Megérkezett a The Walking Dead-játék első teasere

  • Írta: fojesz
  • 2012. március 16.
  • Teaser
Link másolása
A viszonylag érdektelen, ellenben baromi hosszú fejlesztői naplók után végre befutott az első teaser trailer a The Walking Dead alapján készült játékból, ami a hétfőn érkező gameplay anyagot hivatott hájpolni. Sokat ez a látnivaló sem mutat, viszont kedvcsinálónak éppen jó, alig bírjuk kivárni a jövő hetet!

A túlnyomórészt a képregény alapján készült játék a Telltale Gamestől megszokott módon epizodikus formában jelenik majd meg, az ötrészes program első fejezete áprilisban érkezik, utána rendszeres időközönként kapjuk meg a folytatásokat. Az IGN információi szerint a The Walking Dead PC-n, PS3-on, Xbox 360-on, Mac-en és iOS-en is tiszteletét teszi.

A fenti teaser trailer a hétfőn megjelenő gameplay előzetest hivatott hájpolni, éppen ezért nem is mutat túl sokat, kedvcsinálónak viszont éppen megteszi. A jövő héten egy új interjú is napvilágot lát, ebben a történetért felelős Gary Whitta osztja majd meg a gondolatait. Köszi, ampeeer!

14.
14.
alex512
#4: Én nem is azt mondtam h úgy kellett volna megcsinálni ahogy a képregény meg van rajzolva, mert én is nehezen tudom elképzelni abban a formában, de így se ilyen, se olyan kategória lesz. Ha már egyszer a tvsorozatból indulnak ki, akk már legyen élethű a grafikája, ne képregényes. Egyébként valóban jó a képregény, sztem egyértelműen jobb, mozgalmasabb és mégis tud ioyen drámai lenni mint a sorozat.
11.
11.
frenkyboyhun
Ilyenkor kéne azt mondanom hogy már így is elég zombis játék van de sajnos ez nem megy. :D
10.
10.
goblinfing
#8: ott még jó volt de itt egy zombis játékban hááát...
9.
9.
leszter
Csak azért félek mert a Telltale csinálja és hét ha olyan lesz mint Jurassic Park vagy a Vissza a jövőbe akkor egy életre elássák magukat nálam...
8.
8.
giga321
#6: Back to the Future is az volt . Ettől parázok én is mert ha ilyen lesz akkor felejtős.
7.
7.
Másnapos
Azért elégé szívszorító volt de remélem nem az lesz mint a dead islandnál mert ott is teljesen más volt az előzetes és a játék (egyébként nem volt rossz játék)
6.
6.
goblinfing
telltale úgye nem click and fos lesz?
4.
4.
Hubert Cumberdale
#3: Sztem azt a rajzolást nem is lehetne élvezhetően átadni. Amúgy ezt már a fejlesztői naplókból is lehetett már tudni, hogy ilyen lesz. Engem eddig érdekel a dolog.
2.
2.
hakydakillah
Francba, én úúúúúgy vártam, hogy a végén nekiugrik az ablaknak egy zombi :-D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...