AC: Revelations - új videón a gyilkos mozdulatok

  • Írta: zoenn
  • 2011. október 1.
  • Videó
Link másolása
Az elmúlt hetekben szinte minden csapból az Assassin's Creed: Revelations multiplayer módja csorgott - itt az ideje, hogy visszatérjünk a jó öreg single-höz is, hiszen mégis csak erről szól ez az egész felhajtás az orgyilkosok és a templomosok között. Látványos harci szekvenciákat vehetünk górcső alá.

Szerencsére a Ubisoft folyamatosan tartja a lelket a rajongókban, pláne ha ilyen látványos közelharccal megspékelt trailert tol az orrunk alá, amire nem mondhatunk nemet. Ezio utolsó kalandjában a játékidő tetemes részét a csúf és gaz ellenfelek lemészárlása jelenti, szerencsére firenzei hősünk az évek során szert tett némi szakértelemre ilyen szempontból - elvégre akkor nem tartozna az orgyilkosok céhéhez. Az új mozdulatok felfedezése külön öröm lesz a számunkra, a kampós fegyverünkkel pedig igazán kegyetlen módon tehetünk pontot mások életére. Köszönjük, giga321!

36.
36.
Vopesz
#35: Miért? Az AC1-ben is Desmond volt, mivel Altair is az ő őse, nem csak Ezio. Kizártnak tartom, hogy Desmond nélkül záruljon a "trilógia", akarom mondani az AC3. Utána tuti más csüccsen az animusba vagy esik kómába, vagy mit tudom én már mi van itt.
35.
35.
Yetikee
#34: végülis csak annyit mondtak hogy Ezio kalandja ezzel a résszel véget ér.. ebbe benne van az a hipotézis hogy másik kalandor ül bele az animusba
34.
34.
#33: Nem úgy értem, hogy a Desmond szálat elhagyják, csak lesz egy újabb is. De ez nem valószínű, csak fantáziálgattam. Az Ubi csak nem rontja már el azzal, hogy túlbonyolítja az egészet.
33.
33.
fail0verFlow
#32: ha jól értem arra célzol, hogy egy része a jövőben játszódik a játéknak..szerintem ez nem valószínű, mert hát csak nem hagyják el a desmond szálat, mivel elég sok megválaszolatlan kérdés van...
32.
32.
#27, #29: Mivel még Desmond arca is jelentős változásokon esett át, arra próbáltam célozgatni, hogy lehet, hogy még Desmond emlékeit is átéli valaki. (És azon belül Desmond Ezioét, azon belül meg Ezio Altairét.)
30.
30.
Hubert Cumberdale
#28: Nálam már a második résznél így járt. Jó játék meg minden. De annyira le van egyszerűsítve, hogy ha akarod se tudnak szinte megölni. (egy kis túlzással) A brotherrhooddal is játszottam valamennyit de ráhagytam, mert nem jelentett kihívást a harc egyáltalán. megnyomsz egy gombot és lekaszálja majdnem az összes ellenfelet. Egyedül a kriptás részeket csináltam meg, mert azok nagyon bejöttek. :)
28.
28.
Vopesz
Amúgy elég igénytelen trailereket ad ki a Ubisoft mostanában, mind csupa semmitmondó harc összevágva zenére, ilyenből 1000 fanmade van fent youtube-on, azért egy hivatalos trailertől többet várnék. Mert ez inkább mennyiség, mint minőség, félek a végén a sorozat is így jár.
27.
27.
m1cZ
#24: emlékeim szerint Desmond éli át Ezio emlékeit aki az emlékek közbe átéli Altair emlékeit :D (inception). És ha jól tudom Ezio az előző faj/űrlények/istenek eszközével teszi ezt meg szóval az lehet kifinomultabb mint az animus és így láthatjuk Altair igazi arcát
26.
26.
Vopesz
#16: Csúnya spoilerrel indítasz, ejnye-bejnye...
25.
25.
xICEMANx
ejha :D vágja az öreg XD... nagy kedvenc lett Ezio már :D
24.
24.
#21: És csak most esett le, hogy hülyeségeket beszéltem... Ahhoz, hogy Desmond az Animusban ragadjon, Animus is kell. De a Brotherhood végén.... hát az nem Animus. :D

#23: Ez játék... nem színészek. Max le szokták modellezni az arcát valakinek. De pl a POP Forgotten Sands-ben megváltozott a herceg arca. Attól még a játék ugyanolyan marad.

Báár van egy tippem, hogy ha volt oka az arcuk megváltozásának, mi az. Mint azt az AC1-ből tudjuk, Altair (és Ezio) azért néz ki full ugyanúgy mint Desmond, mert Desmond az, aki újraéli az emlékeiket. Talán lehet, hogy ezúttal egy másik leszármazott fekszik a masinára?
23.
23.
ZephyrDavid
Azt észre vettétek, hogy nem úgy néz ki Desmond meg Altair mint az előző részekben. De szerintem Eziot se az a színész játssza aki eddig... azért lett ennyire leöregítve is.
http://www.youtube.com/watch?v=DM9B2_KnN8s

http://www.youtube.com/watch?v=vbKl2-9yfTg&feature=related

http://www.ign.com/videos/2011/09/22/assassins-creed-revelations-desmonds-mission
22.
22.
giga321
#17: Baszki ez a "foglalkozása" XD. Még szép hogy kell gyilkolnia.
21.
21.
#20: Az hogy mindezt csöndben is megtehetné, és ebben igaza van. Ha egy küldetésben nem gáz, ha észrevesznek, az ember szinte teljesen el is felejti a lopakodást.

#16: Nekem van egy olyan rossz érzésem, hogy ezzel a Desmond Animusban ragad megoldással nem fogunk túl sok dolgot megtudni róla. De nagyon remélem nem így lesz, és legalább egy olyan kezdést kapunk, mint az AC2 esetében.
20.
20.
randall13
#17: Mért baj az, ha egy assassin gyilkol? xd
19.
19.
givi6
csak én látom ?, hogy ez az előző résznél is véresebb...
rég nyomtam már a brotherhood-ot...
18.
18.
molten
Öreg motoros nem lazít nem pihen csak csinálja azt amihez a legjobban ért.!.. :)
17.
17.
Necreon
Szerettem az AC1-et, mert nem a céltalan gyilkolásról szólt. Szerettem az AC2-őt is ezért, és nem rühelltem a Brotherhood-ban, hogy minden áron rá akar kényszeríteni a mészárlásra. Látom ez is ilyen lesz, az Ubisoft elfeledte honnan indult, és a hype-ra épít... megszületett a következő Call of Duty széria :(.
16.
16.
fail0verFlow
#8: engem igazából legjobban Lucy halála érdekel, még múlt hónapban néztem és nem írta hogy hány évesen halt meg(talán meg se halt?)..de lehet hogy csak egyszerűen hiányzik...reménykedem benne hogy tényleg él:D
15.
15.
adamsfamily
#1: Öregember,nem vénember.
13.
13.
Yetikee
#8: ha jól tudom nem 1 új killstreaket raktak bele ami csak sebzi és nem megöli, sztem is reálisabb lett így, pl. amikor egy pengét dob az ellenfélre az csak lelassul tőle
12.
12.
robi009
csak nekem tűnik úgy hogy teljesen megváltozott az arca? okés idővel változunk , de nekem úgytűnik hogy rohadt sokat változott az arca , nelegyen igazam majd ingame meglássuk
11.
11.
Hubert Cumberdale
#1: Mamám 75, de még most is gyilkos, ahogy forgatja a kapát a kertben XD
10.
10.
Joc1
#1: A tapasztalat teszi :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...