott szerepeltetett pontszám-százalékos értékelés mind a gamer oldalak-újságok által kiosztott pontokat-százalékokat átlagolja, ezáltal egy összesítő képet mutatva.
A The Witcher 2 84%-os, 74 kritika alapján, ami szerintem már benne van az "érdemes foglalkozni vele" kategóriában!
4.
renato999
Nekem a Witcher 1 és a 2 a kedvenc játékaim. Ha lesz 3 egyből megveszem, mert rossz nem lehet !
3.
Dark_Temptation
kár, h nem adták ki ps3-ra :/
2.
felegyi
Nos jó volt a 2.-rész, de én már nem találtam benne azt a varázst ami miatt az első része a mai napig favorit... más az irányítás de legfőképpen az hogy a helyszínek teljesen más kialakítással lettek létrehozva!
1.
Jégegér
Az első rész jó volt, de a másodiktól félek egy kicsit, olvastam róla több negatív kritikát is! Ezért megvásárlásán erősen gondolkodom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...