Saints Row: The Third - jön a Warrior Pack

  • Írta: zoenn
  • 2011. december 22.
  • Letöltés
Link másolása
Mivel lehetne teljesebb a Saints Row: The Third nyújtotta élmény? Természetesen egy DLC-vel, amit a nagy karácsonyi hajtás után magunkévá is tehetünk. Brutális tartalomfrissítésről nem beszélhetünk, csupán pár karakterskin ütheti a markunkat. Egy videót is mutatunk róla.

Az év legőrültebb játékát tisztelhetjük a Volition nyitott világú címében, ha elragadtatva nem is voltunk tőle, de tényleg jól szórakoztunk a beteg játékmenetén. December 27-én érkezik PSN-re és Xbox Live-ra a Warrior Pack DLC, melyben négy új ruhát vehetünk magunkhoz, egészen pontosan a Warrior Princesst, a Kabuki Warriort, az Intergalactic Warriort és a Knight of Steelportot. Ára 3 dollár vagy 240 MS pont. Az előzetest pedig ezen a szent helyen találod:

4.
4.
intercisa
nekem ezek mind benne voltak én is letöltöttem, mondjuk kb. ugyanolyan gyorsan le is töröltem
3.
3.
TryGun
LOOOOOOOOOLL én letöltöttem a játékot és ezek alapból benne voltak XD csak a samurai ruha nem de a női igen XD
2.
2.
strike19
Szerintem inkább küldetéseket kéne a DLC-be leginkább pakolni ,mert rövidnek találtam a játékot 2 hét a szavatossága.Ha kijátszottam nem sokat érnek ezek a DLC-ék mert már szét untam.Egy custom miatt meg nem fogok újra játszani. Nem hiszem el hogy ma már nem bírnak kiegészítő lemezeket csinálni.
1.
1.
Ector
Hát ez lol, azért Kabuki Warriorként én is szívesen nyomulnék a valós világban,mindig akad néhány fej amit le kéne kapni :P
[Igazából nincs sok közöm a játékhoz :S]
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...