Worms Revolution - innen indultunk

  • Írta: fojesz
  • 2012. július 2.
  • Videó
Link másolása
Megérkezett a Worms Revolution első fejlesztői naplója, amiben a sorozat lead designere ecseteli, honnan indult és miként fejlődött a Worms, végül pedig az új rész egyik legfontosabb újdonságáról, a vízi fegyverekről is megemlékezik. Utóbbiak miatt még sok hajszálunk fog kihullani!

Régóta izgultunk ennyire Wormsért, mint a Revolutionért, a Team 17 most tényleg nagy dobásra készül - igaz, ezt ígérik a srácok már évek óta. Az ősszel PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra érkező játék oldalnézetes lesz, de mégis 3D-s, ráadásul csinálhatunk dagadt kukacokat is! Az alábbi fejlesztői naplóban bemutatkoznak az új vízi fegyverek: az akár égi áldásként is kérhető pusztítóeszközzel eláraszthatjuk a pályát, aki pedig víz alatt marad, lassacskán kimúlik. Még szerencse, hogy kihúzhatjuk a dugót:

9.
9.
sleki666
Az első részben jópár hónapom benne van a haverokkal. Volt, hogy egy hétvégén reggel 10-től éjjel 3-ig ültünk hárman a gép előtt és egymást írtottuk. Felváltva mentünk ki kajálni is, minimum ketten mindig pusztították egymást. Nem hiszem, hogy manapság rá tudnám venni magam ilyesmire :-)

Visszajöhetne egy kis időre a régi fíling...
8.
8.
frenkyboyhun
A worms-öt nem lehet megunni :)
7.
7.
Split
Stunt GP 2-őt, most!!! Jó a worms, várós, de mellette legalább egy rework mehetne az RC autós őrületből! :D
3.
3.
Hubert Cumberdale
#2: Az, hogy téged már nem szórakoztat az nem a játék hibája. Szerintem meg pont az volt a játék baja, hogy túlzásba vitte az újítást. Ideje volt vissza térnie a régi stílushoz. Ez a 3D-s cucc nem állt jól neki.
2.
2.
goblinfing
Worms régen jó volt de most már semmi újat nem tud felmutatni, jó kis klasszikus de már nem annyira szórakoztató mint régen.
1.
1.
M3ST3R
Ellehetne vele egykicsit Haluzálni:-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...