A 2K Australia is besegít a BioShock: Infinite-be

  • Írta: zoenn
  • 2011. november 25.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Irrational Games elkényeztetve érezheti magát, mivel a 2K ausztráliai divíziója is besegít a munkálatokba, úgy látszik, a fejlesztés gőzerővel robog tovább, hogy a játék jövőre igazán nagyot robbanjon. Erre szükség is van, az előző rész jó szívvel is csak a rókabőr titulust érdemelte ki.

Ken Levine csapata, úgy látszik, plusz erőforrásokra van szorulva, így a Take-Two úgy döntött, a BioShock: Infinite munkálataiban a 2K Australia is besegít a csapatnak. Amire szükség is van, elvégre a megjelenés már közel van, gyorsan elrepül ez a pár hónap. Arról nem szól a fáma, hogy az újonnan érkezőknek pontosan mi lesz a feladatuk, de tény, hogy így már könnyebb dolga lesz az Irrationalnek.

A hír nem csak ezért érdekes, elvégre a 2K Australia előtt nem ismeretlen a BioShock-univerzum, hiszen az ő kezük is benne van a BioShock 2-ben - mondjuk erre nem lennénk büszkék. A csapat jelenleg is dolgozik az XCOM-on, 2K Marin néven, előtte szintén 2K Australia néven futottak és most ismét visszatértek az eredeti névhez. Nem tudjuk, miért jó folyton változtatni, talán így nem emlékszünk vissza a Marin égisze alatt összeütött silány címekre?

Reméljük, a BioShock: Infinite-nek csak jót tesznek majd.

7.
7.
Optimus Prime
Azért a 2-t nem írnám így le, jó az csak más hangvitelű, mint az első. És a multija is jó, csak kevesen vannak. Ilyen hangulatos multija meg egynek sincs.
Az Infinite-be lesz multi vagy nem? GFWL vagy Steam cím lesz?
3.
3.
Hubert Cumberdale
#2: Jó a második rész is, csak nem sok újdonságot hozott az elsőhöz képest, kb csak annyit, hogy a big daddy-vel vagy, azon kívül ugyan az.
2.
2.
metercsiken
Én mostanság játszom a BioShock 2-vel, és igazából nekem tetszik!
Mondjuk hozzá kell tennem, hogy nem ismerem az első részt,ezért lehet, ha ismerném nem így vélekednék.
De az én megitélésem szerint, ha csak a 2. rész szinvonalát tudják majd hozni az új résszel, azzal is meg leszek elégedve!
Persze nem baj, ha olyan jó lenne mint az első rész( ahogy mondjátok )!
( hogy ne csak nekem tetszen : ) )
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...