Még mindig fejlesztik a PC-s Call of Duty: Elite-et

  • Írta: zoenn
  • 2012. március 17.
  • Hír
Link másolása
Az Activision nem győzi megnyugtatni a PC-s játékosokat, miszerint legnépszerűbb lövöldözős játéka közösségi rendszere számítógépeken is napvilágot lát - a fejlesztés halad tovább. A türelem meghozza a gyümölcsét, a kérdés, hogy a tavaly november óta csúszó rendszerre ki kíváncsi még.

Noah Heller, az Activision producere az Eurogamer magazinnak elmondta, hogy a PC-s Elite fejlesztése a vártnál nagyobb nehézségeket támasztott, bár jelenleg semmilyen konkrétumot nem tud mondani azon kívül, hogy a rendszert még kalapálják. Még megjelenési dátumot sem, úgy látszik, a munkálatok nagy kihívás elé állították a fejlesztőket.

Heller megjegyezte, hogy naponta számos követelőző e-mailt kap a témával kapcsolatban, de felhívta a figyelmet arra, hogy csak minőségi darabot akarnak kiadni a kezeik közül, szóval mindenképpen megéri várni. Az Elite tableteken is meg fog jelenni, az alkalmazás fejlesztése jóval előrehaladottabb állapotban van, mint a PC-sé, igaz, dátummal ezen a platformon sem tudnak szolgálni. Elég innovatívnak néz ki: a játékosok valós időben követhetik a barátaik teljesítményét, akár az ölükben tartva a ketyerét.

Jamie Berger, a Call of Duty digitális tartalmakért felelős elnöke emellett ismét leszögezte, hogy további tartalmak várhatók a Modern Warfare 3-hoz. A közeljövőben legkevesebb négy DLC lát napvilágot a tervezett húszból. Az Infinity Ward, a Sledgehammer Games és a Raven jelenleg is azon munkálkodik, hogy a fel nem használt ötleteket formába öntsék. A séma ugyanaz, mint eddig: mindent megkapnak felár nélkül a prémium Elite-tagok.

11.
11.
Raam989
#1: Eddig egy év alatt nagyjából 2-3 DLC jött az újgenerációs cod játékokhoz, mindegyikben 5-5 új multi pályával. Most ugyan ezt a pálya mennyiséget kapják meg eliték, csak 9 hónapra lebontva 2-2 pályával.
Az elite meg pont arra jó, hogy a sok majom megvegye, elemezze a saját statisztikáit és elhiggye, hogy amiért fizetett a szolgáltatásárt, jobb eredményeket fog produkálni játék közben...
10.
10.
randall13
Az a vicc hogy az eredeti q3 motorban sokkal jobb dolgok voltak belepakolva mint a mostani iw által tuningoltba. Gondolok itt a kamerákra, tükrökre stb...
7.
7.
NinjaNorb
#6: Talán a next-gen konzolokra már nem ugyanazzal az enginel adják ki de amilyen zsidók már kezdek ebben is kételkedni
6.
6.
Split
#5: Itt nem arról van szó, hogy telik-e rá, vagy sem. Persze az csak jó, ha a megtermelt pénzt nem kell holmi engine license-re kidobni,de mondom, nem ez a lényeg.
Az annó még az IW által fejlesztett motor (és azóta Isten tudja hány másik stúdió által módosított) egy viszonylag középkategóriást látványt képes megjeleníteni ugye. Ez azért jó, mert nem kell törekedni a részletességre, így munkaidőt takarítanak meg, amiből egyenesen következik, hogy így képesek tartani az egy, vagy két éves fejlesztési ciklusokat (vagy többet, nemtudom). A szebb látvány már több erőforrást, pénzt, fejlesztőt igényelne, az pedig már a kapitalisták ősi ellensége!
5.
5.
BrendOoN
#4: Ha a City Interactive megtudta licenszelni a CryEngine 3-mat az új Sniper Ghost Warrior-hoz, akkor nagyon hihetetlen lenne hogy az új CoD kiadójának vagy fejlesztőjének nem telne rá.
4.
4.
KeXxX
"mindent megkapnak felár nélkül a prémium Elite-tagok." <-- ez így igaz, de többet fizettek be, mint amennyiért megkapnák a DLC-ket külön-külön. Végül is a PC-s Elitet novemberig csinálhatják, utána úgy is jön egy újabb CoD. Bár jöhetne már Uncharted 3-as grafikával :D
3.
3.
NinjaNorb
Ez talán akkor foglalkoztatná az embert ha ingyen jönne de így...xD 20DLC basszus inkább 1 normális játékot raknának már össze az is elégé gáz h boxon pl a 3 szarabbul nézz ki mint a 2 nem beszélve a fantasztikus mesterséges "intelligenciáról" látszik hogy mások fejlesztik legközelebb a dobozokba majd call of duty feliratú kutyaszart raknak de sztem még annak is örülne mindenki mert rá van írva hogy Call Of Duty:D
2.
2.
randall13
Hát egy 100.000-et biztos fizethet az aki ezt mind meg akarja venni xd
Azt meg máig nem értem, mi ennek az Elite-nek a célja a további pénzszerzésen túl. Realtime követhetem a saját és barátaim statisztikáját? Húúúúúúúúúúúú whááááá.
1.
1.
fészpalm
Ez sem lesz kész.


20 DLC. x'DDDDDDDD Már sírhatnékom van. Biztos 20 különböző kőre lehet majd új skineket rakni, persze ezek a kövek olyan helyen vannak, amit nem lehet elérni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...