The Old Republic - 350 ezren egyszerre

  • Írta: InGen
  • 2012. január 3.
  • Biznisz
Link másolása
Mindenféle elemzőcég azonnal rákattant a Star Wars: The Old Republic sikerére, és ebből mindenféle számokat hoztak ki, és konklúziókat vontak le. Végső soron azt, hogy úgy tűnik, mindenki tévedett: igenis létezhet egymás mellett két többmilliós MMO monszter.

Jelenleg körülbelül 350 ezer az a maximum játékos, akik egyszerre voltak bejelentkezve a The Old Republicba. Ezek mellett pedig már beszámoltunk arról, hogy az ünnepi szezon alatt több, mint 1 millióan regisztráltak be a játékra, ami tehát egyértelműen azt mondja: az emberek kíváncsiak a Star Warsra épülő új MMO-ra.


Colin Sebastian piaci elemző ebből azt szűri le, hogy igenis létezhet egymás mellett két olyan MMO, melyek külön-külön milliós előfizetői táborral rendelkezhetnek - vagyis az AAA-kategóriás MMO-k piaca egészséges.

A játékhoz jár egy hónapnyi játékidő, ami az első vásárlók esetében január végén fog lejárni, s ekkor jön majd a következő érdekes fordulópont: vajon mennyien fizetnek be újra a következő hónapokra?

25.
25.
Eberinu
#5: Ember, rajtad most a fél olvasótábor röhög, ha nem az egész:D Látszik,hogy te is csak a WoWot ismered :P Én is WoWoztam két évig, nem is bántam, mert aztán jött a WotLK és a Cata, és már vehetsz cuccokat rendes pénzért a játékhoz, a Blizzard nagyon kétségbe lehet esve, ha már ilyesmihez folyamodik, amúgy meg előszedték Chuckot reklámozni...kérlek : ) Az FS! sárdobálása is bizonyítja, hogy félnek az SWtoR sikerétől.Szerettem a WoWot a gagyi grafikájával is, jók voltak a raidek, de...neki is lejár az ideje :3 Az eddigi mmok közül a SWtoR az ami megint megüti a mércét. Neked pedig inkább vissza kéne menni valami egyszerűbb játékhoz, mert látom az mmok meghaladják a képességeidet. Ámen.
24.
24.
Gubi
Azt azért, hogy rossz a sztorija azt nem mondanám személy szerint. Eddig csak a WoW-ot ismertem komolyabban mint MMO-t, de ennek a játéknak legalább van egy elejétől a végéig, folyamatosan egymásra épülő története amit végig kell játszani.

Tegnap léptem meg az 50-es szintet, jó volt ez így WoW után, ott már csak arról szólt az egész, hogy húzzuk fel gyorsan a karit 85-re aztán insta és bg...
23.
23.
GhostDog24
#5 gratlálni tudok csak... ha valamivel bajodleheta játkban az csak 2 dolog lehet... az hogy havi díjas és h rossz a story-ja... egébként meg 1millla játékos csaknem tévedhet akorát... rád megvan 1 jó viccem is:
Az aútpján megy az ürge százzal és közben a rádióban halgatya a híreket
- Egy őrűlt autó a forgalomal szemben halad - mire a sofőr: MIT EGY?! ÖSSZES!!!
22.
22.
HerodPK
#5: Easy Peace...sok közöd nincs a játékhoz látom:) meg te amúgy is mindent fikázol...amit meg itt leírtál..hat megérdemelsz egy Bazd meg a K******************
igazan leszarom hogy mi a szubijektiv véleményed..meg menny és nyald ki mind a 11 millió játékosnak a valagát....nem ismerlek nem is akarlak....paraszt vagy ...ez jött át a mai világból neked:)..hat Gz.... örülnek ha kitiltanának vagy nem commentelnél kb soha többet:)...nem vagyok idegeskedős..de te 3sec alatt 200ra pörgeted a vérnyomasom... talán ebben jó vagy...Topikfasz
20.
20.
Füge
#19: Volt egy nagy béta is ahova mindenkit behívtak.
19.
19.
goblinfing
#2: Jelentkeztem betára ahogy lehetett de nem választottak be.
18.
18.
Eltiron
#8: Baromi liberális/leszarom politikát folytat a gamekapocs, ami persze jó, sok szempontból. De egy szűrés gombot betehetnének (mint a mandiner), hogy ne kelljen átpörgetni se a pöcsök megszólalásait.
17.
17.
Eltiron
16.
16.
TrojaiPF
#5: "oldalakon át bírnám sorolni a hibáitt": én is tudnék sorolni pár helyesírási hibát a hozzászólásodból... Te most nagyon nagy ember vagy, mert minden SW:TOR játékosnak megmondtad a tutit... Gratulálok! És ezt sem értem:"Most lehet szidni, de ezzel csak bizonyítják, hogy igazam van."
15.
15.
biohazard rex
Én kipróbáltam, nekem tetszett, csak ne lenne havi díjas :(
14.
14.
Adamknight
Pár hónap múlva reméljük lesz free trial. A Rift-tel is úgy volt.Bár arról mostanában nem nagyon látok híreket.
13.
13.
greenmelon
#12: "...és az sokkal jobb is..."

Ez elég szubjektív dolog.
12.
12.
LnB
Én kipróbáltam majd rájöttem, hogy hiányzik a wow és az sokkal jobb is ezért visszamentem wowozni :D
11.
11.
SSJ Gábriel
#9: Gondolom erre gondolsz :"elhittem hogy tudsz normálisan egy hírhez"

Ide viszont csak úgy lehet berakni,ha így mondod: hozzá tudsz szólni.
"nem jár semmi jutalom"? Ha semmi nem jár, akkor kapok valamit? XD
10.
10.
daenath
#5: "Úgyhogy kívánom a hülye elvakult fanoknak dugják fel a seggükbe és játszanak csak vele nyugodtan"
Te is megveted vagy nem? Freldugtad magadnak azt most nem tudod kihuzni azert frocsogsz?
"Most lehet szidni, de ezzel csak bizonyítják, hogy igazam van"
Ezzel azt bizinyitod inkabb hogy az IQ szinted kb. 1 amobaval egyenlo.
9.
9.
Hab
#8: Egy "hozzászólni" kimaradt az előbbi monológból, aki megtalálja honnan annak nem jár semmi jutalom :)
8.
8.
Hab
#5: Azért neked kijárna most már egy bann amilyen ocsmány módon adod elő magad mindig. Nem tetszett neked régen sem, miért vártad h most fog? Te vagy a hülye hogy megvetted. Néha már komolyan elhittem hogy tudsz normálisan egy hírhez, de újra és újra bizonyítod mekkora gyökér vagy, és nem a véleményed miatt!!

Előre tudta mindenki hogy nem lesznek egetrengető újítások benne, de az apróságok amik vannak azok jók. Nekem és még sok más embernek tetszik, a hibáival együtt. Remélem most mondtad el utoljára a véleményedet erről a játékról, mert rohadtul nem kiváncsi már senki arra hogy ezredszerre is elmond.
7.
7.
greenmelon
#5: Én a véleményeddel kapcsolatban nem kívánok szólni, de azt hadd kérdezzem már meg, hogy miért kell minden bejegyzésedben úgy káromkodni mint egy utolsó alpári tajparaszt? Lassan szerintem a modoknak is szemet fog szúrni.
6.
6.
leviske
#3: Nem haragszom. Mi a különbség?
5.
5.
Lordnekroseth
Megjegyezném, hogy a WoW is szinte állandóan cseréli a játékosait, NAGYON kevés ember van aki már 7 éve játszik, kisebb nagyobb megszakításokkal.
A hype- ja az ami miatt stabil a 9-11 millás tábora, HA lehet hinni a blizzardnak, mert végtére is azt mondhat amit akar,úgysem lehet utánna nézni.
Különben is, ha 1 milla játékos van, ha 31 milla, akkor sem észlesz külöbséget jelentőset.

Másrészről meg nem akarok bunkó lenni, csak annyira mint az SwToR fanok itt, akik a nagy stárolásukkal végül oda juttattak, hogy azt mondtam, egye fene kipróbálom. Biztos nem lehet rossz, ha ennyir tetszik enyi embernek....
De a játék egy irtó nagy fos "szerintem", oldalakon át bírnám sorolni a hibáitt és az idegesítő szarokat, de legyen elég annyi, hogy a bugyuta mozgások és a bugyuta kinézet, meg az, hogy valójában semmi egetrengető újítás nincs benne ami elidegenített tőle.
Úgyhogy kívánom a hülye elvakult fanoknak dugják fel a seggükbe és játszanak csak vele nyugodtan. Ha fanolni akar valaki valami játékot, tegye, csak azért legyen már egy kibaszott objektív reális véleménye ( mert ok, mindenkinek más tetszik, de azért csak megtudja valaki itélni, hogy figy, lehet ez neked nem jön majd be).
Most lehet szidni, de ezzel csak bizonyítják, hogy igazam van.
4.
4.
Speper
Még nagy hype övezi =) Kérdés képes lesz e megtartani x millió playert addig mint a mostani legjobb.
3.
3.
Trapyd
#2: Már meg ne haragudj, de a béta és a próbaverzió közt van némi különbség és ezt nem azért mondom, hogy okostojást játszak vagy olyan nem túl jóindulatú megjegyzést tegyek mint te.
2.
2.
leviske
#1: Novemberben végig hívogatták meg a magyarokat is a tesztre, miért nem jelentkeztél? :)
1.
1.
goblinfing
trial lehetne mert akk kipróbálnám
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...