Részletek a Trónok Harca-szerepjátékról

  • Írta: zoenn
  • 2011. november 10.
  • Hír
Link másolása
A kissé felemásra sikeredett stratégia után a Cyanide végre bepróbálkozik azzal, hogy a Trónok harca világát egy szerepjáték keretében öntse formába. A rajongók egyöntetű véleménye szerint, ez sokkal ígéretesebb kezdeményezés, mint az előző. Megérkeztek az új infók és képek!

Közeleg a Tél. Miután a játék kiadót talált az Atlus személyében, befutottak az első, konkrét információk a Trónok Harca RPG-ből. A címet ugyanaz a Cyanide készíti, aki az Eredet névre hallgató RTS-t is letette az asztalra pár héttel ezelőtt. George R.R. Martin rajongói és a sorozat kedvelői, hegyezzétek a füleiteket!

A játék már előrendelhető - legalábbis Kanadában. A Game of Thrones megjelenésének hivatalos időpontja 2012 eleje, bár néhány áruház már március 6-i időpontról beszél. A játék nem kevesebb, mint 30 óra játékidőt ígér Westeroson, és két eredeti karakterre koncentrál, akiket különböző motivációk vezérelnek - a Rebellion két egykori katonája, akik szövetséget kötnek egymással egyetlen cél érdekében. Olyan csatákban veszünk részt, melyek kulcsfontosságú szerepet játszanak a nemesi házak közti háborúban.

A kaland számos küldetést ígér, jó pár karakterrel léphetünk kapcsolatba valamilyen módon, fontos döntéseket hozhatunk, melyek hatással lesznek a birodalom sorsára. A sorozatból ismerős színészek arcai is visszaköszönnek a játékban, minden tereptárgy emlékeztett Martin világára. A harc brutálisnak ígérkezik, de soha nem lesz meggondolatlan. A játékmenet úgy áll össze, hogy a harc és politikai döntések összhangban legyenek egymással. A harcokat lassíthatják a jó döntések és húzások, de csak a szánkkal nem oldhatjuk meg a konfliktust teljesen. Persze azért, mert nem nők vagyunk, ugye. Gyors választásokat hozhatunk, mire az ellenség újra lecsap.

Megjöttek az első képek is, a játék egyáltalán nem néz ki csúnyán. A platformlista: PC, Xbox 360 és PS3.

18.
18.
King Ragnar
Hát nem tudom... drukkolok nekik.

A stratégiájuk elég trágya lett, remélem ez jobb lesz, mert azért a Trónok harca univerzuma nem rossz... kilehet sütni belőle jó dolgokat.
17.
17.
Mortis
" A játékmenet úgy áll össze, hogy a harc és politikai döntések összhangban legyenek egymással." Ha ezt tényleg jól megvalósítják, akkor megveszem két kópiában ezt a programot, Isten bizony.
14.
14.
Ecneb
A törpe az törpe, az viszont már nem az én bajom, hogy ti egyből gyűrűk ura, meg hasonló kapacitású kocka dolgokra gondoltok! :P
13.
13.
The Lone Drow
#9: Érdekes. Minden bizonnyal a rokonai csak véletlenül "normális" méretűek.
12.
12.
#9: Törpe! De itt inkább testi fogyatékosságról beszélhetünk mintsem másfajúakról vazz x) de látom nem érted... hagyjuk akkor
11.
11.
Slik
10.
10.
Ecneb
BTW clear box 3.7 képnézegetőnek jó lenne és forráskódba is pofon egyszerű berakni ;)
9.
9.
Ecneb
#7: Tyrion Lannister szerinted akkor micsoda?
8.
8.
#7: szerintem törp helyett Tyrion-t akart mondani :D
7.
7.
The Lone Drow
#1: Ebben a világban nincsenek törpök tudomásom szerint.
6.
6.
Slik
én nagyon örülök, hogy egy közepesen sikerült stratégiai játék után jön valami igazi adaptáció is

egyébként remélem nem ilyen lesz a borító
5.
5.
#3: igazából nem lenne vele problem, csak sokkal lassabban is tölti be őket még a léptetésnél is bár ehhez képest a régi tényleg ezerszer jobb volt
4.
4.
jookrisztian
#3: Meglehet nézni nagyban is csak 3-4 lépcsőben sajnos.

Lehetne egyszerűbb az igaz!!
3.
3.
AmreyP
Mikor cserélitek már le ezt a béna képnézegetöt????? nem lehet megnézni normálisan egy képet se, csak ilyen pici kis sz...
2.
2.
leviske
Jóval könnyebb dolguk lenne, ha az RTS-hez hasonlóan a könyvek elé ugranának. Jóval nagyobb volna a mozgásterük.
1.
1.
Ecneb
Ha törpe leszek, akkor olyan küldetéseket kapok, hogy az összes nőt fektessek meg a játékban? XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...