Uncharted 3 - merengés a multiplayerről

  • Írta: zoenn
  • 2011. október 25.
  • Videó
Link másolása
Azt hitted, hogy miután részt vettél a játék bétatesztjében már mindent tudsz az Uncharted 3 többjátékos szegmenséről? Nagyon tévedsz! Mert ugye itt vannak nekünk a furmányos közelharci mozdulatok, melyek még a szimpla tűzharcnál is jobban néznek ki. A fejlesztők elmondják, hogy miért!

Ha az ellenfél éppen nem lát minket, mert háttal áll, könnyűszerrel és látványos kunsztokat bemutatva lepofozhatjuk őket a puszta kezünkkel. Ezt díjazza is a program. Robert Cogburn a játék egyik designere szerint a "Vasökölben" rejlő lehetőségek kifogyhatatlanok - csak tényleg érdemes legyen lopakodni, és ne forduljanak át az online meccsek unalmas hentparádévá.

A sunnyogásért persze ilyen-olyan medálok járnak, de ebben a fejlesztői naplóban megtudhatunk érdekességeket a vakon tüzelésről, a célzásról és a mászásról is. Az Uncharted 3 a jövő héten érkezik PS3-ra.

5.
5.
olasz0331
nekem pl nagyon bejott a 2onek a multija :P ;) azzal a multival szerettem a legtobbet jàtszani :$ :) a cod meg ilyenek nem h multiba mèg single rèszben sem kotnek le....de sztem itt a 3adik rèszben mèg a multi is jobb lesz :P ;) nem hiàba rendeltem meg az explorer editiont :P :D
4.
4.
Zelgadis187
Hát itt semmit nem láttam amit ne csináltam volna a bétában kivéve a falmászás közbeni rúgást azt is csak azért mert nem volt rá lehetőség.A közelharc amit próbálnak fényezni a legidegesítőbb része a multinak.Jó ötlet lenne ha nem működne sz@rul.Ha a bénább fajta nem tud lelőni jön a lehetetlen távolságokból való csapkodás mint a videóban kb 1:18-nál vagy 1.5 méterről vágja tarkón a másikat.Remélem a végleges játékban nem marad benne mint a 2.részben ami teljese élvezhetetlenné vált számomra az ilyen hibák miatt amiből még sok van.
2.
2.
Playstation3_GameR
Nagy fejlődésen ment keresztül a multi, sokat reszeltek rajta. A külföldi tesztek nagyobb része szerint a kampány is minimum felnőtt a második rész szintjére, sőt túl is haladja azt. Repkednek a kilenc és feles osztályzatok, de kapott már 10-est is a játék. De messze van még november eleje... :)
1.
1.
Folti90
Az Uncharted 2 multija fasza volt, de nem tudott úgy lekötni, mint egy-egy lövöldéjé!!
Ez viszont ultra jónak néz ki! Idáig elég sokat láthattunk a multiból, és tényleg le a kalappal, biztosan sokszor elő fogom venni, miután számtalanszor kitoltam a single-t!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...