UEFA Euro 2012 - miért jön újítás nélkül?

  • Írta: fojesz
  • 2012. április 21.
  • Hír
Link másolása
Az UEFA Euro 2012-ben lesznek újdonságok, mint például az Expedition mód is, tényleges újítások és fejlesztések viszont nem - még az Európa-bajnokságra vezető selejtezőket is kivágták a fejlesztők. Az EA Sports szerint nem éri meg jelentős átalakításokat végezni a játékmeneten.

Idén rendhagyó módon a FIFA 12 DLC-jeként jelenik meg a foci EB-t feldolgozó videojáték, amit 1800 Microsoft Pont, 16 font és 2500 FIFA-pont ellenében tölthetünk majd le Xbox 360-ra, PS3-ra és PC-re. Ezzel együtt több minden is változik: bár tartalmi újdonságokat kapunk, az EA Sports ezúttal minimális játékmeneti és grafikai fejlesztéssel sem készül a jövő heti megjelenésre.

Sebastian Enrique vezető producer az Eurogamernek adott interjúban árulta el, hogy ennek elsősorban az az oka, hogy a rendelkezésre álló idő kevés, és ahelyett, hogy félkész fejlesztéseket eszközölnének a játékmeneten, inkább más területekre, például az új játékmódokra koncentrálnak. A korábbi hasonló címek kapcsán általános kritika volt, hogy azok csak minimálisan tértek el a legutóbb megjelent számozott epizódoktól, de ez érthető is: a következő részek játékmenetbeli változásain egy nagyobb csapat dolgozik, még egy ilyet összerakni nem lehet, mert nem éri meg anyagilag.

Az Euro 2012-n tavaly áprilisban kezdtek el dolgozni, s bár Enrique eleinte szerette volna, ha a játékosok arca (legalább a szupersztároké) finomodik, végül inkább az új tartalmakra költötték a pénzt. Ilyen újdonság lesz a traileren is megcsodálható Expedition mód, amiben a játékosok összeválogathatják Európa álomcsapatát, hogy azzal verjék agyon az öreg kontinens minden válogatottját.

Ezzel együtt Enrique azt is elmondta: az UEFA Euro 2012-ből kimaradnak a selejtezők, ugyanis korábban csak nagyon kevesen játszották végig az Európa-bajnokságra vezető utat. Az új játékban rögtön a csoportmeccsektől lehet kezdeni a virtuális futballt.

18.
18.
Quent1n
Selejtezők nélkül egy forintot nem ér az egész. GG EA SPORTS!...
17.
17.
nero20
tipikus fifa12 ugyanaz ez gáz.. egy forintot se adnák érte.
16.
16.
biohazard rex
"UEFA Euro 2012 - miért jön újítás nélkül?" Mert Az EA Minimális munkabefektetéssel akar pénzt keresni. ENNYI!
15.
15.
aRkye
Mindig is nagy élményt okozott egy kissebb csapattal végigizzadnom a selejtezőket, és amikor sikerült bejutni a nagy megmérettetésbe, külön öröm volt. Szerintem a kapni fog az EA elég sok hideget, amiért ezt nem teszi bele...
14.
14.
lukaka
Hát lehetet volna benne több újitás..
És az a legrosszab,hogy amilyen FIFABUZI vaygok meg is veszem...
13.
13.
kulabácsie
Selejtezők nélkül olyan mint ha betenném a fifa12-t és kreálnék egy 16 csapatból álló kupát.
Dióhéjban,elég nagy láma az aki ezeknek kipenget 16 fontot néhány stadionért.
EA rátért a zsidrák Bobby Kotick féle pénzhajhász útra :hanyas
7.
7.
pitlord23
Ki a f*szt érdekel, hogy "nagyon kevesen" játszották csak végig selejtezőkkel, és miaz hogy ezért kihagyják belőle. Elárulom, hogy egy csomó játékot csak a játékosok fele játsza végig úgy egyáltalán. Akkor most az a megoldás, hogy csak fele olyan hosszú lesz a következő rész? Nem, mert aki az előzőt nem játszotta végig az csak ritkán veszi meg a következőt, aki meg végigjátszotta az felháborodik és azért nem veszi meg. Először vettem volna euro sorozatból játékot de emiatt most sem fogok, és szerintem nem vagyok ezzel egyedül. Szánalmas, hogy 1 ÉV alatt nem tudták összehozni. Mégis miből állt volna?
6.
6.
Henry82
Selejtezők sem lesznek?! Hát ez egyenesen kabaré! Soha nem szóltam a DLC-k ellen, de ezúttal úgy érzem tényleg csak egy nagy lehúzás az egész, minimális munkabefektetéssel akarnak nagy pénzt keresni, nem megfelelő hozzáállás!

Mi lesz két év múlva a VB kiadással?
EA: A statisztikák szerint a csoportmeccseket és az egyenes kieséses szakaszt nem sokan játszották végig, úgyhogy ezek kimaradnak, az új játékban egyből a döntőtől lehet kezdeni a virtuális futballt! :DD
5.
5.
Hardy
#3: Like. :D ezzel a DLC-vel elérték azt, hogy én biztos nem próbálom ki. :)
4.
4.
aRkye
:(( Mindig is a selejtezőkkel toltam. Hiányozni fog... Most kicsit csalódott vagyok, hogy ezt kivették belőle.
3.
3.
galmat
Mi van???? 1 éve áprilisban kezdtek hozzá ehhez a DLC-hez, amiben semmi játékmeneti és grafikai újátás nem lesz, ráadásul most már selejtezők sem. Eddig ez mind benne volt, idéntől meg nem. Tehát 1 évig szöszmötöltek 16 csapat mezén, néhány játékosarcon és 8 stadionon? Na most erre 2-3 lelkes modder 2-3 hónap alatt is képes lett volna. Electronic Arts no comment.
2.
2.
BrendOoN
Én anno a World Cup 2010ben is játszottam a selejtezős résszel. Sőt. A Full-ra mentem, így barátságos meccsek is voltak... Ez kicsit hiányozni fog. Off: A World Cup 2010ben a magyarokkal voltam, és world classon megnyertem a VBt :) ON
1.
1.
miki1105
Nekem hiányozni fog a selejtezős rész. A régebbi részben benne volt és voltak kemény meccsek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...