Új Killzone-játékon dolgozik a Guerrilla?

  • Írta: zoenn
  • 2011. november 19.
  • Pletyka
Link másolása
Ami nem feltétlen a Killzone 4-et jelenti - tudtuk meg az Edge magazin cikkéből. Nagyon is elképzelhető, hogy a Guerrilla már javában munkálkodik a Killzone-frencsájz ötödik eljövetelén (ha a kézikonzolos címeket is ideszámoljuk). Nem tudni biztosan, hogy egy újabb PS3-as epizódról van-e szó.

A pletykák szerint a Guerrilla dolgozóinak nagy része már javában kalapálja a Killzone következő fejezetét, de nem tudni még biztosan, hogy ténylegesen-e a Killzone 4-ről van-e szó. A jelek sokkal inkább egy mellékágra mutatnak. Adrian Smith, a stúdió munkatársa szerint minden adott ahhoz, hogy egy újabb darabbal bővüljön a Killzone-frencsájz.

Pontos platform sincs még, de az Edge arra következtet, hogy egy csapat a SCE’s Worldwide Studios berkeiben már befejezte a PS3-ra való fejlesztést és az újgenerációs PS4-re koncentrál. Van rá esély, hogy éppen a Guerrilláról van szó. Annyi bizonyos, hogy miután az év elején megjelent a Killzone 3, a csapat már javában egy új játékon dolgozik.

Ami biztos, az a Vitára érkező vadhajtás, melyet a Studio Cambridge tesz le az asztalra a handheld megjelenésekor. Várjuk a hivatalos állásfoglalást!

14.
14.
adye
#13: Woow ez meglep, akkor megnyugodtam hogy nem veszítettem sokat. Történet végül is a második és harmadik részből is elég jól kirajzolódik, az egynek a sztoriját meg elolvastam szóval csak a játékélmény miatt szerettem volna kipróbálni. Azt hittem annak idején villantottak akkorát azzal is mint mondjuk a GOW 1-2vel. Kratos bácsi HD-be varázsolt kalandjai szerintem jóval igényesebbre sikerült mint a mai H&S játékok többsége. Bíztam benne, hogy Gureilláék is szeretnének valami hasonlót összehozni.
13.
13.
Jinbobo
#6: Nagyon ne bánkódj, az első része nem lett nagy durranás. Elveszik ps2-n a sok fps zuhatagába. Én is a 2.részétől lettem a Killzone fanja. Persze a történet tisztánlátása végett érdemes az elsőt is végigjátszani. Azt kizártnak tartom hogy valaha megjelenik HD körítésben. Abár semmi köze a guerilla csapathoz, de a Black játékból jöhetne egy HD felbontás...
12.
12.
adye
#10: 1-2 napja nem épp arról cikkezett a GK, hogy a Halo 4 még X360-ra fog érkezni?
11.
11.
Folti90
Hatalmas gamek!!! Szégyenletes, hogy alig adnak el belőle!!! (a 3-ból a vgchartz szerint el sem ment 2 milla)!! Én biztos befizető leszek a kövi részre!!!
10.
10.
Starkiller89
#6: Halo 4 is az új XBOX nyitócíme lesz, csak nem hülyék, hogy nem az új PlayStation-nel fogják majd kiadni... :) így lenne értelme versenyezniük már az elején :) szerintem :)
9.
9.
KeXxX
remélem a 4. részét csinálják és PS3-ra. Nagyon örülnék neki.
8.
8.
Motörhead
#6: Nekünk a Gyerkőccel első volt!Csoki a gatyóba(Nekem is)!
7.
7.
Motörhead
#6: Ha nem voltam érthető akkor csak ix fos.-t szopatják.De amúgy rendesen!
6.
6.
adye
Ha Killzone 4 akkor az gyanítom, hogy már a next-gen nyitócím lesz. Ha mellékág akkor persze Vita.
Én személy szerint az első rész HD-be ültetett változatát fogadnám szívesen. Sajnos soha nem volt PS2-m és ez a rész kimaradt az életemből. Szeretem nagyon a sorozatot de így azért nem teljes a kép.
5.
5.
Motörhead
#4: Nézd meg,hogy mivé lesz a DVD filmek ára a multiknál.Illetve azt,hogy a Blu ray lemezek ára miért is olyan olcsó mint egy DVD volt mondjuk 3 éve?A 3D tartalmakról már ne is beszéljünk.
4.
4.
Nathan
remélem hogy killzone 4 lesz és meg azt hogy az még ps3 ra jelenik meg
3.
3.
Motörhead
Aki csak tudja kukkancson bele 3D.-BEN!Mármint a KILL 3-ba.Alap a cucc!!3D-ben a mai napíg!
2.
2.
Raam989
Meg lennék lepődve, ha gerilláék nem killzone játékon dolgoznának...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...