BioShock Infinite - bemutatkoznak a Csend Fiai

  • Írta: zoenn
  • 2012. március 21.
  • Videó
Link másolása
A 2K nem áll meg a BioShock barátságos ellenségeit bemutató videósorozatával, ezúttal a beszédes nevű Csend Fiai kerülnek a középpontba. Eléggé hátborzongató figurák, azt meg kell hagyni. Minden leleményességünket latba kell vetni, ha egyszer holtan akarjuk őket látni.

A Boys of Silence tagjai hatalmas, búvársisakra emlékeztető valamit hordanak a fejükön, ám hatalmas tölcséreket viselnek a fülük mellett, ugyanabból az okból, amiért Piroska nagymamájának is nagy a fülkagylója: hogy jobban halljanak. Nem egyszer a frászt fogják ránk hozni, abban biztos lehetünk. A BioShock Infinite októberben jelenik meg PC-re és konzolokra. Élvezzük az új, magyar feliratos videót! Köszönjük, giga321 és ampeeer!

8.
8.
Raatkainen
Egyre morbidabbak az ellenfelek:O
7.
7.
Thane
6.
6.
wolfwarrior
mekkora, hogy ilyen dolgokat ki tudnak találni főleg a maszk mintha egy középkori kínzó eszköz lenne mégis menyire passzol.
5.
5.
Kumite
Game of the Year 2012. Előre, "látatlanban". Tera Online, Mass Effect 3, Diablo 3, Max Payne 3, The Last of Us, The Last Guardian, GTA 5, és az eddig be nem jelentett címek közül egyik sem fogja megfogni, ha a hangulata csak tized olyan jó is lesz, mint amilyennek a videók alapján tűnik.

De nagyon utálom őket, hogy nem lesz Wii U verzió, így további pár évre jegelnem kell a frenchise-t.
4.
4.
adye
Nagyon szkeptikus voltam miután kiderült, hogy otthagyják a Rapturet és a zseniális-mesteri vízalatti atmoszférát... De egyre jobban kezdenek "megvenni" a brutál kreatív ötleteikkel, nagyon tetszik már most a cucc. Remélem a Columbia is fog hozni egy olyan mély élményt mint a Rapture (eddig azt hittem utánozhatatlan).
3.
3.
odin2011
ja youtubon ott a felirat
2.
2.
odin2011
hol a a Magyar felirat? :)
1.
1.
Gaboo77
Az eszem megáll micsoda fantáziája van ennek a csapatnak. Ha szigorúan vesszük ez egy aberrált játék de valahogy mégis magával tudott ragadni már 2 részen keresztül és egyre jobban izgat ez a rész is. Megbocsájtom nekik ha esetleg hamarabb megjelenik. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...