Nyerj Assassin's Creed Encyclopediát!

  • Írta: fojesz
  • 2011. december 9.
  • Nyereményjáték
Link másolása
Nyereményjátékkal készül az ünnepekre az Assassin's Creed-sorozat hazai forgalmazója, a PlayON: ha szeretsz rajzolni vagy mesteri szinten bűvölöd a Photoshopot, egy Assassin's Creed Encyclopedia ütheti a markodat. Öt darab érkezett belőle Magyarországra, szóval exkluzív a könyv, az tuti!

Az Assassin's Creed Encyclopediáról talán már hallottatok: a Ubiworkshop által készített 256 oldalas könyvben számtalan kép és leírás foglalkozik az Assassin's Creed-univerzum legfontosabb karaktereivel, helyszíneivel és eseményeivel. A könyvet eredetileg artbooknak tervezték, ám útközben, a terebélyes terjedelmet látva enciklopédiává alakították.

Hazánkba mindössze öt darab érkezett belőle, ebből kettőt most nyerhettek meg a sorozat magyarországi forgalmazója, a PlayON jóvoltából: ahhoz, hogy esélyes légy az egyik példány megszerzéséhez, nincs más teendőd, mint rajzolni, Photoshopolni valamit Assassin's Creed - Karácsony témában, majd elküldeni azt 2011. december 20. 12 óráig az assassin@playon.hu e-mail címre. A győztes művek a forgalmazó weboldalán is kint lesznek, és a hírlevelébe is bekerülnek. Sok sikert!

8.
8.
drakecsaj
#6: Na mentek ám a.... :D
Most már 0% esélyem van xD
6.
6.
hmm erre lehet hogy én is tolok valamit, persze nem veszélyeztetem senki esélyeit mert úgy is szar lesz
5.
5.
drakecsaj
#3: Ha te is beszállsz, akkor lőttek az esélyeimnek :D
Báár, amúgy is semmi esélyem :"D
4.
4.
galmat
Én majd Paint-tel alkotok valamit.
3.
3.
vuliem
Megvan következő hétre a programom :P
2.
2.
nero66
Pont ma fejeztem be a Revelations-os Ezio arcképemet. :D Lehet beküldöm de úgy is a sok photoshop-os betyár olyan grafikákat dob majd össze, hogy a fülünk ketté áll majd... :/Én meg sajna ahhoz nem értek, csak a kézi rajzoláshoz. :) De sebaj, legalább megmarad nekem 1 példányos exclusive képnek!! :DD
1.
1.
giga321
Basszus , nem tudok se rajzolni se photoshoppolni. Hát sok sikert annak aki tud. De így sem vagyok szomorú mert megvettem origibe a Revelationst és mellé az Assassin's Creed Testvériség könyvet is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...