The Witcher 2 - kicsoda az a witcher?

  • Írta: zoenn
  • 2012. március 31.
  • Videó
Link másolása
A CD Projekt RED újabb rövidfilmet tett közzé, melyben kiderül, hogy kit is takar voltaképpen a "witcher" kifejezés. Mutáns szörnygyilkosunk fegyelmezett zsoldos, aki pénzért öli a békés környéket fenyegető fenevadakat. Múltjára azonban Ríviai Geralt sem lehet büszke.

Roppant hangulatos animációs filmet kaptunk a lengyelektől. Hasonló stílusban prezentált véres jelenetekben egyébként bővelkedik maga a játék is - főleg a Geralt múltját taglaló perceket élvezhetjük komor, rajzolt formában. Az xboxos The Witcher 2: Enhanced Edition április 17-én jelenik meg, a hazai forgalmazó jóvoltából magyar felirattal.

9.
9.
dyousee
#8: Csak helyeselni tudok. Sallang mentes, mester munka.
8.
8.
Trapyd
Aki szeret olvasni, annak figyelmébe ajánlom a könyvet. Perfekt.
7.
7.
Raatkainen
Jól meganimált kisfilmek ezek, csak túl ,,darkosak'' a játék hangulatához és Geralt személyiségéhez képest.
6.
6.
KENKILL
#3: Nem egészen értem hogy jön ez ide, de képzeld láttam már :D És akkor mivan? Csakmert elmagyarázza, hogy milyenek a witcher-ek szerintem szükségtelen felszaggatni a bőrüket hogy lássunk mindent ami belül van. Persze kell a kampány az xbox-os verzióhoz. Namind1, én nagyon várom már az újításokat, ülök is neki megint ahogy kijött a patch PC-re.
5.
5.
vuliem
Szerintem ezek a rajzok teljesen reálisan és teljesen korrektül ábrázolják a Witcher univerzumát, szvsz abszolút nem estek át a ló túloldalára.
4.
4.
Prézli21
#3: Hogy fugg a ketto ossze? Nekem se tteszik fuugetlenul attol milyen illusztracikat lattam kulonbozo korobol :O
3.
3.
vmiki88
#2: Látom, még nem láttál régi (több száz éves) illusztrációkat az emberi testről.
2.
2.
KENKILL
Szerintem is jobbak voltak az első rész rajzai, ezek szerintem szükségtelenül brutálisak meg undorítóak helyenként. Ezzel is próbálták érzékeltetni szerintem, hogy azért ez egy kemény univerzum, csak kissé mintha átestek volna a ló túloldalára.
1.
1.
Archondelta
A videó jó lenne, de az én gyomrom még mindig nem képes befogadni ezt az eltúlzott, papercraft figurákon alapuló stílust. Ez az egyik ok (a sok közül), amiért csalódtam a második részben. Az első rész festményszerű montázsai Geralt vagy Dandelion narrációjával sokkal jobban illettek a játékhoz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...