Szavazz, ha szeretnél PC-s Dark Soulst!

  • Írta: zoenn
  • 2012. január 7.
  • Hír
Link másolása
Ígéretes petíció látott napvilágot tegnap az interneten. A szavazást az egyik From Software alkalmazott indította a Dark Souls szerepjáték PC-s változata kapcsán. Ha sokan a kezdeményezés mellé állnak, még az is lehet, hogy elkészül az egyik legnehezebb RPG windowsos verziója. Hajrá!

Talán abban egyetérthetünk, hogy a Dark Souls igazán számítógépeken állná meg a helyét: a régi időkre emlékeztető kihívás olyan, mintha csak PC-re született volna. Éppen ezért rengeteg RPG-fan keze szorult ökölbe, amikor a tavalyi év egyik legdurvább szerepjátéka csak konzolokon látott napvilágot. Egy nemrégiben indult petíció alapján van remény arra, hogy a Dark Souls Windowson is tiszteletét tegye.

Az egyik fejlesztő szerint egyáltalán nem elvetélt ötlet, ezért a hivatalos fórumon hívta fel mindenki figyelmét arra, hogy szavazást indítottak az ügy érdekében. Ha kellően sokan állnak a PC-s Dark Souls mellé, akkor talán a Namco Bandai is zöld utat ad a port elkészítésére. A The Witcher 2 és a Skyrim sikere bizonyítja, hogy hasonlóan masszív RPG-nek igenis van térjogosultsága ezen a platformon, a későbbi támogatásról pedig a Steam gondoskodna.

Túl szép, hogy igaz legyen, ugye? A Namco Bandai egyébként cáfolja a PC-s változat készültét és egyszerű pletykának hívja a kezdeményezést. A From Software elismerte, hogy a Dark Souls nem 100 százalékig konzolos játék, szóval előre feleim, irány szavazni!

Köszönjük, Kupo!

29.
29.
Quent1n
#28: Pedig megtehetik simán és 2-300.000 aláírás alatt totál igazuk is lenne :) De itt a lehetőség most megmutathatja a PCs tarsadalom. Tessék szavazni aztán ha kijön megvenni szépen. :)
28.
28.
Gamer
#27: szerintem ha már kiírnak egy ilyen szavazást az a reklám kampány kezdete, kifog jönni PC-re csak idő kérdése....

egy kiadó sem vállalhatja fel, hogy feltüzeli a népet aztán lóf@sz a pics.tokba címszóval kihátrál.... az már tényleg az ipar legalja lenne
27.
27.
simon 555
szerintem 1 millió alatt nincs esélye,hogy bármit is érjen.
ha beleszámítjuk,hogy valszeg 1 ember többször is szavaz plusz a szavazók nagy része még csak gondolni sem fog arra,hogy megvegye na meg hozzáadjuk azokat akik nem szavaznak,de mégis megveszik akkor szerintem 1 millió szavazattal kb nyernének 3-400 ezer vásárlót.Annyival már megérné nekik át portolni,de annyi úgysem fog összejönni.Persze az esély megvan arra is,hogy kevesebb szavazat is elég:)
26.
26.
herrluciff
Félelmetesen jó játék, havernál egy órát volt részem vele játszani. Van egy olyan érzésem csinálok egy utókarácsonyt magamnak, nem csak én de ps3-am is ráizgult. :D Ja és: "+1"
25.
25.
alex512
Kövezzetek meg érte, de én nem annyira várom a játékot, nem vagyok oda a mazohista nehézségű cuccokért, bár a fantasy világa tetszik, de ezzel nem győzött meg. Én igenis várom az Alan Wake-et, jobban mint ezt.
24.
24.
hedzsooo
#22: Ez a jatek egeszen mas kategoria, mint az Alan Wake. Ettol fuggetlenul mind a kettonek inkabb oruljunk, ha jon vegul PC-re. ;)
23.
23.
Wackor
Hát igen szerintem is szét fogják kalózkodni, de szavazok mert bőven akad olyan is aki megvenné :D
22.
22.
crytek
#20: Ez a játék az Alan Wake-et kenterbe veri látszik az egyre növekvő aláirásszámon is :D
20.
20.
Raatkainen
#18: Szerintem nem az aláírások számától függ majd, hogy jön -e pc-re, hisz az Alan Wake petícióját is ,,csak'' 26612 ember írta alá(jó, én háromszor külön nevekkel és e-mail címmekkel), és mégis jön(áldjuk is a Remedyt hogy önerőből kiadja).
19.
19.
Extol
Aláírtam, de remélem nem kapok reklámokat a címemre...
18.
18.
crytek
Én is szeretném ha jönne pc-re!De ehhez 500 ezer alatti aláirás szerintem kevés lesz!
Bízom az alan Wake pc-s "sikerében" hátha akkor többen felkapják a fejüket!
17.
17.
drat576
elképesztően örülnék egy PC-s portnak
16.
16.
hedzsooo
Johetne! :) Mar szavazok is.
15.
15.
Quent1n
#1: Miért is? Ha jön a PC-s és itt kiemelem a HA szócskát az még 1-2 év is lehet addigra meg már kivitted és eladtad a game-t 2szer :) Plusz ha kijönne PC-re ezt aztán megéri megvenni és oda is lesz 9-10 k biztos.

Egyébként meg jöjjön ÉS vegyék is! :)
14.
14.
Gamer
#12: Téged melyik állatkertből szalajtottak?
13.
13.
TryGun
#12: Nem tudom mit érdekel téged, hogy hanyan töltögetnék le PC-n. A te pénzedből készül a játék vagy mi? Meg ha annyira zavar bárki ,hogy PC-n le lehet tölteni ingyen akkor vegyél PC-t. +1 szavazat.
12.
12.
Raam989
Nem érdemlik meg a warezhuszárok... EZT a játékot nem...
10.
10.
Exinor
Szavaztam, mert semmiből nem tart, de volt már olyan szavazás ami el is ért valamit?
9.
9.
JcGross
Nahát, furcsa TotalBiscuit-et a GK-n látni. Remélhetőleg sikerül meggyőzni a fejlesztőket, hogy portolják át PC-re is!
6.
6.
felegyi
Már reggel megkapta :)
5.
5.
Dcrysis02
Épp tegnap írtam alá.

http://www.youtube.com/watch?v=OUXw86Vn8ko&list=LLb2t0pT4eZIwgRWYY4gpJBw&index=2&feature=plpp_video
4.
4.
vuliem
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...