Max Payne 3 - fejlesztői napló a vizuális effektekről

  • Írta: zoenn
  • 2012. március 15.
  • Videó
Link másolása
Biztosra vesszük, hogy tutira érdekes lehet egy olyan kaliberű játék fejlesztésének menete, mint a Max Payne 3 - pláne, ha olyan csapat teszi ezt, mint a Rockstar. Ha kíváncsi vagy a játékban szereplő vizuális effektekre és az átvezető videók születésére, ne habozz megnézni a következő videót.

Nem titkoltan a játékban szereplő tűzharcok menetét és látványát John Woo filmjeiből kölcsönözték a fejlesztők, ami jelen esetben bóknak számít. Mind a prezentáció, mind az apró, ámde hatáskeltő effektusok sokat hozzáadnak az élményhez, a filmszerű átvezetőkről már nem is beszélve: a dráma mellett jól megfér az akció. Csekkold az új videót és képeket! A Max Payne 3 május 18-án érkezik Xbox 360-ra és PS3-ra, a PC-s verzió valamivel később jelenik meg.


19.
19.
kecskemeti95
a witcher 2 xboxra és most ez ... szmomra 2 must have játék:D
18.
18.
Jery
Jo kis hangulatos video hat kivancsian varom!
14.
14.
márk1212
#8: Az sztem hogy k....jó akció játék lesz borítékolható! De ez nem csak egy akciójáték, ez Max Payne és pontosan ezért fontos lenne a noir hangulat, ezért is szerettem meg. Bízom benne hogy nem fogunk csalódni (de kétlem hogy ettől félni kellene).
12.
12.
..::RoLiSoAp::..
Ajj dejo kikapcsolodás lesz az állandó kodozásból... ne értsetek félre minden játékra nyitott vagyok, de csak kevés játék az ami nekem el tudja feledtetni egy időre az állandó pörgést a kodbol. ez például nagyon ugy tűnik. a multiról nemtudok semmit de ahogy a video végén láttam a következő videó arról fog mesélni. várom!
11.
11.
Trapyd
Szvsz nem kell aggódnunk a játék miatt.
10.
10.
menjapipaba
Hát a Rockstar nem szarozik, eszméletlen jónak tűnik!:)
9.
9.
jszili32
Ez már nem olyan mint a régi :(
8.
8.
d15a5t3r
Ha a noir-os régi hangulatot nem is kapjuk meg, de legalább egy k****jó akciójátékot végignyomhatunk. Mert a videók alapján ez már borítékolható! Nagyon várom!
6.
6.
herlius
Hát nemtom. Nekem ez a videó már kicsit sok. Remélem a nagy robbanások meg vértócsák között majd valami sztorit is kapunk, bár egyelőre szkeptikus vagyok. Az eddig látottak alapján ez a játék mintha közelebb állna az agyatlan hentelésekhez, mint az eredeti Max Payne-hez.
3.
3.
frenkyboyhun
A max payne mindig is a szivem egyik csücske volt a sok közül.
2.
2.
shatterhand
1.
1.
giga321
De jókat fogok ezzel játszani istenem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...