Battlefield 3 - a legszebb pillanatok

  • Írta: zoenn
  • 2011. december 17.
  • Videó
Link másolása
Van ez a verseny, amit a DICE írt ki a BF rajongói számára - a pályázóknak nem kell mást tennie, mint feltölteni saját videójukat a Battlefield 3 multijának legelképesztőbb pillanataiból. Akik a legszebb technikákat mutatják be, díjban részesülnek. Tényleg látványos eredmények születtek.

Az "Only in Battlefield 3" challenge elnevezésű versenyre számtalan alkotás született, igen nehéz dolga volt a DICE-nek győzteseket hírdetni. Az alábbi videóban ezekből a félelmetes játékmeneti pillanatokból csemegézhetünk, a győztes ellátogathat Stockholmba másodmagával és közben találkozhat a fejlesztőkkel is. Bizonyára hangsúlyos motiváló tényező ez egy BF-alattvaló számára. Lássuk, hogyan játszotok Ti! Köszönjük, radko1010!

54.
54.
nex25
szerintem edgár kiérdemelné a gamekapocs tajparaszt troll címét de sajnos nincs ilyen és edgárnak sincsen ehhez hozzáfűzni valója, ha otthon maradtál volna edgár és verted volna a pöpöllődet akkor senki sem oltott volna porig inkább játszad az általad istenített játékot ( azért nem mondom hogy szutyok mert én is játszok vele de más játékkal is )
53.
53.
Vurgi
#50: Azért, mert én 16, te meg 31 éves vagy, attól én egy taknyos vagyok? Nem tudom, hogy volt-e valami húdenagyon a lelkedbegázoló és mélységesen megsértő tartalom az általam feltett kérdésben, ha te ezt tapasztaltad, kérlek áruld el nekem is! Azt sem értem, hogy egyáltalán hogy mered másnak az anyját szidni úgy, hogy nem is ismered az illetőt... 31 éves fejjel azt hittem, hogy ez már nagyjából körvonalazódik. De nagyon úgy néz ki, hogy mégsem. Amúgy meg ha nem akarok ilyen szalonképes stílusban fogalmazni, akkor szimplán elküldelek a picsába, mert nem értem, hogy vannak ilyen retardáltak, akik abból a kérdésből ekkora ügyet csinálnak. De mivel szalonképesen szeretnék írni, ezért nem is kell figyelembe venned az előző mondatot.
51.
51.
nex25
#50: ha mi játszanni mennénk akkor csak várhatod hogy reagáljunk a gyökér kommentjeidre
50.
50.
tirpa
#48: Anyukád az út szélén te kis taknyos!!
49.
49.
adye
A napokban sikerült beszereznem végre-valahára a játékot PC-re. Valakinek nincs kedve együtt játszani? Már vagyunk ketten csak egy squadra meg szeretnénk lenni. Ha igen dobj egy PM-et!
48.
48.
Vurgi
#46: Ki a rák mondta neked, hogy fanboyok vagyunk?
47.
47.
volkornka
Köszi Edgár, rég nevettem ilyen jót :D
46.
46.
tirpa
Érdekesek vagytok Ti "fanboyok"... Inkább mennétek játszani, ahelyett hogy itt marakodnátok!
43.
43.
Cuppak
#42 Én meg azt bírtam hogy mindenhova pl: kösykeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CuPPPPPPPPPPPPPPPPPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! melyikre gondolsz fönök???????????????? lololo
42.
42.
JacoB
Kedves Edgáár ! Te mekkora egy tajgnigger parszt vagy XDDD HÁHÁ XD itt olvasom a facebook adatlapodat.. úristen xD a legviccesebb az amikor ki írta hogy :"Sziasztok lánykák olyan lányok jelentkezését várom akik eljönnének ma Bárány Attila Ma Esti Bulijába a Sonic Dance Cluba Hajdúszoboszlóra!!!!! Aki lájkolja 4 leányzót el tudok vinni lájkoljátok vagy írjatok!!!!!!! 4 Fő Velem jöhet!!!!! Ha sokan jelentkeztek Sorsolok!!!!! Buli pia ezerrel!!!!!" --> 0 like
40.
40.
Cuppak
#39 Én is megnéztem az FB profilját, a személyes infóján már sírva röhögtem, főleg a bejegyzésein.
37.
37.
#7: én már az első trailernél, de azóta is kuporgatom :D
36.
36.
piskóta
nekem egy kis segítség kéne, elértem az utolsó fejlesztést a tankokra, de nem tudom használni, a célpontot befogja, viszont nem tudok tüzelni
33.
33.
LAZLOW20
Ui:a kilenc èves unokahugom helyesebben ir mint te.........
32.
32.
LAZLOW20
Modern warfare 84:te egy igazi gyökèr vagy,nyomd fel a cod-ot magadnak,ès nyald ki a kotick seggèt ès ba..... meg a a show-dat meg a striptease es dumáidat,mindenkit hidegen hagy,fogadjunk hogy növel mèg èletedbe nem voltál,ahelyett hogy itt fárasztassz minket menj ès nyomd a szaros cod-odat te kis gyökèr.
29.
29.
jszili32
24.
24.
Cuppak
#18 Btw, te most az 500 töltény miatt isteníted a CoD-t? omfg.. :D ennél nevetségesebb-t nem hallottam :D:D, ja és bf3-t 5percnyi játék alapján ítéled meg. gz bro
22.
22.
Cuppak
#20 Te most be vagy szívva?
21.
21.
Cuppak
#18 Köszönöm, fos játék nem kell. Ha 15Ft lenne megérteném, BF3-t persze hogy nem szereted, gondolom folyamatosan meghalsz, CoD-t bárki tudja játszani... de BF3hoz ész kell és taktikázni ;). Sok szerencsét avval a DLC-vel.
17.
17.
SebaHUN
ez a videó miért nincs benne ?! :D
http://www.youtube.com/watch?v=FOaGhE_sejI&feature=share
14.
14.
Cuppak
#13 vagy következő bf*
13.
13.
Cuppak
A következő expansion pack vagy bf 2143 lesz... :D szerintem
http://www.youtube.com/watch?v=lQ-lXF8RDis&feature=related

Van 1 ilyen modern doboz wake islandon, rávan írva hogy 2143
12.
12.
Csoola
6: én biztos valami hamisítvány Battlefieldet játszok X360-on!
10.
10.
utahl2
#5: Na erre a választ én is szeretném tudni! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...