Új játékon dolgozik az L.A. Noire alkotója

  • Írta: zoenn
  • 2011. november 28.
  • Hír
Link másolása
Miután a Team Bondi inkább a filmiparban szeretné megveti a lábát, addig Brendan McNamara új játékot készít a KMM Interactive közreműködésében. A projekt Whore of the Orient névre hallgat, s a jelek szerint "Kelet Párizsában", azaz Sanghajban játszódna.

A Kennedy Miller Mitchel Interactive készítheti el Brendan McNamara, az L.A. Noire alkotójának új játékát, mely a pletykák szerint Kína legnagyobb városában, Sanghajban játszódna. Maga a Team Bondi alapítója utalt a hónap elején új munkájára, mely "egy nagyívű történetet mesélne el a huszadik században". Konkrét részletek még nincsenek.

Doug Mitchell, a KMM Interactive társalapítója szerint hozzájuk szegődtek a Team Bondi "utolsó állva maradt harcosai", miután azok összeugrottak egymással és a Rockstar Gamesszel. A Team Bondi munkatársai szinte azonnal átpártoltak a filmiparhoz, hiszen már javában dolgoznak a Táncoló talpak második részén.

A Sydneyben székelő csapat egyébként a Mad Max 4: Fury Road adaptációján is munkálkodik a Warner Bros. Interactive megbízásából. Mitchellék azért is előnyben vannak, mivel támogatja őket a kormány, sőt elmondása szerint sokkal kisebb költségből ki lehet hozni egy remek játékot, mint egy filmet. Például az L.A. Noire-ból az első héten 3 millió darabot adtak el, és a játék 130 millió dollár bevételt termelt, míg a költségek kijöttek egy átlagos low-budget film tíz százalékából.

7.
7.
rDAVE
#6: Az hogy folytatódik-e csak a Rockstartól függ
6.
6.
Macifasz
#4: Tekintve, hogy megszűnt a Team Bondi, sztem még elég sokat kell várni, mire jön a 2. rész.
5.
5.
Mortis
Nagyívű történet, amiben egy prostituáltat kell istápolni?
4.
4.
Donpedro
Remek, ahelyett hogy L.A Noire 2 jönne, mivel az 1-nek nem volt lezárva a vége...
3.
3.
kiskenguru
2.
2.
Playstation3_GameR
1.
1.
Torque
"Whore of the Orient" -- A kelet kurvája? Ez most komoly, vagy csak elírás?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...