Shank 2 - trailer a megjelenés mellé

  • Írta: zoenn
  • 2012. február 9.
  • Videó
Link másolása
Oké, tudjuk, hogy a Shank 2 már kedden megjelent PC-n, PSN-en és XBLA-n, de semmiképpen nem akartunk elsiklani felette. A Klei Entertainment beteg és agresszív oldalnézetes platformjátékához érkezett még egy launch trailer is, amit nem szabad kihagyni.

Mindig öröm, amikor egy unikumdarabról beszélhetünk, s a Shank 2 tényleg megérdemli a rivaldafényt. Eltúlzott képregényszerű hangulat, kooperatív lehetőségek, változatos fegyverarzenál és brutális harcrendszer. Ezért az élményért pedig igazán nem sok a 800 MS pont vagy a 9,6 euró. A cím már elérhető PSN-en, PC-n és Xbox Live-on. Itt az igazán őrült launch trailer!

6.
6.
metercsiken
#5: Ennyire azért ne ostorozd magad!
Senki sem tökéletes! :D
5.
5.
Minden bizonnyal velem van a baj, de én nem látom benne a nagyszerűséget, számomra mindig is csak "egy a sok flash színvonalú játék közül" marad :((( Elismerem, hogy több munka van benne, de akkor sem tud egyszerűen több örömöt okozni, mint akár a híres alekosz játék :D Akkor most ássak gödröt és lőjem bele magam ? ;)
4.
4.
Sarkadi
A korábbi rész magával ragadott anno,végig is játszottam egy huzamban. Ezzel sincs különösebb gondom,méltó folytatásnak érzem.
3.
3.
danez11
#2: ugyan az, csak shank-nek új pólója van :D
2.
2.
metercsiken
Én nem ismerem az előző részt, de ez tök jó!
Olyan igazi "baromkodás" : )
Várom, hogy jöjjön Ps3-ra!
1.
1.
hakydakillah
Én nagyon vártam a folytatást, de egyenlőre nem vagyok teljesen kibékülve az eredménnyel. A hangulat még mindig változatlan, de rohadt rövid lett a story, csak 8 pálya, melyből még a coop is ki lett véve :-(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...