Amerikában játszódhat az új Assassin's Creed?

  • Írta: InGen
  • 2012. január 29.
  • Pletyka
Link másolása
Kezdjük a napot egy kis pletykával, mert az mindig jó, ugyebár. Noha a különböző források már legalább öt-hat helyszínt megjelöltek az Assassin's Creed III-hoz, ehhez a listához csatlakozik most az Egyesült Államok, egészen konkrétan a függetlenségi háború idején.

Egy forrás, aki állítólag a projekten dolgozik, azt találta mondani, hogy a következő Assassin's Creedet megmutatják még március 31. előtt - legalábbis láthatunk belőle valamit. A játékosokkal korábban kitöltetett kérdőívek azt mutatták, hogy különböző korok és helyszínek között az amerikai függetlenségi háború kiemelten érdekelte a megkérdezetteket.


Ezen kívül másik nyom, hogy a Brotherhood Da Vinci Disappearance DLC-jében felfedezhető koordináták New Yorkra mutatnak, illetve a történet szerint lehetséges, hogy George Washington birtokában van az Apple of Eden. Persze, ezen a ponton már nem tudjuk, mit higgyünk el, hiszen a középkori Kínát és a viktoriánus Angliát is emlegették már a helyszínek között.

75.
75.
felegyi
#67: Ez annyira egyértelmű hogy egyeseknek már-már bonyolult :)
74.
74.
Onegesius
pont arról beszélgettünk haverommal, hogy vagy kelet, vagy pedig amerika lesz a következő helyszín
73.
73.
drat576
#45: Én is nagyon örülnék Egyiptomnak, de szerintem nagyon kevés rá az esély, hogy az lesz, mivel akkor az időszámításunk előtti időkre kéne visszanyúlni, ami még Altair előtt volt jócskán, szóval ide nem hiszem hogy beszúrnak egy hőst.
72.
72.
#70, 71: Tényleg "muszáj" még idén kiadniuk. De jobban tették volna, ha egy Brotherhoodot vagy Revelationst kihagynak, kibírtam volna nélkülük.
69.
69.
Nomad010
#61: Nem, ilyen probléma csak ennél van. a BC2-nél és a CoD4-nél szokott még kifagyni a gép.
68.
68.
m1cZ
#67: http://gamekapocs.hu/hir/25748/desmond_tortenete_2012_ben_fejezodik_be

Itt a cikk is amiről beszélek :)
67.
67.
m1cZ
Ennyire nincs emlékező tehetsége itt sok embernek?
Pont a gamekapcson olvastam egy cikket pár hónapja, hogy az Assassin's Creed 3 Desmondról fog szólni az ő sztoriját zárja le, mivel az 1-2 (+bh +r) a 2012-es világvége felé haladnak,erre van kiélezve az egész. Lehet, hogy Amerikába játszódik, de 99,9999% hogy végig a "jelenbe" fog játszódni ős nélkül. Ha valaki a Brotherhoodba nem csak Ezioval rohangált, hanem Desmonddal is kiment néha a szabadba, az tudja, hogy Desmond már úgy ugrál, mint egy assassin... a 2 végén meg ugye már ott volt nála a hidden blade. A 3 szépen lezárja ezt az Altair-Ezio-Desmond vonalat, után elküldik pihenő időre fejleszteni a sorozatot, hogy ne legyen olyan, mint Cod8793. Ha ez meg van akkor jön majd elő új hős, új elődök, tök más helyszín.
66.
66.
samatagrav09
#65: szerintem itt több hangsúly lesz az épületen belüli lopakodásra gugolásr ameg ilyenek
65.
65.
Vopesz
#64: North&South :D
Nem is a korral van baj, hanem a helyszínnel. Itt van Európa és Ázsia tele kiaknázatlan helyszínekkel, amik nemhogy játékokban, de talán még filmekben sem szerepeltek, erre megint ámerika. De legyen, igazából jobban érdekel ennél az, hogy a játékmenet mennyire tud változni, mert egyértelműen kell valami változás, még egy brotherhood meg relevations nekem már megfeküdné a gyomrom. Amit amúgy nem szeretnék, mert szeretem a sorozatot, csak már nincs rózsaszín köd.
64.
64.
samatagrav09
#63: mondj nekem egy játékot ami azt a kort dolgozza fel ilyen stílusban
én nagyon örülök az új résznek csak tényleg ne bszék el
A piece of eden meg azt jelenti hogy a darabja ne rakjunk még oda hogy annak a darbkái XD is nem kötekedni akarok
63.
63.
Vopesz
Én csak annyit remélek, hogy a 3-on már a 2 óta dolgozik egy külön kis csapat, és lesz benne valami lényegi újítás, mert eléggé kezd laposodni az egész. A revelations-t is csak a történet miatt játszottam ki, a játékmenet már az egyszerűbbnél is egyszerűbb lett, főleg a harcrendszer. Ez az amerika is kicsit unalmas, a játékok 90%-a ott játszódik, mintha a világ közepe lenne, pedig történelme is alig van. Francia kiadó révén lehettek volna annyira önérzetesek, hogy a francia forradalom idejére tették volna ezt a részt, vagy legalább maradtak volna valami nagyobb történelmi múltú országnál. Na mindegy, ígyis úgyis ki fogom ezt is játszani, max ezt is csak kölcsönkérem.
62.
62.
giga321
#59: XDXD Niggerfogó .
61.
61.
Supra
#56: Másik játékokkal nem kapcsol ki? Ha igen, akkor lehet, hogy haldoklik a tápod.
60.
60.
Supra
Sztem 90% hogy nem is lesz új főhős, a főszereplő csupán Desmond lesz.
59.
59.
Tibi
Emberfogó Freeman lesz az új hős :D:D
58.
58.
robi009
nekem tökmind ,hogy hol meghogy mikor játszódik , csak a következő karaktert is szeressük meg annyira mint eziot meg altairt :P ( ME NO GAY)
57.
57.
robi009
#56 egyik haverom is tapasztalta ezt , ő viszavitte a boltba ahol vette és kicserélték neki , mert hogymár aznap többenis voltak ott ilyen problémával (de lehet van más megoldásis)
56.
56.
Nomad010
Félig-meddig OFF: Volna egy olyan problémám a Revelations-zel, hogy olyan 20 perc játék után, kikapcsol a gépem. Bármi ötlet, hogy mi okozhatja ezt a jelenséget?
54.
54.
X360_FaNbOy
#45: Jaa..igen ^^

Amúgy szerintem Minerva és az egyiptomi istennő között valóban lehet összefüggés...Van egy elmélet mi szerint az első ember egyiptomban élt, ebből következhet egy másik, hogy istenek teremtették oda őket (like Minerva) a saját képmásukra formálva... Talán ezért hasonlít Minerva az ókori egyiptomi istennőkre..

Máskülönben Minerva az ó-itáliai népek körében volt népszerű istennő..
53.
53.
Nomad010
#48: Barátom... Történelem egyes:DDD
52.
52.
drakecsaj
#50: "Csak" ennyi van, legalábbis az első részben ezt mutatták. Aztán lehet hogy keverem a dolgokat... (bár tudtommal ezek a Pieces of Eden darabkái, és ebből az egyiket lopta el Ádám és Éva az Apple of Edent)

http://images.wikia.com/assassinscreed/images/9/9d/Poemap.jpg
http://i164.photobucket.com/albums/u40/dailykos/earth10.jpg

51.
51.
#48: The fuck did I just read? Már az eleje is zavaros: "Washingot ellopja Rómából, és majd Ezio vissza lopja tőle". Ezt úgy mégis hogy képzelted el?
50.
50.
givi6
#49: Nem csak egy ? : P Akkor nem szóltam.
49.
49.
Wackor
#48: Nem csak egy alma van.
48.
48.
givi6
Az Amerikai függetlenségi háború ötletesnek tűnik !

De egy valamit nem értek, a brotherhood-ban Ezio elrejti az Apple of Eden-t, amit aztán Desmond ott talál, ahova eldugta, ne most az nem lehetséges, hogy Washingot ellopja Rómából, és majd Ezio vissza lopja tőle mert ezek szerint Ezionak legalább 50 évesnek kell lennie, de Ezio 40 éves kora környékén, dugja el az AOD -t, amit onnan tudunk, hogy Desmond az Animus által szerzett emlékei segítségével látta Ezio "szellemét",ami világosan láthatóan a 40 éves Ezio volt, vagy leglábbis Ezio, aki csak is 40 éves kora környékén dughatta el AOP-t, mert idősebb korában már sem visszalopni, sem elrejteni nem volt volna képes olyan idősen, szóval így talált oda Desmon, ahova Ezio eldugta, és nem valami másik Assassin, aki később ott dugta el a függetlenségi harc után, egyrészt mert Ezio csak az ő őseinek életét láthatja !
Ha valaki felfogta azt a kavalkádot amit írtam ! Akkor az nem lehetséges, hogy G. Washingot-nál legyen az AOP, ami viszont megkérdőjelezi, hogy miért játszódna Amerikában, pontosabban mit keresnének ott az Assassinok ?? de ezek csak pletykák...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...