Diablo III - előzetesen a Witch Doctor

  • Írta: zoenn
  • 2012. április 24.
  • Videó
Link másolása
Folytatódik a Blizzard karakterbemutató videósorozata, melynek főszereplője ezúttal a Witch Doctor lesz. A hétvégén lezajlott nyílt bétateszben már többen kipróbálhattátok kasztot, így nagyjából képben lehettek, hogy mire számítsatok. A trailert viszont érdemes megnézni.

A Diablo wikiről van az alábbi kis bevezető:

"Legtöbben úgy hiszik, hogy az umbaru nép félelmetes witch doctorjai csupán legendák, de egyet saját szemeimmel láttam harc közben. Még utána is csak nehezen hittem el, mit is láttam valójában. Ellenfelét hihetetlen pontossággal küldte a másvilágra, annak elméjét és testét különféle elixírekkel, és porokkal támadta, melyek tüzet okádtak, felrobbantak, vagy mérgező gázokat eregettek. Ha még ezek a támadások se lettek volna elegendőek, akkor a witch doctor végső esetre még idézhetett volna élőhalott lényeket a másvilágról, melyek leszaggatták volna ellenfeléről a húst."

Szóval igazi kis sötétségben toporgó alak ez a doki. A Blizzard szépen-lassan minden karakteréhez önálló trailert farigcsál. Még a Wizard van hátra. A Witch Doctor részletei hamarosan megjelennek a Heroes Rise weboldalon is.  

A végleges verzió május 15-én jelenik meg - de ezt úgyis tudjátok.

21.
21.
adye
#19: Aww, mondasz valamit!
20.
20.
Noeel
naggggyoonnagggyon várom már a 15-ét!!! rohadt messzinek tünik.... az idő alig pereg, a melo többnek tünik az átlagnál.. : /
ki tudja? lesz fenn pesten vmi Dio3 lunch party?
19.
19.
Giga0509
A csávó akit kiszabadítasz az Templar,az olyan paladin féle.Szerintem kieg.-ben majd az lesz az új kaszt.
18.
18.
adye
#16: Én is a kiegészítőkben bízom, csak az a (baj ?) hogy a Monk és a Barbár lefedi a legtöbb tulajdonságát a palának, de tény, hogy van potenciál még benne. Reméljük kihasználják.
16.
16.
Trapyd
#15: Itt egy Pala concept art D3 hoz. Kieg(ek) is lesznek szal lehet lesz még pala a játékban. http://www.darkestofangels.com/mediapage/paladin-concept
15.
15.
adye
Szerintem a Diablo 2 karaktereivel könnyebb volt azonosulni mint a harmadik rész szereplőivel. Különösen ez a Witch Doki furcsa ilyen szempontból, de tény, hogy iszonyat kreativitás és minőségi kivitelezés áll mögötte. Kicsit talán a necromantát hivatott kiváltani...
A második részt legtöbbször paladinnal nyomtam, ezért is fáj a szívem, hogy nem látjuk viszont a harmadik részben. Azt hiszem, hogy Monkal fogom elkezdeni, és elcseszni vele a vizsgaidőszakomat.
14.
14.
Vamosz
May 15.,virginity it's safe.
13.
13.
markoci555
bírom a hangját a férfinak aki beszél benne:)
én teljesen másra gondoltam amikor láttam hogy doctor, de ez sem rossz, főleg a végén amit megidéz
12.
12.
sebtapasz
Az az óriás béka vices! :D de amúgy nagyon babás karakternek tűnik...
11.
11.
Hab
Nekem béta alapján Monk, Barbás és DH jön ebbe. Valószínűleg ebben a sorban is fogom kezdeni őket :)
10.
10.
Trapyd
#9: Ez nem egy komoly gond. Véleménye és ízlése mindenkinek van. Az viszont már gázos, hogy valami nem tetszik és leszarozod. Nekem mind az 5 kari tetszik, persze én is felállítottam egy sorrendet köztük.
9.
9.
wardprod
Velem meg komoly gondok vannak ezek szerint, mert sz.tem ez a legszarabb class, amit valaha diablo univerzumban láttam o.O
8.
8.
Thane
Ez a vidi elgondolkodtatott most hogy wizardot akarok e csinálni xD
Nem gondoltam volna hogy ilyen jó cuccokat tud... (csak olvasgattam őket de egyik se tűnt valami nagyon keménynek)
7.
7.
DarkLord
Eddig a legjobb videó a bemutatkozó karakterek közül! Persze nekem barbár lesz a karakterem, de elkell ismerni , hogy kikell mindenképp próbálni ezt a dokit is!
5.
5.
Giga0509
Legjobb kaszt :D Előrendeltem,alig várom már h érte mehessek :D
4.
4.
greenmelon
Mi lesz a szóbeli érettségivel ha ez pont azelőtt jelenik meg? :/
2.
2.
tibi00
1.
1.
Yanez
Mintha még évekre lenne az a Május 15.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...