SimCity Social - beszélnek a fejlesztők

  • Írta: fojesz
  • 2012. június 17.
  • Videó
Link másolása
Lehet, hogy nem tetszett a The Sims Social, a játék így is az egyik legnépszerűbb Facebook-játékká vált. A Maxis továbbmozdul ezen a vonalon, hamarosan játszhatóvá válik a SimCity Social, ami a városépítős stratégia közösségi oldalra ültetett változata lesz. Itt az első fejlesztői napló!

Az új SimCity megjelenéséig még jócskán van idő, a rajongóknak addig érdemes lehet egy próbát tenniük a Facebookra érkező SimCity Sociallel. A játék a fejlesztők ígéretei szerint magával hozza a SimCity minden lényeges elemét, így egyúttal olyan komplex anyaggal találkozhatunk, amivel a közösségi oldal történetében még soha. A pontos megjelenési dátum nem ismert, de az első fejlesztői naplóban vethetünk rá néhány pillantást:

5.
5.
DanielMcBas
#4: erre egyszerű a válasz ...
4.
4.
shatterhand
mi a pi..nak nem adják ki psn store-ra legalább a ps1es verziót vagy vmi fapadost?
3.
3.
Darox
Lenne facebookom akkor talán ki is próbálnám de emiatt nem fogok regisztrálni.
2.
2.
Necreon
#1: Imádtam a Sim City 2 -őt pl. de ez a facebook-os gyerekmese gagyiság nagyon nem jön be. Ugráló épületből kipottyanó óriás bogyók? Mi ez, farmville? Én a nagy SimCity projectet várom inkább, lehet hogy pénzt kérnek érte, de alacsony áron jobban megéri az számomra, mint ez ingyen..
1.
1.
herrluciff
Nagyon hangulatos, aki régieket szerette annak szerintem ez felüdülés, és nosztalgikus lesz. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...