Dead Space 3 - képek a feederekről

  • Írta: fojesz
  • 2012. július 24.
  • Képek
Link másolása
A Game Informer új előzetesében olvashatunk részletesebben is a Dead Space 3 új ellenfeleiről, a feederekről: kiderül, hogy kik ők, hogyan viselkednek, mit lehet ellenük tenni, ráadásul a mutánsokról most néhány kép is érkezett - ezeket természetesen helyben megleshetitek!

Bár a screenshotok nem a legnagyobb felbontásúak, azért a lényeg látható: a feederek mutatkoznak be rajtuk!

A feederek a Tau Volantis telepeseiből jöttek létre, akik, elzárva a fagyos bolygón, arra kényszerültek, hogy necromorph húst egyenek. A mutánsok sötétben élnek, a fény kifejezetten bántja a szemüket, de a hallásuk kiváló, amit akár az előnyünkre is fordíthatunk: ahelyett, hogy a falkában támadó ellenfelekre rontanánk, célszerű lopakodni, zajcsapással megtéveszteni őket, a vakságukat kihasználva pedig még csapdát is állíthatunk nekik!

18.
18.
Optimus Prime
FEAR, Dead Space, AVP, Doom3 széria és egyik se volt ijesztő. A híres Amnesia-t se bírtam másfél óránál tovább nyüstölni. Jó fény-árnyék hatás és a hangkeverés, de mégis...
Számomra egyetlen tényleg "ijesztő" játék a Cryostasis volt és lám a Ds3 is a fagyos terepre téved. Kérdés tudják-e azt a szintet hozni. Nem kell sötét, nem kell űr, nem kell vér, nem kell sok "ijesztő hang".
15.
15.
Szbarn
Ez a várós nem a crysis :)
11.
11.
Jake Holden
#5: Azt a hírt én is olvastam és olyan jót röhögtem rajta hogy még most is szakadok XD Emlékszem amikor az egyet játszottam és halottam hogy horror játék épp ezért direkt éjjel játszottam vele így 3 napig tartót az egész de nem szartam össze magam rajta bár a vége nagy jó volt. A második rész inkább látványra volt jó főleg hogy a szörnyek szinte mint az egyből lett átvéve így annál sem kellet pelenkát cserélnem. A harmadik részt inkább a haverom aki várja és erőlteti rám a co-op miatt de nekem már nem sok reményem van hozzá.
10.
10.
giga321
8.
8.
Garfartix
Lol, így hogy League of Legends játékos vagyok, eléggé sokkolt, hogy már ebben a játékban is vannak feederek!
6.
6.
NinjaNorb
Valszeg ez is csak ilyen coop darálás lesz már ha kiemelik hogy lopakodj
5.
5.
Necreon
Mindig az jut eszembe hogy az egyik designer egy interview-n azt mondta, hogy a visszajelzések alapján túl félelmetes volt a játék ezért nagy léptékben visszavesznek és elindítják akciójáték felé (eddig se sok választotta el)... még is ki a jó büdös franc feedback-el ilyesmit? Anyukák akik a borítón szereplő űrben lebegő levágott kéz ellenére megveszik és odateszik a 8 éves csemete elé a játékot, majd a TV neveli én meg nyugodtan olvashatok kategóriából? Na ezen a ponton nálam meghalt a Dead Space 3, nem várok tőle semmit.
3.
3.
drat576
" célszerű lopakodni..." - hmm, erre inkább nem mondok semmit

- remélem hozza az első két rész színvonalát és akkor nem lesz gond, várós nagyon

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...