Mobilokra költözik a Total War-széria

  • Írta: zoenn
  • 2012. március 3.
  • Bejelentés
Link másolása
A Sega bejelentette, hogy készül a Total War Battles, mely az első kivetülése lesz mobileszközökön a Total War-szériának. A Creative Assembly egy külön csapatot hozott létre a hordozható eszközökre készülő stratégiájának. Vajon lesz annyira összetett, mint a korábbi címek?

A Total War Battles igyekszik továbbvinni a sorozatban lefektetett hagyományokat mobiltelefonokra és tabletekre is. Egy speciális csapat, a Total War Digital dolgozik a címen, amely a Unity Engine nevű játékmotort fogja használni. A fejlesztési munkálatok már előrehaladottak, az elmúlt 12 hónapban már prototípus fázisban volt a játék.

Renaud Charpentier vezető designer szerint ez nem hagyományos Total War-játék lesz, elvégre speciálisan a hordozható eszközök irányítási metódusaira készítették fel - reméljük, azért összetettségben felveszi a versenyt a nagygépes verziókkal. A csapat olyan játékot készít, melynek nagy erőssége a handheld RTS-mechanika, ami tökéletesen illeszkedik számos különböző platformra.

Ha már itt tartunk a Sega nem jelölt meg megjelenési platformot, de igen esélyes az androidos és iOS-es verzió. Látnivalókkal később szolgálnak majd.

3.
3.
galmat
Na, akkor a márc. 7-ei iPad 3 keynote-n mondjuk be is mutathatnák az új iPad erődemonstrációjának. :D
1.
1.
Garfartix
Annyi király játékot lehetne mobilokra csinálni, a Total War pont nem tartozik ezek közé szvsz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...