Far Cry 3 - szabadság és őrület

  • Írta: InGen
  • 2012. február 14.
  • Hír
Link másolása
Hirtelen felindulásból megtelt az internet az EDGE magazinból kiszivárgott Far Cry 3 információkkal. Ezek szerint a még idén megjelenő játékban gyakorlatilag mindenki őrült lesz, a fejlesztők pedig megtartják a szabadon bóklászós játékmenetet, néhány szkriptelt résszel.

A játék főhőse egy James Brody néven futó ürge, aki már évek óta a szigeten ragadt, és megpróbálja megtalálni elrabolt barátnőjét. Ettől vagy éppen valami mástól, de kissé megőrült, így menet közben többször elszáll az agya, és hallucinációk keserítik meg mindennapjait. Ezek után mit tudunk elmondani a főellenségről? Igen, ő is zakkant lesz valamilyen formában, mint ahogy a szövetségeseink sem lesznek egészen normálisak.


A fejlesztők igyekeznek megtartani a nyitott játékmenetet, ahol mindenki maga döntheti el, hogy távolról sniperkedi le az ellenfeleket, vagy közéjük ront és mindenkit alaposan megtölt ólommal. Ezek mellett viszont lesznek látványos, szkriptelt jelenetek is, amik főként a sztorit lendítik majd előre. Menet közben a készítők McGyver fanatikusok lettek, így olyan megoldásokat is alkalmazhatunk: például egy dzsippre ráaggathatunk némi C4-et, majd az ellenfelek közé guríthatjuk azt a járművel.

11.
11.
donkutyafasz
#5: A Far Cry 1. részét imádtam, órákig tudtam volna nézni az azúrkék ócáni vizet. Crysis nem volt nagy szám, de a kettő egy katasztrófa, én ajándéknak kaptam a boxomhoz, de még most se vittem végig annyira rossz.
10.
10.
drat576
#9: PC-re a Brotherhood is tavaly jött ki
9.
9.
Supra
#6: Nem AC Revelationsre gondolsz? :) különben egyetértek veled.
8.
8.
Extol
Nem akarok senki FC fant megbántani, mert nekem is megvannak a részek eredetibe, de ez a sztori elég sablonosnak ígérkezik... Reméljük hogy ha az is lesz akkor majd ha a grafika nem is de az akciók, hangok és egy-két ötletes apróság ad majd az összhanghoz, és nem merül olyan drasztikus monoton dögunalomba mint a második rész.
7.
7.
Hubert Cumberdale
#5: A farcry 1 a szörnyek után is kurva jó, csak bénák vagytok és megöltek mindig a szörnyek, ezért fikázza mindenki azt a részt :DD A crysis 1 meg nagyon is jó gém, csak azt is divat volt szidni. A második is lehetett volna jobb, csak azt hitték, hogy azzal fognak majd nagyot durranni, ha más játékokat koppincsolnak le.. hát nem sikerült... A farcry 3 meg majd meglátjuk milyen lesz, de tuti nem fogom első nap a kosárba dobni a második rész után.
6.
6.
Macifasz
#2: L.A. Noire, Batman: Arkham City, Portal 2, Assassins Creed: Brotherhood...és még azért lehetne sorolni. Sőt, furcsálom is, hogy a Crysis 2-t írtad, mivel ok, hogy grafikailag ott van a szeren, de játékmenet és izgalom tekintetében messze nem volt minőségi. És akkor a pályatervezést még nem is említettem.
5.
5.
#4: Überelem: Nekem az első FarCry, Crysis és a második is (C2) megvan, ráadásul PC-re, szóval búsulj értem is egy nótát :)))

Okés, most, hogy másfél centivel hosszabb lett a f@rkam a boldogságtól :) egy kis negatív kritikával élnék, mondhatni "re-betli" :)

1.) Soha sem értettem miért utálja mindenki a C1-et, szerintem semmivel sem volt rosszabb, mint bármi addig és azóta megjelent FPS, maximum annyi bűne volt, hogy technikailag jóval megelőzte a korát... A kettő az első tekintetében egy pikáns, rakás, kakás ... Ha nem nézem az elsőt akkor egy erős közepes. Premier 9000-et nem ér-t , de féláron szerintem kötelező vétel !

2.) A FarCry első része a szörnyek megjelenéséig szintén mestermű, míg a második részre nem tudok kellő önuralom ellenére sem mást mondani, mint, hogy digitális szemét, hulladék, selejt és egyéb metaforák társaságában hulljon alá az enyészet bűzös tengerébe, de minél hamarabb... Ennek tükrében én egy még meg nem jelent harmadik résszel MINIMUM fenntartásokkal teli várakozást tartok ésszerűnek, mert egyszer már nagyon csúnyán pofára ejtettek minket ezzel a franchise-al kapcsolatban !!! Persze annak a pár féleszűnek (pozitív értelemben, enyhe cinikus éllel, de semmiképp sem bántó szándékkal :) akinek a kettő is tetszett, borítékolom: ez is fog. De attól még lehet bukás. Szóval csak annyit akartam mondani, hogy szép dolog a hurrá-optimizmus, de csak óvatosan... :)
4.
4.
donkutyafasz
#2: Megvetted a Crysis 2-t eredetiben? Részvétem.
Ez az új Far Cry azért jónak tűnik.
2.
2.
MaximumGame
Asszem Ezt 100% hogy megveszem eredetibe ! mert ez ismét minőség lesz !
Ez évente 1-2 játék ami minőség....
Tavaj pl : Crysis 2 , Skyrim , Witcher 2 , Battlefield 3 és asszem ennyi volt :)
1.
1.
giga321
Egy részével sem játszottam de ez a McGyver stílus meg a zakkantság bejön , lehet kipróbálom ezt a részt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...