Alan Wake: Night Springs - ez a második rész?

  • Írta: fojesz
  • 2011. december 6.
  • Érdekesség
Link másolása
(Frissítve!) Az Alan Wake nem éppen a várt módon tér vissza, valószínűleg a legtöbben arra számítottak, hogy a játék lemezen megjelenő második részt kap, erre most "be kell érniük" egy letölthető epizóddal. A Video Game Awards atyja szerint ennél sokkal összetettebb projekttel van dolgunk, nem kell izgulni.

Sokáig ugyan az is kérdéses volt, hogy az Alan Wake kaphat-e folytatást, hiszen mint azt a hétvégén megírtuk, a játék összesített eladásainak többsége akkor történt, mikor a programot elkezdték ajándékként csomagolni egy karácsonyi Xbox 360 csomag mellé. Később némileg megnyugodhattunk: az Alan Wake nem tűnik el a süllyesztőben, igaz, egyelőre nem tudjuk, mire számítsunk a letölthető játéktól.

Lássuk be: egy XBLA-exkluzív címtől nem feltétlenül várunk annyit, mint egy boltokban megjelenő programtól, de Geoff Keighley, a Video Game Awards atyja és a GameTrailers TV műsorvezetője szerint az efféle aggodalomra semmi okunk nincs, az Alan Wake: Night Springs ugyanis sokkal ambicíózusabb projekt, mint gondolnánk. Állítása szerint tulajdonképpen ez az Alan Wake 2, ő már látta mind a játékot, mind a hétvégén bemutatandó trailert, és annak ellenére, hogy ez egy letölthető cím, egyáltalán nem kicsi játékról van szó, és még a mögötte álló technológia is elbűvölő.

Nagyon kíváncsiak vagyunk már a bemutatóra!

Update: A Remedy munkatársa, Mikko Rautalahti az Alan Wake hivatalos fórumain közölte, hogy nem az Alan Wake 2, ha az lenne, így nevezték volna el.

5.
5.
csonti02
4.
4.
Slik
akkor lesz második rész, amikor az üzletek polcain látom ezzel az felirattal: Alan Wake 2
3.
3.
Scoo
Feltételezem mivel XBLA olcsóbb lesz, mint ha dobozos lenne és mivel olcsóbb, épp ezért kevésbé erős a játék. Számomra nagy csalódás, hogy nem dobozosba jött ki egy normális második rész, mivel az első rész egyik nagy kedvencem. Gyanús, mint Max Payne kopaszon.
2.
2.
Qbász
Xbox-om sajna nincs de anno nagyon vártam PC-re. Néztem végigjátszást youtube-on. Nekem nagyon bejött, nem is értem miért nem vették meg többen.
1.
1.
csonti02
Ez mind szép és jó csak jobban szeretem a kezembe fogni azt amiért annyi pénzt kiadtam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...