Megszületett az első Gamekapocs-baby

  • Írta: zoenn
  • 2012. március 28.
  • Bejelentés
Link másolása
Örömmel értesítjük a Tisztelt Nagyérdeműt, hogy újabb apró taggal bővült a Gamekapocs csapata. Tegnap kora délután megszületett Ca$h barátunk és bájos feleségének első gyermeke, Kováts Lara Leticia. Az anyuka és a kislány jól vannak, az utánpótlás-nevelés jó úton halad.

Mindig megható egy kisded születéséről beszámolni, pláne akkor, ha mindezt Ca$h bátyó és gyönyörű feleségének közbenjárásának köszönhetjük. A szerelem csodálatos dolgokat művel, a gyümölcs pedig beérett: tegnap kora délután megszületett Kováts Lara Leticia, az első Gamekapocs-baby. A kislány 3800 gramm és 51 centi - köszöni szépen, jól van, és innen üdvözli az olvasókat. Mission Completed.


Bizonyára sokatoknak feltűnt, hogy a gyermek Lara névre hallgat: Ca$h nagy Tomb Raider-rajongó, így talán nem véletlen, hogy van némi videojátékos vonatkozása a kicsi nevének. Ezúton kívánunk sok boldogságot, családi piknikeket, gyermeknevelési támogatást és patinás egyetemet a kis Lara Leticiának, a szülőknek pedig türelmet, valamint annál is több kitörő és végtelen örömöt. Aztán mihamarabb adj kontrollert a kicsi kezébe!

81.
81.
ground
Gratulálok!!! Sok boldogságot.
80.
80.
DevilGamer
Ca$h-nek gyereke van? Nem is tudtam, lassan egy évet késve de Congratulations! Tetszik a nevében az a kis videojáték vonatkoztatás.
77.
77.
p3ti
Ha igazán jól neveled , kiváló 2v2 társad lesz bármelyik FPSben , rajtad múlik.
Viccet félre téve , gratz ;)
76.
76.
joshsolman1993
Grat Ca$h ,ez a Mission Completed szöveg nagyon oda..sz :D
74.
74.
_Tappancs_
Gratulálok Ca$h a szép feleségedhez és a puha fejű babátokhoz.
--------------
Egyébként, meg szépek az újszülöttek, tökéletes kis emberkék, zsír újak és micsoda élmény lehet, hogy saját. Biztos nagyszerű . Sok boldogságot.

Aztán figyelj rá nehogy egy antiszociális játékfüggő beszűkült tudatú és érdeklődéskörű leányzó váljék belőle.:P Ne játék és tv nevelje ,mint sok társát. :D
72.
72.
krisi7
Nagyon szép kisbaba:) Gratulálok :)
71.
71.
molten
70.
70.
frenkyboyhun
69.
69.
Neo1989
Gratulálok ha több ilyen család lenne mint a tiéd jobb lenne ez a világ . Íme egy pozitív példa miszerint az h valaki játszik még nem jelenti h bármi gondja lenne az emberekkel :)
68.
68.
soldier92
67.
67.
Gotham123
62.
62.
drakecsaj
Gratulálok itt is! :)
Aztán készítsd ám a shotit Kess! :D
60.
60.
Nozevh
Sok Boldogságot a kicsihez! :)
58.
58.
Kravmaga
57.
57.
Asylum
Gratulálok! Sok Boldogságot! :D
55.
55.
giga321
Szép volt Ca$h , gratula.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...