UEFA Euro 2012 - itt vannak az első képek

  • Írta: fojesz
  • 2012. március 30.
  • Képek
Link másolása
Ahogy arról tegnap beszámoltunk, az idei labdarúgó Európa-bajnokságot feldolgozó játék nem önálló formában jelenik majd meg, hanem a FIFA 12 DLC-jeként tölthetik le a rajongók, a szokásosnál persze borsosabb áron. Az első képek már megtekinthetők a programról, nagy meglepetésre ne számítsunk.

Az UEFA Euro 2012 azoknak szól majd, akik maximálisan át akarják érezni a foci EB hangulatát, Lengyelországba és Ukrajnába szeretnének utazni - akár virtuálisan is. Ahogy arról tegnap beszámoltunk, idén DLC-ként jelenik meg az EB-játék, s bár az anyag a szokásosnál borsosabb áron érkezik, egy önállóan futtatható programnál így is jóval olcsóbb lesz. A megjelenés április 24-én várható, PS3-on 20 dollárt, Xbox 360-on 1800 Microsoft Pontot, PC-n 2500 FIFA-pontot kell fizetnünk érte. Íme, az első képek:

35.
35.
MadaFaka91
#34: kérdésedre csak az EA adhat választ.
34.
34.
dönc
hány Mb vagy Gb lesz ?
33.
33.
MadaFaka91
#32: Pontosan, nagyon pazar kis játék, imádtam benne minden percet,természetesen az élet energiámat a gép megint kiszívta, és a lelkem roskadozott amikor a 4 joy-t törtem ősze. De akkor is imádni való játék.
32.
32.
shatterhand
#26: pes12ről nem is beszélve,hogy ezúttal tényleg jó lett
29.
29.
Necreon
#27: "hanem a FIFA 12 DLC-jeként tölthetik le a rajongók" Csak olvasni kéne mielőtt kérdezel :).
28.
28.
MadaFaka91
#27: Mivel DLC-röl van szó, valószínűleg letölthető tartalom lesz.
27.
27.
bobi997
Ezt a DLC-t meglehet venni majd DVD-n is vagy csak le lehet tölteni ?
26.
26.
MadaFaka91
#25: köszönöm szépen, a megerősítést, még ha nem is nekem szólt, amúgy pont ezt akartam felhozni amit írtál, megelőztél.
25.
25.
shatterhand
#21: fifa2001-tol jo par evig kullogott a PES utan es csak a generaciovaltas korul kezdett javulni

es ezt nem csak az mondja aki PESel jatszott/ik , hanem az EA is a multkori dokufilmben
24.
24.
MadaFaka91
#21: Na de jó, hogy neked több eszed van, akkor valószínűleg nem alacsonyodsz le ilyen buta emberekhez, akik játszottak mind2 játékkal és kimerik nyilvánítani a véleményüket, hogy melyik játék tetszett neki jobban és még példákat is mernek felhozni. Szerintem senki sem mondta, hogy a Fifa fos, vagy te ezt így véled?
23.
23.
ZotyaFace89
#22: Így is lehúzás mivel a DLC nem ingyen lesz barátom :) Én fifás vagyok,de akkor ugyanezt rólad is ellehetne mondani,hogy te a fifát szereted és nem a pest. én mindkettővel játszok,a Pes az szimulátor a Fifa meg egy arcade soccer gamma. :)
22.
22.
JacoB
úristen...vissza olvastam a kommenteket... most akkor az bajotok ,hogy DLC formában jelenik meg az EURO 2012 ??? Ha nem így jelenik meg, hanem mondjuk dobozos formában ,akkor itt írnátok hogy milyen nagy pénzlehúzó ez a k*csog EA ... mennyi eszetek van.. :(
21.
21.
JacoB
Én már több éve FIFA-zok(ps1 óta), és eddig egy résszel sem volt problémám. Mindig fejlődik valamit.Csak azok szídják a FIFA-t akik a PES-t szeretik, vagy esetleg utálják a Focit.....Ennyi erővel én is írhatnám, hogy milyn nagy f*s a PES...csak hát nekem több eszem van D:
16.
16.
ZotyaFace89
#15: Egy ilyen kis DLC-re nem fognak új motort használni.szerintem a 13 se lesz szebb,az EA sports minden évben minden játékát ugyan avval a motorjával fejleszti. Bizonyosdj meg róla magad,még a menü is ugyan az az összes gammájukba :)
15.
15.
frenkyboyhun
tetszik csak megint ugyan az a motor mint a fifa 12-be ezért várom már a 13-at
14.
14.
MadaFaka91
#12: Szerintem minden Eu csapatot biztos hogy nem, maximum a selejtezőt ,de az a plusz pár csapat, szerintem senkinek sem ad okot a fel izgulásra, hiába nagy foci drukker vagy fifa fan. Tartom állításomat inkább DLC, mint külön álló játéknak kiadva, egy ilyen kis morzsát. De ne nekem legyen igazam.
13.
13.
ZotyaFace89
#12: És téged boldoggá tesz plusz 4-5 nemzeti válogatott? mert engem nem,inkább a játékmenettel próbálnának valamit javítani. mondom ezt úgy hogy én is fifás vagyok,amit az idei résszel tettek már kezd közeliteni a jobb kategóriába,de még akkorsem üti meg a Pro Evolutiont :) peace
12.
12.
simon 555
#10: szerintem alapból nincs benne az összes válogatott az EB-ből a sima fifában.
valszeg a selejtezők is lesznek tehát minden Európai válogatottat bele fognak tenni a DLC-be míg a sima játékban tuti nincs benne minden eu ország.
11.
11.
ZotyaFace89
#10: Pluszba ott van még,mielött belekötnek,hogy akkor mi lesz a keretekkel. megfogod szépen lehúzod liveról a keretfrissitést,kreálsz egy Championshipet aztán szoszi. szal tök értelmetlennek tartom.. főleg pénzért :)
10.
10.
MadaFaka91
#5: Mekkora igazság, kreálunk egy bajnokságot amit elnevezünk Eb-nek és megkaptuk 90%-ban az EB-t. Ezzel a bajnokság kreálos dologgal, szerintem saját magával cseszett ki a EA sports, mert így felvetődik a kérdés meg éri e valakinek is eltölteni a DLC, hogy plusz stadion, stadionba plusz effektek, más labda.
9.
9.
ZotyaFace89
#6: én eddig se voltam oda a letölthető tartalmakért amik kijöttek a fifákhoz! teljesen értelmetlennek tartottam őket. ez a 12 is jó lett jó lett,és fifásként mondom hogy a Pes-hez akkor sem tud még felérni.
6.
6.
shatterhand
#5: nemááá ba..ameg
Eddig az volt a gond,hogy minek adnak ki minden évben új fifát. Most itt az első próübálkozás,hogy az euro12-t dlc-ben adják inkább ki ,erre most az az indok,hogy ez egy újabb lehúzás

bocs, de ez tényleg a nyuszi sapkája:))
5.
5.
ZotyaFace89
Újabb lehúzás,ha DLC ha nem :) ha akarom leszerkesztek egy bajnokságot a 12-be a csapatokkal azt nyomom.. :)
3.
3.
MadaFaka91
#2: Nem tudom, én olyan sok újdonság nem tűnt fel, pl. az említett 2 játék között. a "EA sports"-nál azért meg szokhattuk ugyan az a játék, más köntösbe bujtatva. Ez szinte az összes sportjátékéra igaz szerintem.
2.
2.
strike19
NEE.
Engem nem érdekel a fifa 12.Én egy külön álló UEFA EURO 2012 akartam nem tetszik ez a DLC dolog.
Nekem az UEFA EURO 2008 többet adott annak idején mint a fifa 08.
Az Euro nagyon sokban tért el a normál fifához képest.A szabadrugást is teljesen máshogy kellett csinálni mint a Fifába.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...