Pid - platformjáték a megboldogult GRIN srácaitól

  • Írta: fojesz
  • 2011. december 8.
  • Bejelentés
Emlékeztek még a GRIN-re? A Ghost Recon: Advanced Warfighter fejlesztői több mint két éve húzták le a rolót, és bár a legutolsó címeik nem sikerültek jól, a csapat vezetői szerint a Square Enix inkompetens magatartása vitte csődbe a vállalatot. Most néhányan visszatértek a brigádból, méghozzá egy új platformjátékkal.

A Pidről nem sokat tudunk egyelőre, a megboldogult GRIN fejlesztőiből alakult Might and Delight annyit ígért, hogy kössük fel a gatyánkat, mert a cím alaposan felforgatja majd az oldalnézetes platformjátékokról alkotott elképzeléseinket. Sablonszöveg, mindenesetre a trailer hangulatos, ráadásul már az is ismert, lesz kooperatív és kompetitív multiplayer mód. A Pid jövőre jelenik meg kizárólag letölthető formában - a platformlista még nem tisztázott.

A svéd illetőségű GRIN neve a Ghost Recon: Advanced Warfighterrel vált ismertté, a későbbiekben azonban egyre inkább szétcsúsztak a srácok: az újgenerációs Bionic Commando, a Wanted és a legutóbbi Terminator adaptációja egyaránt rosszul sikerült, ráadásul állítólag a Square Enix is megbízta őket egy Final Fantasy spin-off elkészítésével, ami végül csődbe taszította a vállalatot.

4.
Porcupine Tool
Nagyon hangulatos darabnak ígérkezik,sok jó ötlettel és zseniális zenével!
A legtöbb mai játékból ezek mind hiányoznak.
A legszebb Amigás éveim jutnak róla eszembe...
2.
giga321
Oldaljátékoknál nekem a LIMBO viszi a pálmát de most kipróbálom ezt a TRIN 2-őt de ez is nagyon tetszik remélem jön pc-re , nem tűnik rossznak. Y gombot véltem felfedezni ami most lehet pc is akár meg box is.
1.
BoKK
Ez FANTASZTIKUS!! Már most imádom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...