NFS: Most Wanted - verseny Fairhaven City utcáin

  • Írta: zoenn
  • 2012. július 28.
  • Videó
Link másolása
A Criterion Games megtörte a csendet az új Need for Speed kapcsán: egy, már ismert játékmeneti felvételt tett közzé a nyílt világú autós címükből, ezúttal hasznos infókkal megspékelve. Bárhol járunk Fairhaven City-ben, mindig találunk magunknak teljesítendő versenyt.

Hogy mennyire hasonlít az új Need for Speed: Most Wanted a Burnout sorozatra? Nagyon. Nincsenek kijelölt útszakaszok: csupán a rajtpozíció és a cél van megadva - s közben azt csinálunk, ami jólesik. Rengeteg alternatív útvonalat találunk Fairhaven City-ben, menekülünk a rendőrök elől, borsot törünk a riválisok orra alá. A Criterion új alkotása akár a Burnout nevet is viselhetné. A játék november elsején jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra, PS3-ra, Vitára, iOS-re és Androidra. Ütős lesz?

32.
32.
frenkyboyhun
Kár h nem nagyon hasonlít az elődjére de még jól is elsülhet. Nekem olyan Hot Persuit érzésem van de ez nem okoz olyan meglepetést mert a Criterion fejleszti.
31.
31.
5T3V3N
kiss off: Nekem az EA logo város kép bekezdésből egyből Mirors's Edge jutott eszembe.. HOL VAN MÁR A MÁSODIK RÉSZ ??? :D
30.
30.
Bandee0817
#28: eladásból az fog lejönni h kár volt belefogniuk az egész "csináljuk újra a most wantedet és basszuk el, mert úgy jobb lesz" projektbe -.-
29.
29.
shatterhand
#22: ott az 576ban az előzetes. Az online része mindent elárul miről fog szólni valójában. Meg burulás az alap MW-ben is volt. Sokan elfelejtik, de a torlaszoknál ott volt.
28.
28.
shatterhand
#27: Van az alkotói szabadság, meg van a vásárlói igény. Majd az eladás eldönti a folytatás sorsát.
Criterion nem tuning NFS-t akart készíteni, hanem most wantedet. Ami meg nem feltétlen egyenlő a tuningolással. Az csak a játék része volt. MW lényege a zsaruk elöli menekülés és közbe feljebbjutni a listán. Itt ez hatványozottan így lesz.

Tuning amúgy lesz, csak mondjuk úgy ésszerűbben. Van egyszer a mechanikai csomagok amikkel belül piszkálhatod,meg lesznek a kisebb külsős cicomák. Csak éppen nem halálos iramban1 verzióban.
27.
27.
n_csacsi
#21: dehogy van tuning! ezeknek még 10 év, mire eljutnak odáig, hogy kapnak olyan jogokat az autós nagycégektől, hogy tehessenek rá 1 csíkozást...a burnout-os autók is azért futnak tök random néven, mert még mindig nem igazán kapták meg a törési jogokat a modern kocsikhoz...itt is 6x belemennek a porsche-ba és csak megreped a motorháztető? ugyanmár....

nekem egyáltalán nem adja vissza az előző most wanted részt...max akkor, ha lesz benne megint lista...de ha ki merik hagyni!!

turi: egyáltalán nem jó, hogy összeforrasztanak két különálló játékot, mert ebből látszik az, hogy nem tudnak egy rendes nfs-t és egy rendes burnout-ot csinálni!

a HD collection-t adnám ps3-ra, főleg NFSU 1-2 :)
26.
26.
drat576
azért remélem lesznek hosszabb versenyek is mint ez az 1, másfél perces futam
25.
25.
drat576
múltkor a HP, most ez, ha már egy új cím kitalálása sem sikerült, akkor mit várjak :))
- neeem, én várom ezt, remélem most összekapták magukat a skacok.
24.
24.
shatterhand
Ez kur..a jó rész lesz. Tuning minimális lesz, külsőleg meg max matrica vagy dlc, de ki nem szarja le.
Az autós és a Most Wanteden van a lényeg....szerencsére. És nem az,hogy kinek nagyobb a cerkája,mert azt kit érdekel.
23.
23.
Bandee0817
#21: tök jól néz ki.... am meg kb minden szar benne O.o és nincs benne tuning, de sztem fogalmad sincs a játékról h milyen, hogy is van, stb...
22.
22.
Split
#20: Bocs, hozzád írom, de mindenkinek szól, akinek inge.

Egyetlen egy videót láttunk eddig a játékból, azt is még E3-on prezentálták. Én nem írnám le a játékot ennyiből, mert amit látok az tetszik. Rendőrök, száguldozás, szép grafika. Ez persze ugyan annyira nem garancia a sikerre, mint ahogy a hangulat hiánya sem biztosítja a bukást.

Értem én, hogy eddig nincs semmi MW életérzés a dologban (különböző módon felboruló kocsik - eddig voltak ilyenek?), de annyi mindent nem láttunk még, hátha azok megdobják picit a hangulatot. Egyébként még az is lehet, hogy lesz benne tuning nem? :D Mondta valaki, hogy nem lesz benne?! :D
(persze ha lenne, már szarrá promózták volna, de azért a remény hal meg utoljára! :D )
21.
21.
turi
nem tudom mi a bajotok vele.
tök jól néz ki.
tényleg nincs benne tuning?
20.
20.
vwxyz
#10: Az Need for Speed HD kiadást adom, és főleg a High Stakes (NFS 4) kéne úgy, mert mai napig játszok vele :)

A cikkhez hozzászólva pedig, szerintem ez ritka szar rész lesz, vmi nagyon elveszett a 2005-ös Most Wanted óta, nincs meg a varázs. A Carbon meg azért nem jött már be, mert milyen az, hogy éjszakai verseny, de nincs neon az autók alá? Neoncső nélkül nincs éjszakai verseny! :P
19.
19.
Daniee
Soha nem szidtam az NFS-eket, viszont engem a Criterion nem tudott meggyőzni, nekem a Burnout sorozat sem jött be akárhogy nézzük ez a második nagy NFS alcím amit előrángatnak és ráerőltetik ezt a kocsi törögetést még a száguldozás érzet is tiszta Burnout, semmi Need For Speed... Igenis hiányzik nekem legalábbis, hogy nem lehet egyedivé tenni az autódat benne, én szerettem ott kiélni a kreativitásomat ami ugye plusz öröm az embernek, de, hát ettől is megfosztanak, holott azért anno a Most Wanted-ben teljesen természetes dolog volt... Sajna már most érzek egy mérhetetlen csalódottságot, hogy a Most Wanted címet így megerőszakolják...
18.
18.
kari92
xbox 360-on meg samsung galaxy tab 10.1-en majd kipörgetem de nagyon remélem hogy az iOS és az android változat között nem lesz különbség..
17.
17.
Darox
Az irányítás jónak tűnik és van sebesség érzet. Picit talán kaotikus a sok repkedő törmelék de a játék lényege a sebesség az megvan. Én várom.
16.
16.
Bandee0817
hát ez még mindig ugyanolyan SZ*R F*S!!
15.
15.
Ecetes sajt
#14: De basszus a videó végén is ott a dátum! :) Igaz, hogy ott október 30 van, de azért mégis.... Lehet, hogy ott áramszünet volt és nem látta :)
14.
14.
csoki0619
#8: Tudod,ő vizuális típus!:D Ha netán vmilyen információt nem kap meg a képekből, akk egyszerűbbnek érzi, ha utánakérdez, mindh utánaolvasson!Ahány ház, annyi szokás!:D
13.
13.
Mr Gutsy
12.
12.
Neo1989
11.
11.
turi
#2: mért ütné saját magát??
a video tök jó és kit érdekel hogy két tök jó játékot összeforasztanak?
Hasonlít a most wanted ra.
10.
10.
DON GONDOCS
Jöhetne egy Need for Speed hd collection az underground előtti részekkel, még lehet hogy sikeres is lenne. A videó alapján meg egész kellemesnek tűnik a játék de semmi plusz.
8.
8.
Ecetes sajt
A cikk utolsó előtti mondata: "A játék november elsején jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra, PS3-ra, Vitára, iOS-re és Androidra."
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...