Itt a Michael Bay-féle NFS: The Run trailer

  • Írta: zoenn
  • 2011. november 5.
  • Videó
Link másolása
Szeretjük a Transformers-filmek rendezőjét, Michael Bayt? Aki csak azért dobta ki a gyönyörű Megan Foxot a robotos széria harmadik installációjából, mert a hölgy nemes egyszerűséggel lenácizta az úriembert? Sebaj, itt egy új előzetes az NFS: The Runból, melyet pont Bay rakott össze.

Ahogy arról lapunk korábban beszámolt, indult egy kezdeményezés a The Run Facebook-oldalán, miszerint, ha elég lájk gyűlik össze, megkapjuk a Michael Bay tolmácsolásában készült új trailert. Nos, elérkezett ez az idő, ha nagyra tartod a fickó munkásságát, és a sok limonádé, látványorgia és akció mellett a mestert is látod benne, akkor bizonyára jó néven veszed, amit kihoz az új Need for Speedből. Számos, a rendezőre emlékeztető hatásvadász kellék érhető tetten az alábbi előzetesben. A játék a hónap közepén jelenik meg.

33.
33.
Elyas
#32: így igaz itt már nem lehet újjítani csak ha hozzákapcsolunk egyéb műfajokat....

ha ezt nem teszik meg akkor itt már nincs más mint a tökéletesiteni a tökéletest
32.
32.
Menyus
#31: Most őszintén azért valjuk be nincs kőnyű dolga az EA-nak... Túl sokat vár el mindenki ettől a címtől(jogosan). Autóversenyzés... nem egy összetett téma mégis hány féle képpen feldolgozta már az NFS. Nem igazán lehet már újat vagy eredetit alkotni ebben a támában. Én is az Underground 2-őn nőttem fel és vagy kitudja hányszor végig vittem a Most Wanted-et meg a Carbon-t és azokról is olvastam ilyeneket(kritikák,hozzászólások), hogy minek van szügség erre a "tuning izére" meg temérdek gagyizásra... A Shift-el is ugyan ez... , hogy most akkor ez mi?! arcade? versenyszimulátor???? A Hot Pursuit egy szép próbálkozás volt, de bevallom kisfiúsan annál nem igazán kapott el a hév és riadtam fel álmomban , hogy dejó lenne még 1X kivinni mint ahogy ez 2004 és 2006 között számtalan alkalommal előfordult.
30.
30.
alexcargooo
a vége fel az a transformerses hang jellemzi michael bay-t:D
29.
29.
Darox
#28: Nekem is ez volt a benyomásom.
28.
28.
Yanez
Ha nem tudnám,hogy NFS,a trailer alapján azt hinném egy új Driver játék.
27.
27.
exonic
Bay bácsikánktól már megszoktuk hogy a jelenethez méltó legjobb zenét rakja műve alá, viszont hiányzott hogy valami átváltozzon, hiszen ez is egy autós dolog :D
26.
26.
Wolverine
#25: Bocs az eredet és batman nem az ő műve volt, hanem Nolané:) de az Armageddon önmagáért beszél, ha már Bayről van szó;)
25.
25.
Wolverine
Sztem frankó lesz, megvan benne a régi nfs style, azaz a szép autók, és a különleges tájak, nameg a jó kis arcade jellegű versenyzés, és ez mellé pakoltak még egy kis akciót is ami kicsit felturbózza. Ha nem túlozzák el az akció részeket, akkor ez egy jó kis nfs lesz, és talán képesek leszünk elfelejteni az előző pár baklövését is az ea-nek. A vidiről meg annyit, hogy szép munka Baytől, és ha ő is adja a nevét a játékhoz akkor már rossz nem lehet, lehet a transformers nem az igazi lett, de az eredet, és a batman pl önmagáért beszél, úgyhogy hosszú idő után újra igényes nfs-t kaphatunk a kezünkbe.
24.
24.
Blue Heawen
Állat ez a játék bár még nem is játszottam vele.
23.
23.
rawdragor
22.
22.
radko1010
nagyon érdekes ez az újítás
kíváncsi vagyok rá már nagyon
20.
20.
Elyas
nem tudom nekem az UD2 volt az etalon a Mitsubitsi Lanceremmel a többit meg se vettem de ez bejővős végre szintiszta autóverseny.. hát meglátjuk milyen értékelést kap a nemzetközi sajtotol ha 80/8.0 felett akkor megveszem ha meg nem akkor felejtős
18.
18.
drakecsaj
#4: Istenem, de szívemből szóltál!
Számomra már nagyon unalmas ez az NFS széria...szerintem az Underground 1-2 volt a legjobb, a többi meg ezzel együtt már nem az igazi.
16.
16.
K2 The Highest
Az Isten verje meg! Így is alig bírtam kivárni, hogy játszhassak...Nemhogy így...Ááá...Ne kínozzatok már :) Überkirály a trailer:) És a Zene is bejön!
15.
15.
Gorre
Mi ez az akciójáték? Hol az NFS trailer?
14.
14.
Hubert Cumberdale
#11: Na ja konkrétan teljesen más, mint a többi rész és sokaknak pont ezzel van problémájuk. Valószínűleg arra gondolt, hogy "már megint autók? És versenyezni kell? Uncsiiii!" :D Vagy ilyesmi.
13.
13.
randall13
#4: Mi ez ha nem újdonság? No de mindegy, szerinted a játék szar, pedig még nem is láttál semmit pár képen kívül.
12.
12.
pjoco
Bay az isten! :D minden filmjét imádom! de kicsit már uncsi hogy minden filmjében elsüt egy autópályás jelentet ahol kocsik repkednek! xD de attól még látványos!
11.
11.
Stranger666
#4: most nem azért de ezzel pont h újítottak...
10.
10.
Guwrovsky
persze, hogy tele van robbanással, hehehe...
9.
9.
Cuppak
Húú de jó lesz! Must have! Am eszméletlen trailer! :D
8.
8.
szogyenyi
Eddig ez az egyetlen trailer, ami alapján azt mondanám, hogy a The Run egy egyedi és jó NFS lesz, ha ezelőtt már nem szúrták volna le a poént gameplay videókkal. De remélem csak én fogok tévedni
7.
7.
kiskenguru
És akkor jön egy meteor és pzsaumm bele a felhőkarcolóba, majd egy égő motoros rá az ugratóra és pzsijú...! Mister Bay, ezek nem filmes ötletek hanem trükkök! Ja, hát nálam az a kettő ugyanaz... :D
6.
6.
ALpH4
nem tom jónak nézki a trairel de a frostbite 2 engine nem produkál itt olyan szépet mint a bf3ban
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...