A Human Head folytatná a Rune-t

  • Írta: zoenn
  • 2012. április 16.
  • Bejelentés
Link másolása
A kultikus hack and slash akciójáték folytatása tervben van a Human Head Studiosnál, legalábbis a srácok a Facebook-oldalukon ezt nyilatkozták a rajongóknak. Egy vikinges és skandináv mitológiára építkező cím még ma is megállná a helyét, néhány conceptünk is van a projektből.

A Human Head fontolgatja annak lehetőségét, hogy folytatást készít a 2000-ben megjelent Rune-hoz. A skandináv mitológiára építkező akciójáték volt a csapat első sikere, amit a játékosok is jól fogadtak és stabil rajongói bázis épült köré. A csapat nemrégiben közvélemény-kutatást végzett, melyben a játékosok válaszolhattak, hogy mit élveztek legjobban a Rune-ban. Többen a játékmenetet és az inspiráló zenét jelölték meg, külön kérdezték azt is, hogy milyen platformra jelenjen meg az esetleges folytatás.


A Human Head is a Kickstartert használná a második rész készítésekor, tehát maguk a rajongók pénzelnék a projektet. PC-re biztos megjelenne a cím, ha minden igaz, Steamen és GOG.com-on is elérhető lenne. A csapat jelenleg a Prey 2-n dolgozik gőzerővel, bár ez utóbbi cím felől nagy a hallgatás mostanság.

8.
8.
DON GONDOCS
Van egy olyan érzésem nem lesz belőle semmi. a Too Humant is vártam azis a viking mitológiából merített és ellégé félresikerült.
7.
7.
markoci555
hát ha jó játékra gondolok, akkor ez nagyon jó hír, én emlékszem többször is végignyomtam single-t és multiban is játszottam haverokkal, nagyon jó játék
a képek már most jól néznek ki
5.
5.
Split
Új Soul Reaver, Diablo és RUNE? Adjatok még egy Unreal Tournamentet, és újraélem a gyerekkorom! :)
4.
4.
MrBenjamintoto
Tényleg jó lenne ha egy ilyen skandináv témájú hack and slash bár én az első részről nem tudok nyilatkozni mert még egyszer nem találkoztam vele.
3.
3.
manderel
#2: Én úgy emlékszem csak pletykák voltak, aztán nem lett megerősítve.
2.
2.
Motig
nem az volt hogy a prey2-t lelőtték?
1.
1.
Gaboo77
Na az egy király játék volt. Csinálják nyugodtan, meg van véve! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...