Táncolni is lehet a Kinect Star Wars-ban

  • Írta: zoenn
  • 2012. február 7.
  • Megjelenés
Link másolása
A Microsoft megerősítette a Kinect Star Wars megjelenési dátumát, ám az igazi meglepetés csak most jön. Hivatalosan is lelepleződött ugyanis a játék újabb fícsöre, a Galactic Dance Off játékmód. Legnagyobb megdöbbenésünkre táncolni kell majd benne. Végleg elásta magát a Kinect Star Wars?

Major Nelson, a Microsoft megmondóembere jelentette be Twitterén, hogy a Kinect Star Wars április 3-án kerül a boltok polcaira. Ezzel együtt egy 320 GB-os bundle csomag is elérhető lesz, melyben stílusos kinézetű Xbox 360 és kontroller ütheti a markunkat, bitang jól kinéző szenzorral, s természetesen a Kinect Star Warst is mellékelik hozzá.

A játék öt játékmóddal érkezik majd, ezek a Jedi Destiny: Dark Side Rising, a Podracing, a Rancor Rampage, a Galactic Dance Off és a Duels of Fate. A Galactic Dance Off tűnik a legérdekesebbnek és legszokatlanabbnak, hiszen egy komplett táncprogramról van szó, melyben jediképességeinkkel kell babérokra törni, miközben Star Wars-témájú popzenére riszáljuk magunkat. Egyéni stílust alakíthatunk ki és a táncparketten legyőzhetjük Darth Vadert is. Nem jutunk szóhoz - azt hiszem, bontunk is egy sört a nagy izgalmakra...

27.
27.
Quent1n
#25: Én írtam: Jedi Knight abba Kyle a főszereplő és a Dark Forces folytatása. :)

Amit kihagytam és nekem még tetszett az a Shadow of The Empire volt sok évig virított poszterként a szobám falán :) Amúgy igen létezik ez a könyv, a szukits.hu-n láthatod. Zombi rohamosztagosok.. :P :D

Rogue Squadronnal atyaég mennyit szívtam mire rájöttem, hogy kell vontatókábelezni a lépegetőket, de joystickal zseniális játék volt.
26.
26.
nagyhasÚúúú
#23: Abszolút egyet értek. A kinect jó cucc - másra. Ez már majdnem olyan mintha CoD-ozni szeretnék kinect-el. Vagy más precizitást igénylő játékkal csapatnám a szenzorral. Magyarán: ESÉLYTELEN.
25.
25.
#15, #19: Nos, a legjobbat kifelejtettétek: Dark Forces !!! Szerintem Kyle Katarn 4 prezident ! :) Az X-Wing szerintem úgy volt csapnivaló a maga bájos mivoltában ahogy volt, de a Tie-Fighter az viszont mindent visz !!! Nagyon szerettem még a Rouge Squadront is, az is egy kellemes időtöltés volt.

#24: Nemá, ilyen tényleg van, hogy élőhalott birodalmi rohamosztagosok ? Nem csak nekromongerek ? :D Nagyon jó, az RTCW okkultizmusa vegyül az SW modern-kori infantilizmusával :)))

Remélem, ha majd jön PC-re a "kinek-t?", ezt is adni fogják hozzá, mert akkor megveszek az asszonynak karácsonyra, mégse rubint békára riszáljon a tv előtt (mer a gyomrom állandóan felfordul amikor ki-libben a takarás alól... >:]
24.
24.
Quent1n
#21: És szerinted a jogok kinél vannak? :) Attól mert visszavonult, valaki odaadta a jogokat, hogy egy ilyen vackot csináljanak a sikeres SW címek helyett. Az oké, hogy gyerekeknek tökéletes lesz, de azok a rajongók akik éveken keresztül vették a sok jó SW címet megint nem kapnak semmit. A Force Unleashed 1-2 se volt már igazi SW játék csak egy ilyen beleerőszakolt minitörténet az univerzumba.

Ahogy Lucas eltorzult az évek alatt pont úgy torzultak az SW filmek és játékok. Egyedül a könyvek maradtak meg jóknak, bár ott is vannak rémesen gagyi vadhajtások mint pl. a Halálosztag című könyv az ÉLŐHALOTT rohamosztagosokkal....-.-
23.
23.
Trapyd
Kezdjük ott, hogy a kinect alapból alkalmatlan komoly játékok irányítására. 3 lépésből áll az irányítás. 1. megteszed a mozdulatot 2. a kinect azt felismeri 3. a kinect továbbítja ezt az infót és megtörténik a cselekvés a játékban. Tehát a reakciódhoz képest a cselekvés a játékban késik. Ez azt jelenti, hogy a játékmenetet soha nem látott szintre kell butítani különben az első moccanásnál beszívod a témát. Ez nem játék ez egy vakítás. Lehet jönni, hogy ez gyerekeknek van meg blablabla, de elég szégyen, ha valaki ilyen gagyival szúrja ki a srácok szemét. Tehát játékmenetileg 0 ismétlem NULLA az egész. Védheti aki akarja a kinectet amivel csak akarja. Én is szeretném, ha faszán én kardozhatnék, ugrálhatnék, lövöldözhetnék meg mifaszom otthon a tv előtt, de ez egyelőre csak álom. Én akarok reagálni a játékra és ne a játék reagáljon rám az irányítás miatt. A kinect nek megvannak a maga lehetőségei ahol ez nem számít, de arra meg minek.
22.
22.
greenmelon
Itt mindenki mindent halálosan komolyan vesz? Nehogy valaki viccet meséljen nektek mert azon egyenesen sírva is fakadtok.

Szerintem meg tök patent lesz mikor r2d2 nyomatja a brékdenszt a cantina zenéjére. :D
21.
21.
Kocsis92
Lucasnak már rég nincs ehhez köze ha nem lennétek képben. Visszavonult már, bejelentette.Gyrekeknek tökéletes lesz ez a játék, és komolyan mi másra termett volna a kinect ha nem fénykardozásra?
20.
20.
gamerman15
Majd lehet hülyülni hogy oda állsz Vader nagyúr elé és..."everyday im shufflin" Nyomod majd azt a hülye táncot Vader pedig annyira összezavarodik hogy maga fogja felrobbantani a halálcsillagot.
19.
19.
daenath
#15: Egy X-Wing Vs. Tie Fighter remake de kiraly volna, dehat ilyen gagyi kell a jo nepnek, meg a gyerek had oruljon hogy tancikolhat a szoba kozepen valami idiota DJ altal atdolgozot Star Wars zenere. Sajna a Star Wars mar csak nev, semmi koze az eredetileg elkepzelt, ahogy ZsupiDav kolega is irta, koncepciohoz.
18.
18.
daenath
Majd lesz hozza Ewok Tribal Dance DLC, Gungan Break Dance DLC, Mon Calamari Ballet DLC :)))))) Nah jo meg otleteket adok ezeknek az idiotaknak, mintha nem volna elege elcseszve mar igy is :P De igazan rakhatnanak azert a jatekba egy, Wookiee Screaming Contest-et (had ordibaljon a debil gyerek jatek kozben) es egy TauntaunVille-t is (ala FarmVille), csak hogy teljes legyen a gagyigama, ha mar igy megalazak a Star Wars-t csinaljak rendesen :P
17.
17.
Vopesz
A gép nagyon bejön a controllerrel meg a kinecttel, de a játék eddig sem érdekelt, ezután sem fog.
16.
16.
ZsupiDav
#2: Azok majd megveszik a csomagot az új design miatt. A lemezt meg majd kiakasszák a saját Ezeréves Sólyom gépjárművük visszapillantójára, mert ha a gépbe tennék valószínűleg sírva fakadnának és az egész sorozatot legalább háromszor újra kellene nézniük egymás után, hogy kiheverjék a látottakat. Jogos kérdés, hogy mi lett az eredeti koncepcióval? Vagy eredetileg is ez volt, csak a véletlennek köszönhetően eddig nem emelték ki csak a "komolyabb" dolgokat?
15.
15.
Quent1n
Az összes valamire való SW játék el lett kaszálva, ez maradt nekünk... :/

Empire at War, X-Wing vs Tie Fighter, X-Wing Alliance, Jedi Knight, Republic Commando, Rogue Squadron, KOTOR. Inkább ezeket folytassák.
14.
14.
nagyhasÚúúú
#1: Áhh...én Lucasról sajnos letettem már...Miket művelt a IV, V, VI-al is már... CGI everywhere...:((
13.
13.
nagyhasÚúúú
Ostoba baromság! Én nagy SW fan vagyok, imádom az univerzumot, a Spin Off-okat már annyira nem. D hogy ez mi a frász azt én sem tudom. Táncolni? Mos Eisley-ben miközben Han lelövi Greedo-t? Na nee... Én is bontok sört..de nem örömből az is biztos.
De hogy ne legyek full negatív: szerintem az Xbox festés, és a controller nagyon zorall, ha lesz külön kapható Szrípíó controller lehet veszek egyet. :)
12.
12.
wolfwarrior
Ha ez a tánc dolog csak egy titkos ne vegyük komolyan csak poénból van a játékban dolog akkor még megérteném de az hogy reklámozzák hát sántítós.
11.
11.
Kumite
Vinni fogják, mint a cukrot.

Cinizmus, szarkazmus, akármizmus nélkül.
9.
9.
strike19
Remélem a számok között lesz YODA Numa Numa is. :D
8.
8.
Freed
Ez a gyerekeknek szól nem pedig a Star Wars fanoknak...akinek nem tetszik nem kell megvenni...de amúgy ez az xbox a képen iszonyat gagyi :-) és egyben jópofa is.
7.
7.
donkutyafasz
Szerintem azok az emberek akiknek tervbe volt véve hogy megveszik ezt a játékot, azok örülnek ennek a lehetőségnek.
6.
6.
samatagrav09
De ezeknél a játékoknál már látszik hogy mindenki csak a pénzt akarja ha már ennyire nem tisztelik az egész történetet amit szinte mindenki tud
5.
5.
samatagrav09
#1: star wars Ewok dlc whit uriginal r2d2 walker droid :)
4.
4.
princeps27
#1: "Special effects are just a tool" :D
3.
3.
Nathan
szégyen még jó hogy ps3 ra nem jönn mert elég szar lesz, táncikoljonak inkább valami másban, de ne ebben
2.
2.
metercsiken
Hát a Jedik-nek,és a Sitek-nek is kell néha egy kis kikapcsolódás! : )

De egyébként ,ez tényleg elég gáz lehet az igazi fanok-nak!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...