2015-ben jöhet a következő Devil May Cry

  • Írta: fojesz
  • 2012. május 24.
  • Hír
Link másolása
Legalábbis a becslések szerint, a Capcom ugyanis a legutóbbi tervei szerint minimálisra csökkentené a folytatások megjelenései között eltelt fejlesztési időt: a vállalat úgy gondolja, két és fél év lenne a járható út, ezt a forgatókönyvet követik majd a Devil May Cry, a Resident Evil és a Lost Planet esetében is.

Optimalizálni szeretné a Capcom a legnagyobb címeinek megjelenési ütemrendjét, a japán vállalat a befektetőinek árulta el, hogy a jövőben (bár most is törekednek rá) két és fél évente adnának ki újabb epizódokat a legnagyobb sorozatokhoz, így a Devil May Cryhoz, a Resident Evilhöz és a Lost Planethez.

"Csökkentenünk kell a nagyobb címek fejlesztési idejét a most bevett 3-4 évről 2,5 évre" - mondta a Capcom elnök-vezérigazgatója, Kenzo Tsujimoto. "A gyorsítás valószínűleg növeli a költségeinket, de a minőségi tartalom előállítása alapvető fontosságú, hogy túlélhessük az egyre erősödő versenyt."

Tsujimoto szerint a Lost Planet 3 esetében nagyjából tudják tartani a két és fél éves fejlesztési időt, a Resident Evil 6 esetében pedig három és fél évre rúg ez az időintervallum, persze meg kell jegyezni, hogy a Resident Evil-széria amúgy is folyamatosan bővült gyakorlatilag minden platformon. A DmC esetében a fejlesztési idő öt éve tart, Tsujimoto viszont leszögezte, hogy ez a potenciális fejlesztőcsapatok castingolásának köszönhető; a Capcom ugyanis ennél a résznél döntötte el, hogy külső brigádnak, a Ninja Theorynak szervezi ki a munkálatokat.

A célzott fejlesztési idő a Devil May Crynál is két és fél év, így becslések szerint 2015 őszén érkezhet a DmC után következő felvonás.

11.
11.
BloodyRose
Én egyet értek keiji maeda-val...Am szerintem ez nem a rendes Devil May Cry,és ezt a közleményt a rendes,eredeti játékra értik,ugyanis ez a "DmC",(amit följebb láthatunk) állítólag már 2013 01.15-én kapható lesz.(Ezt onnan tudom,hogy pár oldalon utána néztem,és ezt az információt találtam.)Nagyon merem remélni,hogy ezek az információk megbízhatóak.
10.
10.
keiji maeda
én nem hubyok szemet , és Sun9us nak olyan szinten igaza van hogy a Capcom nem azt a szintet hozza amit tőle megszoktunk ,
és remélem a normális devil may cry név alatt nem a DMC -t értik 2015-re nekem normális devil may cry jöjjön!!!!!!!!!
9.
9.
Jinbobo
#3: Szerintem nincs igazad, Mr Egyértelmű. A Capcom- játékaiban én még nem csalódtam annyira, hogy azt mondjam rá hogy nem minőségi. Természetesen vannak kicsit rosszabb játékaik, de ezek Minőségien rosszak.
A Dmc-a videók alapján nem lesz rossz game, csak kár hogy egy full narkós emós hülyét kell irányítani. De ezen szemet hunyok, ha jó játék lesz.
6.
6.
fészpalm
Így is több mint az NFS és a CoD.
5.
5.
rossitibi
#3: Hát igen! 5 év a Dmc-nél mégis kevés volt..legalábbis az eddig látottak nem hozták az előző részek színvonalát!
3.
3.
Sun9us
#2: Capcomot és a minőséget mostanában nem szokás egy mondatban emlegetni.
De persze majd meglátjuk, és ne nekem legyen igazam.
2.
2.
DON GONDOCS
Jó hír: lesz miből válogatni, csak ne menjen a minőség rovására.
1.
1.
Mortis
Aztán lassan lekúsznak másfélre, majd egyre s végül havonta jelennek meg az egyre kisebbedő, kevesebb tartalommal rendelkező programok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...