Rock Band Blitz - egyedül, műanyag gitár nélkül

  • Írta: fojesz
  • 2012. április 4.
  • Bejelentés
Link másolása
Érdekes spin-off készül a Rock Band-szériához, a Harmonix tegnap este jelentette be a Rock Band Blitzet. Bár a lényeg a régi, a játékot egyedül játszhatjuk majd, ráadásul immár műanyag gitárok nélkül. A letölthető formában megjelenő anyag nyáron válik elérhetővé az érintett konzolokon.

A Harmonix tegnap este bejelentette a Rock Band-széria legújabb felvonását, a Rock Band Blitz merőben más koncepcióval érkezik idén nyáron. Egyfelől letölthető formában vásárolhatjuk majd meg a PlayStation Networkről és az Xbox Live-ról, másrészt nem lesz benne multiplayer, és a műanyag hangszereket is elfelejthetjük.

A jó öreg "autópálya" és az ismerős "hangjegyek" nem maradnak el, a Blitzben továbbra is az a cél, hogy a ritmust eltalálva helyesen játsszuk le az elérhető 25 nótát. Különbség viszont, hogy immár a kontroller gombjait kell nyomogatni, és a fejlesztők korábbi címeihez (Frequency, Amplitude) hasonlóan ugrálni kell az elénk táruló öt sávon.

A játék ára egyelőre nem ismert, az viszont jó hír, hogy a korábbi Rock Bandekhez megjelent 3500 nóta a Blitzben is játszható lesz, illetve a Blitz új dalai is kipróbálhatók majd a Rock Band 3-ban.

8.
8.
Gaboo77
#7: A játékra reagálva: sikerült pont a lényegét kiölni a játéknak. Gratulálok!
7.
7.
Gaboo77
#6: +1 Szerintem is inkább a minőségi zenéket raknának bele mint huszadrangú ismeretlen zenekarok béna zenéit, mert ott nem hogy jogdíjat kellene fizetni, hanem még a zenekar könyörög, hogy bekerülhessen.. Persze tisztelet a kivételnek.
6.
6.
Quent1n
Inkább azzal foglalkoznának, hogy jobb zenéket rakjanak fel a store-ba.. :S Kíváncsi vagyok ez milyen zenékkel jön, maga a játék abszolute nem érdekel, nyomkodós rock band van telon ott tökéletes :)
5.
5.
mzsolt91
Az irányítása hasonlít a psp-s verzióhoz. El lehetne vele lenni hangszer eszköz nélkül, de akkor inkább a DJ MAX -el tolnám.
4.
4.
bernyi
Ez most valami Audiosurf szerűség, ahol nem használhatod a saját mp3-aidat?
3.
3.
Antihero
2.
2.
deviques
Ez a játék annyit ér, mint halott s*ggére a meleg csók!
1.
1.
SpilerOne
Hát ez... nem úgy volt, hogy bezárják a boltot?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...