Beyond Good & Evil 2 - újabb képhármas

  • Írta: fojesz
  • 2012. május 21.
  • Képek
Link másolása
Valaki folyamatosan szivárogtatja a látnivalókat a Beyond Good & Evil folytatásáról, de miután a játékot csak a következő generációs platformokra ígérik a készítői, ne vegyünk rá mérget, hogy akkor is így fest majd az anyag, mikor leghamarabb jövőre megjelenik. Itt van három új kép belőle, csekkoljátok!

A Beyond Good & Evil 2 olyan régóta készül, hogy rosszmájúan azt is mondhatnánk, a Ubisoft így próbál neki hírverést csinálni, nehogy az első epizód sorsára jusson. Michel Ancel és a fejlesztők jelen álláspont szerint "a következő generációs platformokra" ígérik a játékot, ennek fényében a mostanában folyamatosan szivárgó látnivalók sem tükrözhetik annak végleges állapotát, hiszen az új gépek többsége csak jövőre debütál - persze meglepetés lenne, ha a Ubisoft végül Wii U-ra adná ki az anyagot.


De mi csak találgatunk, ahogy arról is csak találgatni lehet, ki lát el minket újabban Beyond Good & Evil 2 látnivalókkal, és milyen verzióról szerzi be azokat? A kezdetleges kód feltételezése mellett további lehetséges szcenárió, hogy a korábbi és a mostani kedvcsinálók egy már törölt verzióból származnak, vagy csupán afféle target anyagot látunk, ami alapján Ancel mester egyengeti a játék fejlesztését.

Egy biztos: valószínűleg nemcsak mi vagyunk kíváncsiak a végleges változatra!

23.
23.
Csoola
#22: Megjelenéskor játszottam az első résszel. A képeket nem olyan szempontból értékeltem, hogy tetszhet-e majd a hangulata a játéknak, vagy illik-e az a játékhoz, amit ábrázolni akarnak, mert ezt ennyiből nem is lehet leszűrni. A képek minőségét és technológiai fejlettségét viszont lehet kritizálni, jobban átnézve egy maxra húzott Max Payne 2 is tudott már ilyen grafikát, amikor az első BG&E megjelent.
Egyébként én is úgy gondolom, hogy ez még a pár éve kiszivárgott trailerből való, ami valószínűleg csak egy "összedobott" pre-alpha demó volt, kezdetleges engine-el. Bízok Michel Ancelben és az Ubiban is, hogy már most sokkal jobban áll a játék technológiailag is, a végleges meg totál más lehet, jó értelemben.
22.
22.
Giggsy
#21: Kitesznek 3 képet egy játékól, aminek nagyjából így is kell kinéznie. Ez egy karikatúrisztikus világ, mégis mivel lehetne ennél szebb? Amúgy meg egyértelműen látszik rajta, hogy kis felbontású videóból kivágott képek, amiből ítélkezni nagyon nem lehet. Annyi látszik rajta, hogy annyira fog kinézni jól, amennyire a BG&E-nek kell. De az, hogy egy átlátszóan hülye fejlesztői benyögés miatt minden BG&E-nél csak a fikázás megy nagyrészt olyanoktól akik életükben nem is látták az első részt, kicsit durva.
21.
21.
Csoola
#20: Egyben #18-ra is válasz:
Azért azt is nagy baromság mondani, hogy ezt a látványt nem bírja el egy X360, pláne egy PS3... Az árnyékok és a textúrák mosottak, a tárgyak szélével fűrészelni lehet...

Másrészt én például nem mondtam, hogy csúnya LESZ a játék, hanem, hogy EZEK a képek csúnyák egy nextgen játékhoz képest. A jelenlegi konzolokhoz képest tisztességesen mutat, de ennyi.
Nem értelek benneteket egyébként, ha kitesznek 3 képet egy játékról és kb. van még 3 kép belőle, mindez a jelenlegi összes információ hordozó vele kapcsolatban, akkor mégis mit kellene értékelni, véleményezni? A játékmenetet, a fizikát, vagy a mesterséges intelligenciát?
20.
20.
Giggsy
#19: Igazából a cikk arról szól, hogy a játék csak nextgen-re jön majd ki és a képek NEM tükrözik teljesen a végleges verziót :/ Nagyjából már három éve kering a neten az a videó amiben Jade menekül valaki elől, na ez a látványvilág dettó ugyanaz. Persze arról népszerűen elterjedt nézet volt, hogy csak fake, de onnantól, hogy a hivatalos promóanyagokon is azt látjuk vissza, már elég valószínűtlen feltételezés.
Szóval ami biztos, hogy a képek bőven egy pre-alfa verzióból vannak, talán 3-4 év is eltelt azóta, hogy a játék ilyen állapotban volt, de azért még muszáj minden BG&E hírnél benyögni, hogy milyen ronda lesz.

Ami a látványvilágot illeti: nos Hillys ugyebár egy szegény bányászbolygó volt, ahhoz bőven illik ez. Egy kicsit kevésbé rajzfilmes, de abszolút beleillik a játék világába. Én már akkor is meg lennék elégedve, ha ilyen külsővel jelenne meg, mert mi olyan van ezen, ami igazán javításra szorulna? Ez nem BF3, hogy fotorealisztikusság legyen az elvárás.
19.
19.
#17: AHA :D

Erről szólt a hír, erre reagálunk ... Ilyen egyszerű: ha következő hírben az lesz, hogy SP átoperáltatja magát csüngő hasú párosujjú patássá akkor nyilván nem azon fog mindenki morgolódni, hogy Butyka Róber-tnek túl sok szabadideje van és miért nem inkább a D3-al barátkozik :DDD

Egyébként ebben szerintem ( ez ugye szubjektív ) semmi az ég-világon nincs ami a BG&E--re emlékeztetne. Ez sokkal inkább egy igénytelen Kane & Lyncs utánzat, de abból is csak gyengébb eresztés ... :(
17.
17.
Giggsy
#16: De most komoly, hogy még mindig egy elejtett tipikus marketingnyilatkozaton rugóztok? Egyértelmű, hogy tisztán üzleti megfontolás áll a nextgen verzió mögött, semmi más. A grafikát attól függetlenül kell értékelni, márpedig ez így pont olyan, amilyennek a BG&E-nek lennie kell.
16.
16.
#14: Még szép ! Keresd vissza az első BG&E2 hírt, nincs kedvem beidézni, de a lényege ez volt tömörítve:

"olyan kurva jó lesz a játék, hogy a mai hardwareken nem lehet megcsinálni, mert gyönyörű lesz és komplex és mindent tudni fog, mert mi olyat álmodtunk, amit még soha senki..."

Ezek után elénk raknak egy ilyen moslékot, hát még szép, hogy mindenki kiröhögi őket, már bocsánat... :(((

#10: Ha olyan lesz a váltás, mint az első box esetében, hogy egyik napról a másikra elkaszálja az MS a 360-at, live-al mindennel együtt ( különben a kutya nem fog új boxot venni a fanatikusokon kívül ) akkor azért lehetnek csúnya meglepetések. Semmi másért, csak ezért nagyon várom a "generáció váltást", mert kíváncsi vagyok meddig mer elmenni az MS ?! :D Ha nem, akkor ugyanolyan szép jövőt jósolok a 360-nak, mint a PS2-nek, ami a mai napig sláger ! :)
15.
15.
Csoola
#14: Azon van a hangsúly, hogy nextgen és így néz ki, mint egy 3 éves játék a mostani generációban. Mivel a képeken meg a rövid traileren kívül semmi nem jelent meg eddig a játékból, mi másról lehetne beszélni?
14.
14.
Giggsy
Most komoly,hogy még mindig mindenki a grafikán rugózik? Mintha nem lenne az ilyen megjelenés épp elég egy alapjában véve karikarisztikus látványvilágú játéknak. Nagyobb poilgonszámmal, nagyobb felbontású textúrákkal és jobb fény-árnyék effektekkel az első rész még ma is tökéletes lenne a megjelenést illetően is. Ezeket itt megkaptuk, több nem is kell. Abba, hogy csak next-gen konzolra jön majd, meg nem kell belelátni többet, mint hogy szeretnének majd az elsők közt lenni, akik arra adnak ki játékot, minden más duma csak porhintés.
13.
13.
Hubert Cumberdale
#12: Jah, köbö mintha rádobtak volna egy ssao-t azt cső. Mondjuk ha ezzel megcsinálnak egy pályát, ami 3x akkora, mint a sanandreas és töltőképernyő nélkül, akkor egész más a helyzet...
12.
12.
Csoola
#9: Én is ezt vettem észre, hogy nekem nem tűnik egyáltalán nextgennek, őszintén szólva engem egy foltozott Source Engine-re emlékeztet...
11.
11.
rossitibi
Nem tudom ez mennyire hiteles,de szerintem ez így elsőre nem rossz!
Nem akadozik,a grafika sem rossz,nézzétek meg:
http://www.youtube.com/watch?v=0S6niADd1jo
10.
10.
kharami
#6: Az lehet látod, de ha nem hoznak újdonságot akkor elvagyok én bőven a 360 al, illetve a pct fogom fejleszteni!;)
9.
9.
Tokodboy
#8: A mostani generáció között is csak erős jó színvonalat képvisel.
8.
8.
Tokodboy
Még mindig nem kell ehhez köv gen. Elég "csúnyák" a képek.
7.
7.
sherex
6.
6.
#5: Dehogynem veszel, ha majd sorra jönnek az új játékok és egyik sem jelenik meg 360-ra :DDD
5.
5.
kharami
#4: +1! És fröcsöghet bárki, hog y next gennél a grafika nem minden! Nem, de igenis fontos szerepet játszik a játékélmény mellett! Én pl nem veszek új xboxot ha a graf nem lesz számottevő illetve ha nem nő a játéktér! Plusz nem értem mi értelme van a tech videóból kivágott, majd felkonvertált képeket osztogatni.....!
4.
4.
-T0ng-
Hát ha ez next-gen konzolos grafika, akkor nem csodálom, hogy eddig nem adták ki...Az első rész az egyik kedvencem volt, de ránézésre ezt nem érdemes kiadni.
3.
3.
azureknight0715
Ja Jade egy kicsit furcsa + a ruhája nagyon nem tetszik, lehetne egy kicsit menőbb, lazább.
2.
2.
Giggsy
Csak jelenne már végre meg! Bakker évek óta várom már (meg a The Longest Journey folytatását is, de arról még ennyire sincs hír :/) remélem megőrzi az első szellemiségét. Amúgy csak én látom úgy, hogy ez a Jade a fekete haján kívül nem igazán hasonlít az eredetire?
1.
1.
shatterhand
adják ki új gépre, hadd bukjon meg ez is
gratula,ha így lesz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...