Kulisszák mögött a Jurassic Park-játékkal

  • Írta: InGen
  • 2011. október 30.
  • Érdekesség
Link másolása
A Telltale nagyon jól lavírozik az olyan filmes- és sorozatos licencek között, melyekre más nem nagyon csap le. Ilyen a Jurassic Park is, amiből valószínűleg megint egy erős közepes, de azért élvezhető játék fog készülni. Most pedig betekinthetünk a kulisszák mögé.

A csapat egy teljesen új technológiát épített a játékhoz, a történet kiinduló pontja pedig az első Jurassic Park-film egyik elvarratlan szála: amikor Dennis elfut egy rakás dinoszaurusz embrióval. Ráadásul, most ahogy belegondolok, nekem muszáj lesz játszanom ezzel a játékkal, ha már tudatlan gyerekként valamiért úgy döntöttem, hogy a helikopter oldalára írt szöveg jól néz ki, és ezért az lesz nicknevem.

12.
12.
adikas
#11: Lehet könyv alapján van, eddig még nem volt szerencsém elolvasni, de elvileg az teljesen más.
11.
11.
exonic
"Dennis elfut egy rakás dinoszaurusz embrióval" Dennis az a kövér, InGen rendszerének megtervező csávókája volt nem? de ő meghal :O
10.
10.
Slik
dino crisis meg a többi elég régiek... a turok meg nem lett túl jó, szóval azért írtam. igaz a king kong jó lett, de az még így is csak 1
9.
9.
adikas
#7: Vagy King-Kong ami eddig egyik kedvenc
8.
8.
kivenoko
#7: Hát igen de ezeken kívül tényleg nincs más épkézláb dinós játék... van még az 1998-as Trespasser is, de azon kívül én sem tudok mást :)
6.
6.
desmondtiny
Jónak néz ki a videó alapján. Elég Várós!
5.
5.
savior10
#2: De van a Dino Crisis.
4.
4.
savior10
Ház ez baromi jónak tűnik.Emlékszem annak idején volt egy olyan Jurassic Parkos játékom Psx-re amiben a dinókkal kellet menni.Nincs jobb érzés mint amikor egy velociraptorral mindenkinek kikaparod a beleit XD.
3.
3.
serioustomy
A megjelenés kb mikorra várható?
2.
2.
Slik
baromi jól lesz

amúgy érthetetlen miért nincsenek dinós játékok :D
1.
1.
Gorre
Bakker, úgy elkaptam a hangulatot, hogy most rögtön meg kell néznem a filmet :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...