Jövőre jöhet a Halo-mozi? Microsoft: nem!

  • Írta: fojesz
  • 2011. október 7.
  • Pletyka
Link másolása
Régóta várunk már a Halo filmfeldolgozására, de csak nem vállalja be senki a leforgatását. Tegnap újabb, de annyira nem ismeretlen pletykák ütötték fel a fejüket a moziváltozattal kapcsolatban, amit azután a Microsoft hamar cáfolt is: a szóbeszédek szerint Steven Spielberg támasztaná fel a projektet jövőre.

A Halo alapján eredetileg a District 9-t is jegyző Neill Blomkamp rendezett volna filmet Peter Jackson felügyelete alatt, ám végül a rekordhosszú előkészületi idő ellenére két filmstúdió, a Universal és a Fox is kihátrált a projekt mögül, mert úgy gondolták, nem éri meg nekik összehozni a két PC-s epizódot is megélt Xbox-exkluzív sorozat filmváltozatát.

A rajongók azóta várnak, s bár a Microsoft nem sokat beszélt az esetleges moziadaptációról, később számos pletyka ütötte fel a fejét a téma kapcsán. Legutóbb a Halo: Cryptum regény francia kiadója, a Milady írta azt a könyv megjelenését hirdető sajtóközleményben, hogy a filmváltozat már jövőre megjelenhet, ráadásul Steven Spielberg és a Dreamworks dolgoznak majd rajta. A hír azért volt érdekes, mert már tavaly és tavaly előtt is hallottunk olyan értesüléseket, hogy Spielberg keze benne lehet a Halo-moziban, azonban most először fordult elő, hogy az infó valamennyire hivatalos forrásból jöjjön.

Persze korai lenne örülni: később a Milady is megjegyezte, hogy ezt a mondatot feltételekkel kell kezelni, hiszen semmi konkrét infójuk sincs a film kapcsán, ahogy a Microsoft is leszögezte, hogy jelenleg semmi tervük nincs a Halo-mozit illetően, a felvetés pontatlan volt. Redmondban egyébként nem szoktak pletykákat kommentálni, így a mostani nyilatkozatuk egyértelművé teszi, hogy valószínűleg nem terelni próbálnak.

10.
10.
Optimus Prime
#8: Igaz, legyen Uwe Booll. Ő úgyis tesz mindenre, megveszi, megcsinálja, eladja és tudja: ő profi munkát végzett. Aki rinyál, meg egy fasz.

Egyébként van már Halo movie:
http://youtu.be/_4DHllroiqM
9.
9.
givi6
Kíváncsi lennék rá, de azt hiszem kint van valamilyen az első 10 perc a Youtubon, lehet , hogy már teljesen megváltoztatták, de az sem volt valami hihetetlen, szerintem ez sem lesz az...
8.
8.
Vopesz
Csak Spielberget ne, akkor tuti valami nyálas akármi lenne, minimum egy (de inkább kettő) sírós gyerekkel és nagyon "megható" hatásvadász jelenettel..
6.
6.
Mortis
Örülni? Minek? Spielberg szökőévente termelt ki nézhető alkotást, a Halo pedig játék. Ez pusztító páros.
5.
5.
DollSyndrome
Kell ez mint f*szunkra a köröm.
3.
3.
SütiMester00
hát tapasztaltok szerint alig ha akad egy-kettő jó játék feldolgozás szóval ezt inkább hanyagolják.
2.
2.
pjoco
Isten mentsd hogy Spielberg csinálja xD
1.
1.
ReNegAdE
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...