Operation Raccoon City - jön a jók kampánya

  • Írta: fojesz
  • 2012. április 7.
  • Letöltés
Link másolása
A Resident Evil-sorozat történetében először fordult elő, hogy a rossz oldalon álltunk, az Operation Raccoon City kampányában a U.S.S. katonáinak bőrébe bújva igyekeztünk, hogy eltüntessük az Umbrella bűnösségét bizonyító jeleket. Most jön az új DLC, és a másik fél is meghallgattatik.

A Spec Ops Campaign Missions DLC címe ugyan árulkodó, azért elmondjuk, hogy az új kiegészítőben a jók oldalán küzdhetünk, egészen pontosan hét pálya vár ránk, hogy megismertesse az Operation Raccoon City történetét egy másik szemszögből is. Az egyjátékos rész bővítése mellett a multi sem marad hoppon, hiszen négy új térképet a Versus módba is összedobnak a fejlesztők.

Az új single fejezet első pályáját a jövő héten, április 11-én ingyenesen letölthetitek a PSN-ről és az Xbox Live-ról, utána a teljes csomagért már fizetni kell. Köszi, ampeeer!

8.
8.
Samu
Újjabb vakítós hangulatos videó,egy fos játékhoz... Én szégyellem magam emiatt!Tényleg sajnálom! ( :) ) Ez a dlc már kimarad,elég volt egyszer végigszenvedni.
7.
7.
killzone2
#6: Nem akarlak elkeseríteni,de ha nem tetszett az 5 szerintem ez sem fog. Végülis csak egy zombi,bow,katona gyilkolós játék. Mész oszt ölsz, néha megpróbál ijesztegetni,de az sem jön össze neki. Szóval ha horror gamere vársz és régi Resident Evil feelingre akkor ez nem a te gamed.Viszont ha eltekintesz efelől és coopban haverokkal végigtolod a kampányt (ami pofátlanul rövid COD hosszúságú érdekes ott nem volt ez hiba XD) meg tolod a multit rendesen,akkor egy jó élményben lesz részed. (PS3-as verzió tapasztalat)
OFF vége: Amúgy meg várom a DLC-t, kicsit hiányzott is,hogy a "jók" oldaláról is toljam egy kicsit.
6.
6.
keeper72
Pár éve azért vettem meg a Ps3amat, mert kiadták a Resident 5. részét! Óriási csalódás volt a negyedik rész után... (még szerencse, hogy nem adtam el a Ps2-esemet) A hagyományoktól elrugaszkodott háborús, akció játékot csináltak, ami alig-alig emlékeztet a nagy klasszikusokra! Nekem a kedvencem a második rész volt, és nagyon bírnám, ha felújított változatban kiadnák akár a többi résszel együtt. Az Op. Rac. City-t nem ismerem. Most rendeltem csak meg... ahogy megörültem neki, úgy el is vették a kedvem tőle. Kevés jó dolgot olvastam róla, de ettől kíváncsian várom! Remélem nem gázoltam a véleményeimmel senki lelkivilágába, én csak a saját gondolatomat írtam meg.
5.
5.
simon 555
#1: ugye,hogy mekkora szemetek ezek...
ez borzasztó,hogy pénzt kérnek a munkájukért azok a sóherek.
azt a mindenségit.
4.
4.
DON GONDOCS
Ezért megéri torrentezni.
3.
3.
thelegendary
én úgy tudtam, ez a lehetőség az alapjátékban benne van... na faxt fogok ennyit kiadni ezért a rakás... na jó kinek van egy fölös verziója, adok 3 narancsot és 2 cipőfűzőt érte, de csak ma!!!!
2.
2.
Raatkainen
Ezek szerint a pc-s dlc-ért már fizetni kell...majd ha lemegy az játék ára 2-3 ezer forintra, akkor talán beruházok rá.
1.
1.
koffein
Mekkora parasztvakítás volt akkor, hogy "ingyen spec-ops dlc" -.- Büdös paraszt cég ez a capcom
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...