The Walking Dead: Episode 2 - képek és videók

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 28.
  • Videó
Link másolása
Tegnap jelent meg Xbox Live-on a The Walking Dead: Episode 2, amit hamarosan a PC-s és PSN-es verzió követi. A Telltale játékából most egy csokornyi screenshot és az első tíz percet bemutató videó látott napvilágot. Vajon mi lesz hőseinkkel, miután pár hete szüneteltettük a történetet?

Most sem csalatkoztunk a Telltale-ben - tudnak ők érett történetmesélést is kivitelezni megannyi humoros kalandjáték után. Ennek a kezdeményezésnek főként a The Walking Dead rajongók örülhettek - a játékadaptáció immáron a második epizódjához érkezett. Xbox Live-on már elérhető a csomag, az USA PSN-en és PC-n pedig holnap, azaz pénteken jelenik meg. Az európai megjelenés kicsit komplikált - a Telltale azon van, hogy ebben a régióban is mihamarabb a kezeink közé kaparintsuk. Ha nem félünk a spoilerektől, lássuk az Episode 2 első tíz percét és a launch trailert!




5.
5.
Jinbobo
#4: szerintem kellene hozzá. mert a döntéseid alapján változnak némely dolgok. Például volt egy jelenet, ahol döntened kellett hogy csajt, vagy a srácot mented meg. Nem tudom, lenne-e alternatíva, de én a csajt mentettem meg, a srácot meg széttépték a zombik. De egyébként nem biztos hogy kell hozzá.
Mindenesetre, az epi 1 talán 2 jelenetbe volt kicsit izgalmas, a többin ásítottam mert az unalmas párbeszédek érdektelenek valami cselekvés nélkül.
4.
4.
drip
#2: nem úgy értem :D:D gépen felrakva,mert már letöröltem és ha kell akk felrakom hozzá
3.
3.
crytek
Huhu nagyon jó volt az EP1-et progi alázza!Csak így tovább!
2.
2.
alexcargooo
#1: mivel sorozat nem ártana tudni az előzményeket:D
1.
1.
drip
Kell hozzá az ep 1 ?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...