320 GB-os PS3-mal jelenik meg az Uncharted 3

  • Írta: InGen
  • 2011. szeptember 22.
  • Hír
Link másolása
Ami a Gears of War 3 az Xbox 360-on, az valószínűleg az Uncharted 3 a PlayStation 3-on (hú, mennyi 3-as). Idén mindkét legendás trilógia lezárul, de a Naughty Dog gondol azokra is, akik még el sem kezdték az egészet: nekik ajánlott a játék egy példányával egybecsomagolt PS3 bundle.

Ha emlékszünk, az E3 alatt mutatták be a Gears of War 3 témájúra festett Xbox 360 csomagot. Na, az Uncharted 3-as PlayStation 3 nem ilyen lesz, azt ugyanis nem festik egyedi színekre, csak egy szimpla, alapkonzolt kapunk, 320 gigás merevlemezzel.


A csomaghoz jár az Uncharted 3 egy példánya, maga a konzol, valamint egy egyhónapos ajándék előfizetés a PlayStation Plus szolgáltatásra, ami a Sony szerint rögtön számos extrát jelent a játékhoz. A fejlesztők ezen kívül készülnek egy exkluzív Uncharted 3 asztali témával is.

A Sony egyelőre csak azt jelentette be, hogy a csomag az Egyesült Államokban biztosan elérhető lesz, 299 dolláros áron, a játék megjelenésével egyidőben, de azt még nem tudjuk, hogy Európában is tervezik-e forgalmazni.

5.
5.
gyulah69
Akárcsak nekem. De nekem 3DS-em van. Az is király, leszámítva persze a 3D-s technológiát
4.
4.
karneol81
Az Uncharted-ek tényleg szenzációsak.
3.
3.
xICEMANx
Én is igy vagyok... még pár PS3-as játékért, de leginkább CSAK ezért szivesen vennék egy PS3-at...
2.
2.
Moldren
#1: Xbox mellé jó lenne egy PS3. Exkluzívok + hogy Bluray lejátszó.
1.
1.
Moldren
Lenne pénzem rá megvenném. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...