Uncharted 3 - trailer az áprilisi pályacsomagról

  • Írta: fojesz
  • 2012. április 8.
  • Videó
Link másolása
Jövő héten érkezik az Uncharted 3: Drake's Deception következő, egyben utolsó DLC-je, amiben négy új pálya várja a Naughty Dog remekének multiplayer-rajongóit. Mindegyik térkép kellően friss játékélménnyel szolgál majd, a csata közepette dinamikus események boldogítják a jónépet.

A DLC április 11-én mutatkozik be, és 10 eurót kell majd fizetnünk érte. Négy multipályát kapunk: a Graveyard hajók és hajókonténerek közötti csetepaténak enged teret, az Old Quarters környezete a jemeni éjszaka lesz, míg a London Streets a brit főváros sikátoraiba ereszti ki a kalandorokat, az Oasisen pedig instant napfürdőt vehetünk lövöldözés közben.

Minden pályán valamilyen dinamikus esemény nehezíti meg az életünket: a Graveyardon például motorcsónak körözik majd, ami gránátot szór a játékosokra, míg az Oasisen egy repülő dob ládákat a jónép közé - ha rábukkanunk az utánpótlásra, örülhetünk, egyébként pedig igyekezzünk félreállni az útjukból, mert fáj, ha ránk esnek!

11.
11.
PBalazs
#10: Igazából sehogy. Azért van ott hogy OFF. Bár tényleg nem a legjobb hely egy ps-es hírhez box-os kérdést feltenni. :)
10.
10.
shatterhand
9.
9.
PBalazs
#8: Tényleg.Kösz, be is teszem.
8.
8.
lukaka
#6: Erre van a Blog készítése..
6.
6.
PBalazs
OFF: Xbox360-on ugye a Skyrim elmosódott textúrákkal rendelkezik, ha telepítve van a játék a merevlemezre.( Vagy ezt már javították?) A box-ra nincs csatlakoztatva HDD, így egyértelműen nincs is telepítve rá. A játékban mégis gyenge minőségűek a textúrák.Valahol olvastam hogy kell hozzá legalább egy 20 GB-os HDD, hogy rendben legyenek a dolgok. Viszont a legérdekesebb dolog, hogy egy másik profilomon a játékban minden rendben a textúrákkal(Live-os profil, a másik kettő nem az.),viszont a másik kettőn nem. Valaki tud a megoldásról valamit?
5.
5.
D5000
Ebből nem lesz olyan, mit az Assassins Creed Revelations-ből, hogy egy csomag amiben benne vannak a fő DLC-k??? Mert az ottoman editions nagyon klassz az AC Revelations-ból, ott egy kóddal letölthetsz 3 DLC-t, és alig drágább mint az új ára a játéknak!
4.
4.
KeXxX
A Graveyard pálya tetszik.
2.
2.
LAZLOW20
Az Uncharted 2 multija valamivel szimplább volt,mégis jobban megfogott engem is,de attól nyomom ezt is ,de azért a 10€ szerintem sok egy kicsit négy új pályáért.
1.
1.
shatterhand
az U2 multija vmiért sokkal jobb volt
egy haverom se játsza ezt
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...