Hitman Absolution - bemutatkozik Diana Burnwood

  • Írta: fojesz
  • 2012. február 22.
  • Videó
Link másolása
Diana Burnwood az egyedüli ember volt, akiben a 47-es ügynök megbízott, tőle kapott minden információt a merényleteket illetően, noha az arcát nem sokat láttuk. A Hitman Absolutionben viszont fordul a kocka, és maga is a tar bérgyilkos célpontjává válik, ahogy a játék legújabb traileréből is kiderül.

A Square Enix két videót is kiadott a legújabb Hitman-játékhoz, az első egy új videosorozat első felvonása, ami Ben Oliver rajzain keresztül mutatja be Diana Burnwoodot, a 47-es ügynök régi ismerősét. Burnwood addig a feladatait részletezte, ismertette neki, a Hitman Absolution története azonban különös fordulatot vesz, ugyanis ő maga is célponttá válik.

A második anyag egy videointerjú, amit a Diana Burnwood karakterét alakító Marsha Thomasonnal készítettek a fejlesztők a játék motion capture munkálatai során. Thomason maga is nagy játékos (persze mindenki ezt mondja, aki valaha szinkronizált már játékot), a kedvence a GTA, a LittleBigPlanet és a Mario.

Köszi, dave280!

13.
13.
Czaky
Megint csak azt tudom mondani, hogy DÁTUMOT !
12.
12.
Vopesz
#6: Persze, mégis mit mutassanak mást? Az eddigi részekben nagyon szar volt a harc, be kell vallani, ezért is lopakodott mindenki. Én többször visszatöltöttem ha lebuktam, és nem amiatt feltétlenül, mert fájt volna lelőni az őröket a teremben, hanem mert képtelenség volt célozni :) Itt ez javítva, mutogassák csak, plusz egy opció. A silent assassin rank is megmarad, lopakodhatsz itt is.
11.
11.
greenmelon
#9: Kicsit pontosítok, Diana csak tetszhalottá teszi pont az ő érdekében. :)
10.
10.
felegyi
#9: Erre emlékszem... közel mentem hozzájuk, meglöktek de ezt mellé tették; "Húzz innen különben szétrúgom a segged" - Semmi bajom sincs a magyar rendőrökkel, de emlékeim szerint egy-egy visszatöltés erejéig iszonyatos vérfürdőt rendeztem :)
9.
9.
dante92
#8: Az első részben is volt Budapestes pálya, a harmadik részben Agent 47 visszaemlékszik arra az estére. Egyébként a Hitman 3-ban a Gallárt (ami egyébként Gellért) Hotelban a rendőrök magyarul beszélnek. Egyes táblák is magyarul vannak írva.

Egyébként "SPOILER" a Hitman: Blood Money utolsó pályáján Diana megmérgezi 47-es ügynökünket, aki bele is hal. A temetésen részt vesz Diana és valami olyan rúzst ken a szájára, amitől újraéled bérgyilkosunk. Már ha a játékos úgy akarja. Hatalmas megoldás volt! "SPOILER".
8.
8.
gamerplayer
#7: Szerintem a 3. részre utal, abban volt egy pálya Budapesten :)
7.
7.
gogolbordello2
első videó 0.45,azt írja Budapest:Hungary.Nem lenne császárság,ha itthon is játszódna?
6.
6.
biolencse
Természetesen tudom, hogy a korábbi részekben is megvolt a választás joga, hiszen én is játszottam a korábbi részekkel. Fenntartásaim azért vannak, mert a bemutatókból nem az a megszokott, lopakodós hitman hangulat sugárzik. Sokkal inkább hajaz egy akciófilmre, amiben az izompacsirta főhős mindenkit kivégez, aki az útjába kerül.
Herliciff! Nem értem. Miért kellene bele pörgés??? Ha valaki pörögni akar, vegye elő a CoD-ot. Az arra való. Szerintem ez a sorozat nem a pörgésről szólt, hanem a feszültségkeltésről, a pattanásig kiélesedett helyzetekről. ... Nem mondom, hogy itt nem az lesz, hiszen honnan tudhatnám. Csak ugye a beharangozókban ömlöttek a töltények.
5.
5.
herrluciff
#3: Különben kb mindegyik részbe lehetett kaszabolni és lövöldözni... valószínűleg itt is a döntés a játékos kezében van, hogy a játék végén mass murderer, vagy silent assasin minősítést kapunk. Ráadásul utolsó részről van szó tehát, kell egy kis pörgés!
4.
4.
filk
#3: neeeem.. tobb helyen is irtak hogy a mienk lesz a valasztas
ha valaki szuper turbo gyilok gep akkor ugy csinalja meg a kuldetest ha pedig valaki lopakodik es rafinal"kodik :) akkor ugy
en nagyon varom mar
3.
3.
biolencse
Én meg azt remélem, hogy nem csap át a játék lövöldözős, kaszabolós történetvezetésbe, hanem megmarad a már megszokott lopakodós, óvatos. Sajnos azonban a korábbi videókból nem ez jön le.
2.
2.
McDuff
Az első videó egyik aktájában azt lehet olvasni hogy meghalt,kíváncsivá tettek,képtelenség,hogy meg kell ölni,nem?:P
Remélem választható lesz és ha a nemet választjuk vmi trükkös "kamu-halált" kell megrendezni:D
1.
1.
Falcon
Jobban örültem volna valami új gameplay-nek!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...