ArmA III - a fényeffektekről bővebben

  • Írta: zoenn
  • 2012. május 29.
  • Videó
Link másolása
Vadiúj előzetessel jelentkezett a Bohemia Interactive az év végén jelentkező ArmA 3-ból. Az biztos, hogy a játékmotoron több változás történt, ezúttal a fényeffektekről lesz szó. Az éjjelek és nappalok változása simán végbe megy, a végeredmény több, mint meggyőző.

Mint a valóságban, a háborúban is nagy szerepük van a fényeknek, a látótávolságnak, s minden egyébnek, ami a melengető napsugarakkal kapcsolatos. A cseh srácok tényleg nem bíznak semmit a véletlenre, a fényeffektek tényleg autentikusak, ráadásul a vízalatti viszonyokat is szimulálni tudják. A legrealisztikusabb militarista szimulátor az év végén érkezik, kizárólag PC-re.

19.
19.
Lacek896
#12: Még szerencse hogy a Cod-ban nem kell gondolkodni. Megyek oszt rambózok kb. ennyi is a lényege. Aztán jön egy játék amibe van egy kis stratégia, meg kell gondolni az következő lépést ott már előjönnek a problémák. Ez nem is olyan mint a Cod! A mindenségit ez mekkora szar! Attól még hogy neked szar másnak fog tetszeni. Remélem sok ilyen játékot dobnak még ki ahol a hozzád hasonló gondolkodásúak majd keményen pofára esnek platformtól függetlenül!
18.
18.
#16: Részben... :D
Azért falnak nem megyünk tőle, van még bőven tutorial a Dx.SDK-ban, amit még nem láttak, így első ránézésre...

Víz alatti lőfegyverek érdekes kérdés, ajánlom mindenkinek, szeretettel : http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2KThNzVX_Ak
17.
17.
Tocy
#12: O_o Mint konzolos, semminek nem örülnék jobban, mintha kijönne a platformomra, vagy legalább egy hasonló gém lenne. Úgyhogy tudod, hova dugd a sztereotip dumádat a konzoljátékosokról.
16.
16.
randall13
Na, csak nem felfedezték a directx9 nyújtotta lehetőségeket? oO
15.
15.
Exinor
#12: Tévedsz, ez az egyetlen FPS amit irigylek PCtöl és az egyetlen ami miatt szomorú vagyok, hogy nincs a PS mellett egy erős gépem is.
13.
13.
Sniper Fox
No vehetek új gépet már megint...
12.
12.
Animejetix
Na ez az a játék amit egy konzolos csak utálni tud. Nincs perk, sok 1 életes mód lesz benne szóval ha meghalsz meg kell várni a menet végét, igen ezáltal nincs tömegpusztítás, ez a játék még azért is szar mert, gondolkodni kell, taktikán alapul, nincs terminátor mód, a tereptárgyak hasonlóak az igazihoz, a fegyverek is úgy viselkednek, vérpistáknak nem lesz siker élményük 5 perc játékidő után, a játékban nem lesznek sipákoló 8 évesek, headsetben nem lesznek hallgathatók mobiltelefon csengőhangok, az átlag életkor 20-30 körül lesz, ebben a játékban az emberek segítik egymást és ez tök gáz mert egy konzolos utál másoknak viszont segíteni, az egész játék felépítését fel kell térképezni a játék nem indítható quick match gombbal, utálatos dedikált szerverek vannak itt, megrögzött konzolos kitaláció miszerint a játék erős vasat igényel hogy elinduljon/jól nézzen ki, eleve a szimulációtól falra mászik egy konzolos, ja és hogy nem készül folytatása évente, meg hogy pénzért tied a fél világ a játékban. Van még ami miatt ez egy szar játék, de meguntam a felsorolást...
11.
11.
gogolbordello2
Nagyon tetszik,a víz alatti rész kicsit olyan mint a splinter cell.
UI:Milyen puska tud így(ilyen hatékonyan)a víz alatt lőni?
10.
10.
Kocsis92
basszus ez már szinte hihetetlen miket művelnek a fény-játékkal manapság a grafikus motorok. elképesztő. lassan már szebbek egy játék fényei mint egy hétköznapi valós fényviszony. ámulok és bámulok
9.
9.
GeeZa
Nagyon rendben van, amit láttam, de a a teljesítmény és az optimalizálás és ilyen lesz remélhetőleg...
7.
7.
Drought
És vajon milyen vas kell alá?
6.
6.
BrendOoN
hááát nekem annyira nem jön be :S
Biztos jó játék lesz, meg reális de nekem sokkal jobban tetszik a trailer alapján az új MoH vagy CoD...
4.
4.
Hubert Cumberdale
#2: Még csak a gondolatmenetemben sem szerepelt a BF3 :DD
3.
3.
kharami
Na megint rá lehet kötni csernobilt !
2.
2.
Necreon
#1: Azt ne várd hogy BF3 legyen, mert az inkább a hideg színekkel való brutálisan eltúlzott kontraszttal operál és a realizmussal akar imponálni, holott ez sokkal közelebb van hozzá. Nem mondom hogy nem gyönyörű a BF3, félelmetesen szép, de a realizmushoz ez közelebb van.
1.
1.
Hubert Cumberdale
Szép-szép, de ez nem éppen egy spanyol viasz...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...