Alan Wake: Night Springs - ez a második rész?

  • Írta: fojesz
  • 2011. december 6.
  • Érdekesség
(Frissítve!) Az Alan Wake nem éppen a várt módon tér vissza, valószínűleg a legtöbben arra számítottak, hogy a játék lemezen megjelenő második részt kap, erre most "be kell érniük" egy letölthető epizóddal. A Video Game Awards atyja szerint ennél sokkal összetettebb projekttel van dolgunk, nem kell izgulni.

Sokáig ugyan az is kérdéses volt, hogy az Alan Wake kaphat-e folytatást, hiszen mint azt a hétvégén megírtuk, a játék összesített eladásainak többsége akkor történt, mikor a programot elkezdték ajándékként csomagolni egy karácsonyi Xbox 360 csomag mellé. Később némileg megnyugodhattunk: az Alan Wake nem tűnik el a süllyesztőben, igaz, egyelőre nem tudjuk, mire számítsunk a letölthető játéktól.

Lássuk be: egy XBLA-exkluzív címtől nem feltétlenül várunk annyit, mint egy boltokban megjelenő programtól, de Geoff Keighley, a Video Game Awards atyja és a GameTrailers TV műsorvezetője szerint az efféle aggodalomra semmi okunk nincs, az Alan Wake: Night Springs ugyanis sokkal ambicíózusabb projekt, mint gondolnánk. Állítása szerint tulajdonképpen ez az Alan Wake 2, ő már látta mind a játékot, mind a hétvégén bemutatandó trailert, és annak ellenére, hogy ez egy letölthető cím, egyáltalán nem kicsi játékról van szó, és még a mögötte álló technológia is elbűvölő.

Nagyon kíváncsiak vagyunk már a bemutatóra!

Update: A Remedy munkatársa, Mikko Rautalahti az Alan Wake hivatalos fórumain közölte, hogy nem az Alan Wake 2, ha az lenne, így nevezték volna el.

7.
csonti02
#6: Oké haverpajtás csak az a gond h össze-vissza beszél mindenki hogy ez most nem a 2, ja de mégis az, de mégse. Akár ez akár az azért az elég trehány munka hogy nem adják ki fizikális formába. Gondolom te is szívesen ráaggatnád a bimbidre, megpörgetnéd vagy 2x, aztán meg kiraknád a visszapillantóra lógni mint minden más Alan Wake rajongó velem együtt.
6.
amadeusz gyermeke
"Nagyon örülünk annak, hogy Geoff ennyire izgatott, és hogy ilyen szépeket mondott a játékról. Nagyon büszkék vagyunk a programra. Ezzel együtt ez a játék nem az Alan Wake 2. Ha az lenne, akkor azt a név is türközné, de nem véletlenül nem Alan Wake 2 a címe. Tudom, ez úgy hangzik, mintha panaszkodnék, de nem szeretnénk senkit sem összezavarni, nem az Alan Wake 2-n dolgozunk" - árulta el az egyik Remedy alkalmazott.
5.
csonti02
4.
Slik
akkor lesz második rész, amikor az üzletek polcain látom ezzel az felirattal: Alan Wake 2
3.
Scoo
Feltételezem mivel XBLA olcsóbb lesz, mint ha dobozos lenne és mivel olcsóbb, épp ezért kevésbé erős a játék. Számomra nagy csalódás, hogy nem dobozosba jött ki egy normális második rész, mivel az első rész egyik nagy kedvencem. Gyanús, mint Max Payne kopaszon.
2.
Qbász
Xbox-om sajna nincs de anno nagyon vártam PC-re. Néztem végigjátszást youtube-on. Nekem nagyon bejött, nem is értem miért nem vették meg többen.
1.
csonti02
Ez mind szép és jó csak jobban szeretem a kezembe fogni azt amiért annyi pénzt kiadtam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...