Worms Revolution - kezdhetsz mindent elölről!

  • Írta: fojesz
  • 2012. július 29.
  • Videó
Link másolása
A Worms Revolution az ígéretek szerint nemcsak a nevében lesz forradalmi, a Team 17 grandiózus újításokat ígér, aminek a részeként egy csomó új fegyver is bekerül a kukacaink repertoárjába. A fejlesztők most ezeket mutatják meg egy videóban, sőt néhány tippet is kapunk a használatukhoz!

A Worms Revolutionben ugyan nem egy klasszikus fegyver visszaköszön majd, az új részben kapunk újdonságokat is dögivel, ami azt jelenti, hogy még a legnagyobb veteránoknak is lesz mit tanulniuk azok használata kapcsán. Az új videó ezekből az eszközökből ad ízelítőt, sőt a Team 17 egyik munkatársa még tippeket is a játékosoknak! A Worms Revolution októberben válik letölthetővé.

12.
12.
Dominko
#8: Októberben, letölthető címként.
11.
11.
szabogergo
#9: Nem azonnal fulladnak meg a kukacok, hasonló lesz, mint a mérgezés, körönként megy le (egy bizonyos mennyiségű) élet. Ebben a fejlesztői videóban mondják: http://www.youtube.com/watch?v=0LHdgu1Wqaw
10.
10.
shooter1234
Szerintem zsír lesz a cucc, így vidiről elnézve. 1 kis újítás nem árt meg. ( De a 3d -s részeket egyáltalán nem szerettem)
9.
9.
markoci555
nagyon tetszenek azok a vizes cuccok, de ha jól láttam vagy csak nem mutatták eleget a videóban, de nem fulladnak meg rögtön, bár lehet hogy az úgy nem is lenne élvezetes.
5.
5.
Mikeee
Na eddig az volt a baj, hogy kevés volt a részenkénti újítás, na most lesz dögivel. Várós :D
4.
4.
JBoy
Köll. Alig várom h kigyüjjön.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...