Vadiúj teaseren a The Witcher 2: Enhanced Edition

  • Írta: zoenn
  • 2012. február 22.
  • Videó
Link másolása
A CD Projekt örömmel adta a tisztelt nagyérdemű tudtára, hogy a The Witcher 2 PC-s verziójából egészen pontosan 1.110.055 darab talált gazdára, ami igazán szép eredmény. A siker kiteljesedhet az xboxos verzió megjelenésével, amelyből most egy új teaserrel szolgálhatunk.

A lengyel kiadó eljátszadozott egy kicsit a The Witcher 2 eladási mutatóival. Az elmúlt évben nem kevesebb, mint 1.110.055 darab talált gazdára a PC-s verzióból - ebből 270 ezer a digitális, letölthető változat, érdekességképpen csak a GoG.com-on 40 ezer példány talált gazdára. Még a legelső The Witcher is szép statisztikát mutatott fel 2011-ben (5 évvel a megjelenése után), a maga 401.543 darabjával.

A játék tavaly májusban jelent meg, s már augusztusra elkelt belőle 940 ezer - az első héten egyébként 400 ezer példány ment el. Ezzel még nincs vége, a CD Projekt bizakodva tekint az aktuális évre, hiszen április 17-én jelenik meg Xbox 360-ra a The Witcher 2: Enhanced Edition, magyar nyelven. Ebből landolt egy friss előzetes, amely bár 57 másodperc hosszú, tényleg a konzolos látványvilágot produkálja:

11.
11.
#6: Úgy tudom hogy "csak" felirat lesz. Sem a CDP honlapján, sem más hírportálon nem láttam, hogy a második is jönne Magyar szinkronnal. Bár konkrétan el nem vetik a lehetőségét, de a felsorolásokban nem szerepel sehol. Ami belezavart egy picit szerintem az lehetett, hogy mivel az első kijött magyar szinkronnal, pár bolt adatlapján úgy jelenet meg, hogy lesz, de szerintem ez csak elírás, vagy minden alapot (saját szakállra írták ki) mellőző "jóslat" ... :/

Tény és való, hogy nagyon vidám dolog az elsőben, de ha teljes komolysággal állnék neki ( serious gamerként :), akkor azt mondanám, hogy jobb lett volna ha csak magyar felirattal jelenik meg. De én szeretem így is, van neki egy olyan kis "magyaros béna varázsa" :9 ...

#10: Ha nagyon le akarnám egyszerűsíteni a kettő közötti különbséget talán azt tudnám mondani, hogy a második sokkal "árkádosabb"... Az elsőnél azt érzem, hogy klasszikus szerepjátékkal játszom. A kategória minden nehézségével, kötöttségével és apró sutaságával, míg a másodiknál olyan, mintha egy "konzolra szánt akció / szerepjáték"-al játszanék. Üt, ugrik, varázsol, szalad... Üt, ugrik, varázsol, szalad... :((( De sokszor volt olyan, (azt mondják a népek, hogy főleg az eleje ilyen), hogy nem is volt esélyem harcolni, csak körbe-körbe rohangálva, dobáltam a bombákat és "tűzet szítottam" :) mire végre mindenki hajlandó volt megpusztulni...
10.
10.
felegyi
Az első részben azért emészthetőbb a játékmenet, és az az egyszerű de mégis gyönyörű feelingel megáldott világa valahogy kiveszett a 2. részből, viszont a történetvezetés és a lehetőségek terén sokkal merészebb!
8.
8.
manderel
#6: Szerintem nem lesz. Csak arra gondolnak hogy az xbox verzió is magyar feliratos lesz. Ez ott nem megszokott.
7.
7.
Raatkainen
Hoppá, két új jelenet is van ami nem volt az alapjátékban. Kíváncsi vagyok már nagyon.
6.
6.
kopic
#4: De most itt úgy van írva hogy "magyar nyelven" ezt most mit jelent ? Magyar szinkron is lesz ?
5.
5.
kopic
#3: Hát igen, ez az volt.:) Am lesz. Olvasd el a cikket!
4.
4.
Az elsőhöz én is hozzájárultam, bevallom őszintén azt se tudtam, hogy létezik, de a kettő-t megnézve megjött a kedvem hozzá ! Valahogy úgy éreztem, hogy nem akarom úgy elkezdeni, hogy nem játszottam az elsővel, meg aztán szemét módon amíg várok, addig is megy egy picit le az ára. De hamarosan meg lesz a második is \o/ !

Ha a kettőből is lesz valami bővített magyar szinkronnal akkor viszont meg fogom várni, mert az elsőn is nagyon jókat mulatok olykor ! :)))
3.
3.
Shadowsomi
Lehet, hogy idióta kérdés, de ugye lesz magyar felirat a játékban? :S
1.
1.
kopic
Most akkor szinkron is lesz ? Vagy csak felirat ?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...