E3 2012: Crysis 3 - gátszakadás

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 7.
  • Videó
Link másolása
A Crytek immáron harmadjára ereszti ránk a bődületesen remek grafikával rendelkező Crysis-t. Másodszor járunk New Yorkban, ahol a háború és a természet romba döntötte az emberi társadalom bástyáját. Az idegenek még mindig nem tettek le a gyarmatosításról, de az ellenállás még mindig él.

Első ránézésre a Crysis 3 vajmi keveset változott az előző rész óta - a különbségek a részletekben mutatkoznak meg. Például az új fegyverekben, hiszen az íjjal már lopakodni is lehet. Bár az alábbi képsorok az ádáz akcióra koncentrálnak, hisszük, hogy lopakodva is végig lehet nyomni a játékot. Parázs vérontás külső és belső helyszíneken, s még gépet sem kell fejlesztenünk hozzá. A Crysis 3 februárban jelenik meg.

9.
9.
cmecs
nekem kurvasul tetszet at öszes része igaz hogy az első rész nem volt olyan király de a grafika a 2 meg nekem kurvásul tetszik engem nem érdekell ki szereti ki nem leginkáb az aki nem de ürölök hogy ezt a piacra dobták
a story háát az meg ugy ahogy jó akinek a sztori nem tetszik nem érdekell játszani kell a grafika a jó fegyverek
8.
8.
gorezalan
van aki meg nem ujna? :))
7.
7.
adye
Grafika több mint elég, ideje lenne nem techdemot-t gyártaniuk hanem kicsit rágyúrni a sztori részére is a dolognak. Mert valljuk be az első és főleg a második rész harmatgyenge volt ilyen téren.
6.
6.
Richi12
én nem egészen vágom h ez történetbe mikor is lehet mer a 2. részbe próféta meghal és az a burok sincs még
amugy graf jó+hangulat jó+téma jó+fegyverek jók = crysis jó:D:D:D
4.
4.
Jinbobo
ez olyan, mint egy pálya, ami kimaradt a kettesből. Minden ugyanolyan. Még a grafika sem szebb. Remélem ennél kicsit többet nyújt majd a harmadik rész végső foka.
3.
3.
kharami
Változott valami graf tekintetében az előző részhez képest?! Én ezt inkább nevezném egy kiegészítőnek mint anno a Doom 3 RoE et!
2.
2.
Lacek896
Szépnek szép az biztos!
1.
1.
kebi90
A grafika király, az első két rész hangulatát ötvözi. Több nem is kell. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...