The Amazing Spider-Man - így ugrál Stan Lee

  • Írta: fojesz
  • 2012. június 20.
  • Videó
Link másolása
A The Amazing Spider-Man lesz az első videojáték, amiben Stan Lee játszható karakterként lesz jelen, most pedig végre azt is megtudtuk, milyen szerepet kapott a hálószövő szuperhős atyja: történetesen ő maga bújik Pókember szerepébe, öltönyben ugrál majd Manhattan utcáin!

Bár ahogy Stan Lee megjegyzi, a rajongóknak nagyon fog tetszeni ez a lehetőség, azért arra kíváncsiak lennénk, hányan értenek vele egyet! A lényegen persze ez nem változtat: Stan Lee-t irányítva is játszhatunk majd, s bár az öreg megörökli Pókember minden képességét, kommentálni már természetesen ő maga fogja az eseményeket. Lássuk, hogyan fest ez mozgásban!

21.
21.
Tallono
Nagy forma az öreg, talán még azt is megéljük, hogy önálló szuperhős lesz a Marvel-univerzumban és kap saját superhero-movie-t xD
20.
20.
keiji maeda
#17: nem aztmondom hogy mindig falra lője , tudom hogy van ahol fal sincs , de legalább ahol van ott próbálnák ugy hogy arafele lővi.....
19.
19.
rics92
Jobban örültem volna, ha önálló NPC-ként lenne jelen a játékban.
18.
18.
Yanez
Stan Lee-nek óriási nagy respect,de ez már túlzás!Nekem ez az opció a játékból nem hiányozna az biztos.Remélem egy teljesen külön választható játékmód lesz ez,ahol Stan barátunkal jópofa küldetéseket teljesithetünk,úgy még meg is éri.Meg aztán,amilyen pénzéhes a mai nép,szinte biztos,hogy ez is egy megvásárolható dlc-ként jön majd.Ám fanoknak igy is kötelező!
17.
17.
Wackor
#15: Maga Dee Brown mondta, hogy megpróbálták, nem működött. A spiderman 2 fejlesztésében is utálták, ugyanis voltak olyan területek a játékban ahol egyáltalán nem tudtál hálózni. Miért nem lehet ezt megérteni mindenkinek?
16.
16.
alexcargooo
attól sírnék még be ha a filmből is csinálnának egy Stan Lee-s változatotXDXD
15.
15.
keiji maeda
ebben a játékban ugy látom meg sem próbálták megcsinálni (már több videó alapján mondom ) hogy a hálóját legalább valamelyk épületfele próbálná lőni ha van a közelben , nem 90 fokba fel az égbe , pedig ez hanyadik spiderman játékmár..........
13.
13.
Hubert Cumberdale
XDXD Bakker azt hittem, hogy majd lesz egy sima gameplay, ahol az öreg játszik a játékkal, de ezen besírtam :D
12.
12.
hippoharcos
csak egy gondom van vele lehet hogy pókember a játék neve de attól stan lee-nek nem kell pókhálót adni lehetett volna valami más de ezt letekintve jó
10.
10.
Jinbobo
azt hittem már semmi sem lep meg igazán, de ez! Fantasztikus!
Kiérdemelte már egy videójáték karakterszerepét az öreg! Amiket le tett az asztalra, az nem semmi!
9.
9.
Mortis
Ez 5 perc után észrevehetetlen és unalmas lesz, de tényleg jópofa. :)
8.
8.
Drazhar
#1: kb ugyanezt tudtam reagálni :D
7.
7.
roli33
Az igen! Hát ez jópofa:D:D Biztos kipróbálom majd, de inkább maradok hosszútávon Pókember mellett. Nagyon várom már a filmet és a játékot is!
6.
6.
robogo98
Ez nagyon beteg
Ép ezért fogom megvenni
5.
5.
giga321
Végig vele leszek hát egyértelmű XD.
4.
4.
Batman
Én ugyan DC párti vagyok, de ez az ember egy leganda! Akkora beleéléssel és úgy tud beszélni a saját szuperhőseiről, hogy a halott is felkelne a koporsóból képregényt olvasni! Nagy respect neki!
3.
3.
Exnem
2.
2.
n_csacsi
jéééééééééézusoom :D :D hát ez hatalmas!! :D:D:D:D:D
1.
1.
vuliem
Hát én most kiégtem xD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...