PlayStation 3-ra költözik az első Killzone

  • Írta: fojesz
  • 2012. január 12.
  • Bejelentés
Link másolása
Újra megjelenik PlayStation 3-on az első Killzone, ám ezúttal nem remake-re vagy bármi módon felújított játékra számíthatunk, a Sony szerint csupán arról van szó, hogy közvetlenül átírják a PS2-es változatot az új gépre. A játék letölthető formában érkezik, ráadásul nem is kell sokat várni rá!

A Killzone első része 2004-ben, még PlayStation 2-n mutatkozott be, a játék folytatásai viszont már PlayStation 3-ra jelentek meg. Hogy teljes legyen a széria - és mivel a PS3 konzolok nagy része már nem eszi meg a PS2-lemezeket -, a Sony újra kiadja a játékot az újgenerációs gépen, amit csekély összegért tölthetünk majd le a PSN-ről.

A Killzone újramegjelenését az ESRB szellőztette meg, utána pedig a Sony sem titkolózott sokáig, a Game Informernek erősítette meg a vállalat, hogy a játék már január 24-én letölthetővé válik a PlayStation Networkre. Sok újdonsággal persze ne számoljunk, a Sony közvetlen portról beszél, vagyis semmilyen változtatást nem eszközöltek a játékon - már azon kívül, hogy az futtatható lesz PS3-on. Tíz dollárba fáj majd az átirat, valószínűleg egy rajongónak sem nagy összeg ez.

16.
16.
shatterhand
#9: ok, nem vagy boxfan
elnézést

de a sony pénzlehúzása akkor is erős (vagy túlzás) pár ps2es cím újrakiadása után
ahogy írtam, itt megvan a lehetőség féláron beszerezni a premier letöltést, később még akciózzák is

de amikor volt az 1hónapos leállás, kaptunk ingyen 2-4 full játékot, meg ingyen plust 1hónapra (addig is 1 full játékot pluszba),meg pár sima letöltős játékot amik szintén AAA cuccok a store-n.

A nintendo meg a korai 3ds-t vevőket (akik drágán vették meg a játékot) kaptak ingyen 20 ezeréves gameboy játékokat.

Nem szent egyik cég se, meg lesza..om melyik hogy áll. De én sose éreztem,hogy a sony nyúzná a pénztárcám. Jobbnál-jobb exkluzív címeket készített és végig támogatja még az egyedi ötleteket is.

peace
15.
15.
shatterhand
#14: De ha azt veszem ehhez képest mi a zelda,mario,sonic 20millió változata, újrakiadása, a capcom játékai dettó (ezerféle street fighter ex-alpha,stb).

Ps2 komp volt visszafelé. Ez kezdetben. AZtán spórolás címén kivették a csippet.
Maradt volna a szoftveres emulálás, de közbe meg rájöttek,hogy pénzt is lehet szedni belőle.

nekem megvan még a ps2 és a Killzone1 is
engem nem zavar
14.
14.
Sun9us
De most komolyan, mekkora smucigság már, hogy a ps3 nem kompatibilis visszafelé. Vedd meg, az idióta remake-eket, a régi játékaidat, meg kend a hajadra, vagy imádkozz, hogy a régi ps2-ednek ne haljon be az olvasófeje. Kíváncsi vagyok, hogy ha, a ps4 megjelenik, az is követi-e a hagyományokat? Régen Hi-fi tornyok voltak, most majd konzol tornyok lesznek. A húszezer kábelt, meg próbáld elrejteni, a TV-mögé, hogy a szobád\nappalid, ne úgy nézzen ki, mint egy szerver szoba. :D
13.
13.
Jinbobo
#12: annyira nem. bugos volt és buta! A Killzone a 2.résztől vált minőségi cuccá.
12.
12.
ReNegAdE
11.
11.
killzone2
Akartam már mondani,hogy de hiányzik az első rész,erre pont jön ez a hír. Love ya Sony. :D Mondjuk HD-ban jobb lett volna,de hát ez van. :D
10.
10.
keiji maeda
#9: nincs ebben semmi lehúzás.. nem kötelező megvenni a fanoka meg akiknek jó emlék és megint játszani akarnak vele azok megveszik , és nem is drágán rakják fel a store-ra , még1x mondom nem kötelező megvenni.....
9.
9.
Donpedro
#8: (Nem vagyok box fan. Soha életembe nem volt még asztali konzolom. Mint vérbeli PC játékos, nem is szimpatizálok Microsofttal, csak elég viccesnek találtam, hogy míg a top lehúzó cégnek az MS van elkönyvelve, a Sony-t sem kell félteni...)
8.
8.
shatterhand
#5: Ez aztán nagyon LOOL.
Ingyen multizhatsz, az ilyet meg megosztva féláron megkapod.
Mod,hogy boxosfanvagy és kár kiírni,hogy LOOL
7.
7.
KD
azér azt a kurvanagy rakás bugot kijavíthatnák ami adott volt a játékhoz.
6.
6.
Robbie17
Várható volt a megjelenése..
Gondolom azért nem HDsítják mert dobozosan nem adnának egyet teljes áron mondjuk psp-et is átírhadták volna ...
5.
5.
Donpedro
LOL. És még az M$-t szokták pénzéhesnek titulálni :D Kiadják a PS3-at visszafele kompatibilitással, a későbbi modellekben ezt letiltják. Majd régi játékokat pootoltat a PS3-ra a Sony. :'DDDDDDD
4.
4.
Neo1989
Király így a 3-ra kijött az összes :D
3.
3.
LtK
Na azért valamit csinálhattak volna vele =D Na de nembaj így is kelendő lesz szerintem.
1.
1.
adye
Szuper! Már agyaltam egy PS2 vételén is, hogy ezt és még pár nagy elődöt kipróbálhassak. De így jegeljük a témát.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...