Pid - platformjáték a megboldogult GRIN srácaitól

  • Írta: fojesz
  • 2011. december 8.
  • Bejelentés
Link másolása
Emlékeztek még a GRIN-re? A Ghost Recon: Advanced Warfighter fejlesztői több mint két éve húzták le a rolót, és bár a legutolsó címeik nem sikerültek jól, a csapat vezetői szerint a Square Enix inkompetens magatartása vitte csődbe a vállalatot. Most néhányan visszatértek a brigádból, méghozzá egy új platformjátékkal.

A Pidről nem sokat tudunk egyelőre, a megboldogult GRIN fejlesztőiből alakult Might and Delight annyit ígért, hogy kössük fel a gatyánkat, mert a cím alaposan felforgatja majd az oldalnézetes platformjátékokról alkotott elképzeléseinket. Sablonszöveg, mindenesetre a trailer hangulatos, ráadásul már az is ismert, lesz kooperatív és kompetitív multiplayer mód. A Pid jövőre jelenik meg kizárólag letölthető formában - a platformlista még nem tisztázott.

A svéd illetőségű GRIN neve a Ghost Recon: Advanced Warfighterrel vált ismertté, a későbbiekben azonban egyre inkább szétcsúsztak a srácok: az újgenerációs Bionic Commando, a Wanted és a legutóbbi Terminator adaptációja egyaránt rosszul sikerült, ráadásul állítólag a Square Enix is megbízta őket egy Final Fantasy spin-off elkészítésével, ami végül csődbe taszította a vállalatot.

4.
4.
Porcupine Tool
Nagyon hangulatos darabnak ígérkezik,sok jó ötlettel és zseniális zenével!
A legtöbb mai játékból ezek mind hiányoznak.
A legszebb Amigás éveim jutnak róla eszembe...
2.
2.
giga321
Oldaljátékoknál nekem a LIMBO viszi a pálmát de most kipróbálom ezt a TRIN 2-őt de ez is nagyon tetszik remélem jön pc-re , nem tűnik rossznak. Y gombot véltem felfedezni ami most lehet pc is akár meg box is.
1.
1.
BoKK
Ez FANTASZTIKUS!! Már most imádom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...